DOLAR

32,5217$% 0

EURO

34,8390% 0.48

GRAM ALTIN

2.428,68%-0,16

ÇEYREK ALTIN

4.078,00%-1,17

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2157471฿%-0.20293

ETHEREUM

104351Ξ%0.53603

a

KAJUNUN BİLİNMEYEN FAYDALARI (HER GÜN 4 ADET KAJU YERSENİZ NE OLUR?)

Kaju Fıstığı, O Güzel Damak Şenlendiren Tadı İle Neredeyse Herkes Tarafından Bilinir. Çoğmuz Kajuyu Basit Bir Aperatif Olarak Diyetimize Dahil Etmeyi Sevmemize Rağmen Bu Fıstığı Her Gün Yediğimizde Vücudumuzda Olacaklardan Pek Haberimiz Yoktur. Peki Her Gün 4 Tane Kaju Yersek Ne Olur? İşte Bilimsel Makalelerden Alıntılanmış Kajunun Sağlığımıza Bilmediğimiz Etkileri.

CİLDİMİZ PARLAMAYA BAŞLAYACAKTIR

Kaju Fıstığı, Cildiniz İçin Yararlı Olan Mükemmel Bir Bakır ve Antioksidan Kaynağıdır. Antioksidanların Yaşlanma Belirtilerini Azalttığı Bilinmektedir ve Bakır , Diğer Enzimlerle Birlikte Cildinizin Esnekliğini Arttırmaktan Sorumlu Olan Kollajeni Üretir.

BAĞIŞIKLIĞINIZI ARTTIRIR

Hamur da Büyük Bir Çinko Kaynağıdır . Ve Bu Kimyasal Element, Bağışıklık Sistemi Hücrelerinin Gelişimi , Antioksidan Enzimlerin Üretimi ve Genel Olarak Bağışıklık Sisteminizin Etkinliği İçin Önemlidir .

Sadece Bir Avuç Kaju Günlük Bakır İhtiyacının % 30’unu ve Magnezyum İçin% 20’sini Sağlayabilir. Bakır, Kemiklerinizin ve Bağ Dokularınızın Gelişimini Desteklerken, Magnezyum Vücudunuzun Kalsiyumu Emmesine Yardımcı Olur ve Osteoporoz Gelişme Riskini Azaltır.

GÖZ SAĞLIĞINIZ İÇİN ÖNEMLİDİR

Kaju Fıstığı, Gözlerinizi Sağlıklı Tutmak İçin Önemli Olan Antioksidanlar Olan Lutein ve Zeaksantin Bakımından Zengindir. Günlük Tüketilirse, Bu Antioksidanlar İyi Görüş Sağlar ve Çevreden Alabileceğiniz Enfeksiyonları Uzak Tutar. Zeaksantin Ayrıca Retinanızı Zararlı UV Işınlarından Korur.

MİGRENİ AZALTIR

Magnezyum Eksikliği Vücudun Çeşitli Yerlerinde Artan Kan Basıncı, Sık Baş Ağrıları ve Ağrı Gibi Birçok Sağlık Sorunlarına Yol Açabilir. Düzenli Olarak Kaju Yemek, Uygun Magnezyum Dengesine Sahip Olmanızı ve Sizi Migrenden Korumaya Yardımcı Olur.

DİŞLERİNİZ DAHA SAĞLAM OLUR

Kaju Fıstığındaki En İnanılmaz Bileşiklerden Biri Anakardik Asitlerdir. Bu Asitler Diş Çürümesine ve Akneye Neden Olan Bakterileri Öldürebilirler.

SAÇLARINIZI GÜÇLENDİRİR

Kaju Fıstığında Bulunan Bakır Saçınızı Parlak ve Güçlü Tutacak ve İpeksi Pürüzsüz Bir Doku Sağlayacaktır. Bu Kuruyemişler Ayrıca Melanin Adı Verilen Pigment Üretimini Teşvik Ettikleri İçin Saçınızın Rengini Arttırmanıza Yardımcı Olabilir.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MSB AÇIKLADI: ESED’E BİR BÜYÜK DARBE DAHA!

HIZLI YORUM YAP