DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2068582฿%0.68849

ETHEREUM

107597Ξ%2.37196

a

BAŞKANLAR CEFAKAR TUZLASPOR TARAFTARLARIYLA SAHURDA BULUŞTU

Cefakar Tuzlaspor Taraftar Grubu Nafız Hacıalioğlu Başkanlığında Tuzla’da Sahur Programında Toplandı. Yapılan Sahur Programına Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak Tuzlaspor Eski Başkanı Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk Katıldı.

Onursal Başkan ve Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Cefakar Tuzlaspor Taraftarlar Grubuna Yaptığı Selamlama Konuşmasında Tuzlaspor Kulübüne Daha Öncesini Açmıyorum Benim Dönemimde 3 Yıl Boyunca Bir Çok Başkan Geldi En Son Karar Verdiğimizde Ahmet Kardeşime Telefon Açarak Hazırla Listeni Tuzlaspor Başkanlığı İçin Dedik ve Oluşturduğumuz Ekiple Tuzlaspor Tarihinde İlk Defa Profesyonel Bir Kulüp Yaptık. Verdiğimiz Desteklerle ve İş Adamlarımızın Destekleriyle Tuzlaspor 2.Ligde Mücadele Ediyor. Biz Bir İlki Gerçekleştirerek Birkaç Ünlü Futbolcunun Bir Araya Gelmesiyle Kulübü Devrettik. Hizmetlerimizin Aksamaması İçin Eski Kulüp Başkanımız Belediye Başkan Yardımcımız Yol Arkadaşımın Desteğine İhtiyacım Vardı. Hafta Sonu Olduğunda Yetişemediğim Programlar Olduğunda Yada Birlikte Gitmemiz Gereken Konularda Arkadaşlarımıza Sorduğumda Farklı Şehirlerde Deplasmana Gittiğini Öğreniyordum. Baktık ki Yaklaşık 5 Senedir Bu Böyle Hizmetlerimiz Aksıyordu. Tuzla Bizim Sevdamız Tuzlada Tüm Spor Kulüpleri de Bizim Sevdamız Gönül İstiyor Hepsi Daha Başarılı Olsun İşte Bizde Bu Yüzden Devrettik. Daha Çok Zamanı Müsait Olan Başka Yöneticiler Daha Tecrübeli Yöneticiler Yapsınlar İstedik Bizde Destek Verelim Dedik. 2 Yıl Önce Türkiye’de Bir İlki Gerçekleştirdik Ama Başarılı Olamadılar. Ünlü Futbolcular Bir Bir Koptular Davala Terim’in Yardımcılığına Getirildi Galatasaray Şampiyon Oldu Bir Fenerbahçeli Olarak Tebrik Ediyorum. Şimdi Kulübü Süleyman Hurma Dahil Olmak Üzere 5-6 Kişi İstiyor Hayırlı Olsun Şimdiden Başka Söze Gerek Yok. Spor Kenti Tuzlamızda Şunu Bilin İsterim Amatör Spor Kulüpleri de Dahil Olmak Üzere Her Kulübümüzü Başında Tuzla Olduğu İçin Seviyoruz ve Destekliyoruz Desteklemeye Devam Edeceğiz Dedi.

Sahur Programın Sonunda Cefakar Tuzlaspor Taraftarları Büyük Başkan Şeklinde Tezahüratlarda Bulunarak Özlenen Bir Tabloyu Ortaya Koydular.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLASPORUMUZUN 2.LİGDE KALMASINI İSTEYENLER STADA YERİNİ ALDI

HIZLI YORUM YAP