DOLAR

32,5054$% 0.2

EURO

34,9021% 0.27

GRAM ALTIN

2.438,00%-0,01

ÇEYREK ALTIN

3.972,00%-1,31

BİST100

10.082,77%1,69

BİTCOİN

2046926฿%-1.1075

ETHEREUM

103278Ξ%-4.08123

a

AHMET ÇABUK: “20 YILLIK BELEDİYECİLİK TECRÜBEM VE BİRİKİMİMLE BU GÖREVE TALİBİM”

AHMET ÇABUK TUZLA BELEDİYE BAŞKAN A.ADAYI

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri İçin AK Parti Kurulduğu Günden Bu Yana Çeşitli Görevlerde Bulunan Hali Hazırda Tuzla Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Olarak İlçeye Hizmet Eden Ahmet Çabuk, Tuzla Belediye Başkanı Aday Adaylığı İçin AK Parti İlçe Teşkilatına Giderek Başvurusunu Gerçekleştirdi. Başvurusunu Tamamlayan Çabuk, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur Tarafından Başvurusu Onaylanan Evrakını Teslim Aldı.

AK Partili Meclis Üyesi Ahmet Çabuk, Sizlerin Teveccühü ve Desteğiyle, 22 Yıllık Parti Tecrübem, 20 Yıllık Belediye Tecrübelerimle İlçemde Tuzla Belediye Başkanı Aday Adaylığı Başvurumu Gerçekleştirdim. Aday Adaylık Başvuru Sürecimde Yalnız Olmadığımı Bana Gösterdiniz. Ben de Sizlere Söz Veriyorum, Yirmi Yıllık Belediyecilik Tecrübemle Allah’ın İzniyle Hep Birlikte “Güler Yüzlü Siyaset, Saygılı Hizmet’ Anlayışımız İle Büyük Başarılara İmza Atacağız.  Türkiye Yüzyılında Ülkemizi ve İlçemizi Daha İleriye Taşımak İçin Çıktığımız Bu Yolda Hakkımızda Hayırlısını Temenni Ediyor, Dualarınız Talep Ediyorum İfadelerinde Bulundu.

Tuzla Belediye Başkan Aday Adaylık Başvurusunu Tamamladıktan Sonra Sosyal medya Hesaplarından Tuzlalılara Seslenen Ahmet Çabuk Şu Mesajları Verdi.

Değerli Tuzlalı Hemşehrilerim,

Tuzla Sokaklarında Büyüyen, Her Karışında İzi Olan Bir Kardeşiniz Olarak, Henüz Yirmili Yaşlarımdayken Siyasete Adım Attım. 2001 Yılında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Liderliğinde Kurulan Ak Partimizde, Büyük Ve Güçlü Türkiye Davasının Bir Neferi Olarak Tuzlamızda Azim Ve Heyecanla Çalışmaya Başladım.

Siz Hemşerilerimin Desteğiyle, 2001 – 2004 Yılları Arasında Ak Parti Tuzla Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği ve İlçe Başkan Yardımcılığı Görevlerinde Bulundum. 2004 Yılında Belediye Meclis Üyesi Olarak Başladığım ve Dört Dönemdir Devam Eden Belediyecilik Hayatımda; Üç Döneme Yakın Tuzla Belediye Başkan Yardımcılığı, İki Dönem İBB Meclis Üyeliği, Meclis 1. Başkan Vekilliği, Encümen Başkanlığı, İmar, Bütçe, Hukuk ve Tarifeler Başkanlığı Gibi Görevlerde Milletimize Hizmet Etmenin Onurunu Yaşadım. Aynı Zamanda Tuzlaspor Kulüp Başkanlığı, Tuzla Belediye Spor Kulübü Başkanlığı ve STK Yöneticilikleri Gibi Birçok Alanda da Özveriyle Çalıştım ve İlk Günkü Heyecanımla da Çalışmaya Devam Ediyorum.

34 Yıldır Tuzla’da Yaşayan ve 22 Yıllık Siyasi Yaşantımda, Özellikle Üç Dönemdir Tuzlamızı Kendi Kendine Yeten Bir İlçe Haline Getiren Şadi Yazıcı Başkanımız İle Birlikte Hizmet ve Değer Ürettiğimiz Bu Güzel Şehrin Her Köşesini Yakından Tanıyan Bir Hemşehriniz Olarak, Bu Süreçte Belediyecilik Adına Elde Ettiğim Bilgi ve Deneyimle, Yine Sizlerin Teveccühüyle Tuzla Belediye Başkanlığı İçin “Halka Hizmet Hakka Hizmettir” Düsturunun Yegâne Temsilcisi AK Partimizden Aday Adayı Olduğumu Sizlerle Paylaşıyorum.

Büyük ve Güçlü Türkiye’nin Mimarı, Mazlum Milletlerin Gür Sesi, 21. Yüzyıl Dünya Siyasetine Damgasını Vuran Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Çizdiği Türkiye Yüzyılı Ülküsüne Hizmet Etmek İçin Yılmadan ve Yorulmadan Çalışmaya Hazırım.

Siz Değerli Hemşehrilerimizle Omuz Omuza Vererek, Gönül Belediyeciliği Anlayışıyla Tuzlamızı Her Daim İleri Taşıyacağımıza, Müstesna Hizmetler ve Değerler İnşa Edeceğimize İnancım Tamdır.

Her Birinize En İçten Sevgi ve Selamlarımı Sunuyor, Destekleriniz ve Dualarınız İçin Şimdiden Teşekkür Ediyorum.

Allah Yar ve Yardımcımız Olsun.

Saygılarımla… İfadelerini Kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK PARTİ BİR VEFA PARTİSİDİR

HIZLI YORUM YAP