DOLAR

32,4531$% 0.25

EURO

34,6009% 0.24

GRAM ALTIN

2.482,70%1,82

ÇEYREK ALTIN

4.221,00%-5,14

BİST100

9.679,80%-1,37

BİTCOİN

2052227฿%-0.65801

ETHEREUM

100235Ξ%1.0617

a

İNSANLARIN RUHUNA DOKUNUP, HAYATLARINA SEVGİ KATMAK İSTIYORUM

"Çalışmalarım Kişilerin Bilinçaltlarında Onları Olumsuz Yönde Etkileyen Çocukluktan Bu Günlere Getirdikleri Negatif Inançlarını Tespit Ederek Bu Inançlar Üzerinde Çalışıp Onların Negatiften Pozitife Döndürmek İle İlgilidir." Diyor Ulunege Coşkun. Kendisiyle, Çalışma Alanıyla Ilgili Bir Söyleşi Yaptık. Belki de Bir Çoğunuzun Daha Önce Hiç Bilgi Sahibi Olmadığı Bir Bilim Dalıyla Tanışacağınızı Umuyoruz. Okurlarımızın Faydasına ve Beğenisine Sunuyoruz.

SİZİ KISACA TANIYALIM. ULUNEGE COŞKUN KİMDİR?

İzmit Kocaeli Doğumluyum. Kocaeli Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünü Bitirdim. Şu Anda Da İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğrencisiyim.

Atabay İlaç Sanayi, Bayer Türk Kimya Limited Şirketi Gibi Türkiye’nin Önde Gelen Lider Firmaların da Uzun Yıllar Çalıştım Sonrasında Laboratuvar Sarf Malzemeleri Üzerine Kurmuş Olduğum Şirketimde Bir Süre Hizmet Verdikten Sonra Ticaretin Bana Göre Olmadığını Anladım Ve İzmit’te Bir İnşaat Firmasında Muhasebe Departmanı Sorumlusu Olarak Göreve Başladım. Bu Süreçte Bilgisayar Arkasında Olmanın Beni Mutlu Etmediğini Fark Ettim Ve Ani Bir Kararla İstifa Ederek Spritüel Alandaki Yolculuğum İçin İlk Önemli Adımı Attım, Bu Süreç İçerisinde De Aldığım Birçok Eğitimle Kendimi Geliştirdim. Şimdilerde Kuantum Düşünce Teknikleri Uygulayıcılık Ve Eğitmenliği Ve Progressor Unvanını Alma Onuruna Ulaştığım Kozmik Enerji Uygulayıcılık Ve Eğitmenliğini Yolunda İlerlemekteyim.

SPİRİTÜALİZM HAYATINIZDA OLDUKÇA ÖNEMLİ BİR YERE SAHİP. SPİRİTÜALİZMLE TANIŞMA HİKAYENİZİ ANLATIR MISINIZ? SPİRİTÜEL YETENEKLERİNİZ NASIL ORTAYA ÇIKTI? BUNU İLK NE ZAMAN FARK ETTİNİZ?

Evet Hayatım Tamamen Artık Spiritüalizm Üzerine Kurulmuş Diyebilirim, Öncelikle Şunu Belirtmem Gerekli Türkiyenin Sayılı Firmalarında Kariyer Yapma İmkanı Buldum. Bununla Birlikte Hep İçsel Olarak Kendime Söylediğim Şey “Hayır Bu Değil”, “Benim Yapacağım İş Bu Değil”, “Ben Bu İşi Yapmak İstemiyorum” Diyordum. Nasıl Bir İş İstediğim Sorusuna, Cevabım; İnsanlarla İç İçe Olduğum, Onların Ruhuna Dokup, Hayatlarına Sevgiyi Katabileceğim Ve Her Gün Sanki İlk Defa İşe Başlamışım Ve Daha Yeni Öğreniyormuşum Duygusunu Yaşayacağım Bir İş Oluyordu.

Tüm Bunlara Sahip İşin Ne Olacağını Tam Olarak Bilemesem De, Hayatın Akışının Beni Getirdiği Yer İstediğim İşin Aslında Bu Çalışmalar Olduğunu Fark Etmemi Sağladı. Yeteneklerimin Ne Boyutta Ve Nasıl Olduğunu Fark Etmem Tamamen İşin Merkezinde Çalışmaya Başlamamla Beraber Oldu.

Bununla Beraber Zaman Zaman Gün İçerisinde Aniden Derin Bir Uyku Durumuna Geçtiğim Zamanlar Oluyordu. O Süreç İçerisinde Birçok Rüya Görüyordum. Sonrasında Uyandığımda Gördüğüm Rüyalarımın, Aynen Gördüğüm Şekilde Gerçekleştiğini Öğreniyordum. Olacak Olan Birçok Şeyi Rüyalar Vasıtasıyla Yaşıyor Ve Deneyimliyordum. Bunların O Zamanlarda Bir Spritüel Ya Da Ruhsal Yetenek Olması İle İlgili Herhangi Bir Bilgim Ya Da Farkındalığın Yoktu, Çünkü Bunlar Benim İçin Hayatın Akışında Günlük Hayatta Yaşadığım Sıradan Şeylerdi. Yani Benim Spiritüalizm İle İlgili Tanışmam Rüyalarımla Birlikte Başladı.

İNSANLARI HEM BEDENEN HEM DE RUHEN ŞİFALANDIRMA AMACIYLA ÇIKTIĞINIZ BU YOLDA BİR ÇOK ALANDA İSMİNİZİ GÖRMEK MÜMKÜN. OKURLARIMIZA BİRAZ BU ALANLARDAN BAHSEDER MİSİNİZ?

Öncelikle Şunu Kesin Ve Net Olarak Bilmek Gerekir Ruhsallık Ve Şifa İle İlgili Yapılan Çalışmaların Hepsinde İnsanın Hem Kendisini Hem De Çevresindeki İnsanları Sevmesi Çok Önemli. Her Şeyin Temelini Sevgi Oluşturuyor. İnsanın Kendisini Sevmesi Dedim Çünkü Kendisini Sevmeyen İnsanın Kendisine Faydası Yoktur, Kendisine Faydası Olmayan İnsanın Çevresindekilere De Faydası Olmaz… Bu Çalışmalar Tamamen Ruh Zihin Ve Beden Denge Ve Bütünlüğünün Sağlanması İçin Yapılan Çalışmalardır.

Yaptığım Çalışmalar Sonrası Kişilerin Farkındalıkları Artar. Hayat İçerisinde Bir Başkasına Bağımlı Kalmadan Kendi Yaşamlarını Özgürce Yaşayabilmeleri Ve Kendi Kararlarını Bir Birey Olarak Özgürce Alıp, Uygulayarak Bunların Getirdiği Tüm Sorumlulukları Kabul Edebilme Yeteneğine Sahip Olurlar.

Evet Özveriyle Çalışmak Gerekli Tıpkı Bir Oya’yı İşler Gibi…. Karşınızdaki İnsan… Onu İlmek İlmek İşlemeniz Gerekli.

Benim Elimde Bir Alet Çantam Var Ve Gelen Danışanlarımın Ruhsal Zihinsel Ya Da Bedenen Neye İhtiyacı Varsa Alet Çantamdan O Tekniği Çıkartıp Onlarla Çalışıyorum. Bu Bazen Kuantum Düşünce Teknikleri Oluyor Bazen Kozmik Enerji Şifası Ya Da Diğer Aldığım Birçok Öğretinin Harmanlanarak Onlara Aktarılması İle İlgili Yaptığım Çalışmalar Oluyor

Hepimiz Bir Ailede Doğarız Ve Doğduğumuz Andan İtibaren Var Olabilmek İçin Kendi Kendimizce Yapmış Olduğumuz Gözlemler Sonrasında Kabul Görebilmek İçin Kendimiz Gibi Değil Onların İstediği Gibi Olmamız Gerektiği Kararını Alırız. İşte Onların İstediği Gibi Olma Kararımız İle Birlikte Kendinizi Koruyabilmek Ve Kabul Görebilmek Adına, Yani Aslında Pozitif Bir Amaç İçin Birçok Negatif Kararlar Alıp Onları Hayatımızda Uygulamaya Başlar, Hayatımızda Bizi Kısır Bir Döngüye Sokan Olayları Durumları Ve Duyguları Yaşamaya Başlarız. İşte Yaptığım Çalışmalar Kişilerin Bilinçaltlarında Onları Olumsuz Yönde Etkileyen Çocukluktan Bu Günlerine Getirdikleri Negatif Çekirdek İnançlarını Tespit Ederek Bu İnançlar Üzerinde Çalışıp Onların Negatiften Pozitife Döndürmek İle İlgilidir.

Bu Çalışmalar Sonrasında Kişi Yaşamında Olmasını İstediği Halde Bir Türlü Olmayan, Olmamasını İstediği Halde Hep Tekrar Eden Olay Ve Durumların Artık Tamamen Değişmeye Başladığını Ve Olmasını İstediği Halde Daha Önce Olmayan Birçok Şeyin Rahatlıkla Ve Kolaylıkla Gerçekleşmeye Başladığını Görmeye Ve Deneyimlemeye Başlar.

Yani Çalışmalarım Tamamen Bilinçaltında Bilinçli Halimizi Ulaşamadığımız Noktaların Tespit Edilmesi Ve Bu Noktalar Üzerinde Yapılan Uygulamalarla Bunları Şifalanmasına Dayanmaktadır.

KOZMİK ENERJİ ALANINDA Kİ ÇALIŞMALARINIZLA YETKİNLİĞİNİZİ KANITLAMIŞ BİR İSİM OLARAK KOZMİK ENERJİYİ BİRDE SİZİN AĞZINDAN DİNLEMEK İSTERİZ. 

Tabi Seve Seve. Kozmik Enerji Terapisi Tibet Şamanları Ve Hintli Yogiler Tarafından 300 Yılı Aşkın Bir Sürü Öncesinden Kullanılmakta Olan Bir Enerji Uygulamasıdır. Kanal Adı Verilen 42 Frekanstan Oluşmaktadır Bu Frekansların Her Biri Kişilerin Şifalanma Sürecinde İhtiyaca Göre Kullanılır. Kuantum Alanda Çalışmakta Olan Kozmik Enerji Terapisi Ruh Zihin Ve Beden Bütünlüğünü Tam Anlamıyla Oluşmasında Etkindir. Özellikle Hastalıklar Üzerinde Etkisi Olan Kozmik Enerji Terapisi Rus Dr Vilademir Petrol Tarafından Hastaları Üzerinde Uygulanmış Ve Sonrasında Elde Edilen Sonuçlarla Birlikte, Yapılan Birçok Laboratuvar Deneyi İle Beraber Rusya’da Kozmik Enerji Tıbbı Olarak Adlandırılmaya Başlanmış Ve Bununla Birlikte Dünya Sağlık Örgütü Tarafından Da Kabul Edilmiş Etkin Güçlü Bir Şifa Tekniğidir.

KOZMİK ENERJİ İLE DANIŞANLARINIZIN HAYATLARINA MUCİZEVİ BİR DOKUNUŞ YAPARAK ONLARIN DAHA SAĞLIKLI OLMALARINA VESİLE OLUYORSUNUZ. PEKİ BU SÜREÇ NASIL İŞLİYOR? DANIŞANLARINIZ NE TÜR AŞAMALARDAN GEÇİYOR?

Kozmik Enerjisi Şifa Terapisi Yapılırken Öncelikle En Başta Da Belirttiğim Gibi İnsanı Sevmek Çok Önemli Ve Tarafsız Olmak… Çünkü Bu Çalışmalarda Sadece Bedene Değil Ruha Dokunuyoruz Ruhu Şifalandırıyoruz. Ruhun Şifası, Fiziki Beden Üzerinde Var Olan Hastalıklarımızın Da Şifalanması Demek Oluyor.

Danışanın Kendi İsteği Ve Özgür İradesi İle Bu Terapiye Almayı Seçmesi Gerekiyor Sonrasında Danışanla İlgili Bilgi Almak Onu Tanımak İçin Bedeni Üzerinde Belli Taramalar Yapıyorum. Çünkü Bu Şikayetler Bir Yaş Döneminde Bir Sebepten Dolayı Oluşmuş Kodlamalar Ya Da Yüklenmiş Bilgilerden Dolayı Meydana Geliyor. Bu Bazen Ata Karması Bazen DNA Kayıtlarımız Bazen De 0-6 Yaş Döneminde Anne Ve Babalarımızdan Almış Olduğumuz Kodlar Ve Negatif İnançlar Oluyor. Yaptığım Taramalar İle Bunları Tespit Edip. Seanslara Başlıyorum.

Her Bir Seans 40’ar Dakika Sürüyor. Bu Süreçte Danışan Gözler Kapalı Ayakta Duruyor. Bedene Ufak Dokunuşlarla Çakra, Organ, Sırt Ve Baş Bölgesinde Çalışıyorum.

Seans Süreçleri Danışandan Danışana Değişiklik Gösteriyor. Her Seansta Da Farklı Farklı Şeyler Yaşanabiliyor. Seanslar Sonrasında Kendilerini Bazen Çok Mutlu Çok Neşeli Hissederken Bir Başka Seansta Yorgun Halsiz Ve Mutsuz Hissedebiliyorlar. Çünkü İyilik Halinin Oluşması Sürecinde Enerji Blokajlarının Olduğu Yerlerde Beden Farklı Tepkiler Verebiliyor. Enerjisel Anlamda Oluşan Tıkanıklıklar Açılmaya Başladığında Kişi Alışmış Olduğu Çok Da Konforlu Olmasa Da Kendince Konforlu Zannettiği Güvenlik Alanından Çıkıyor. İşte Bu Güvenlik Alanından Çıkış Kişinin Bazen Zorlanmasına Neden Olabiliyor. Bununla Beraber Mucizevi Değişiklikler Oluşmaya Başlıyor. Yaşamında Para İle İlgili Sorunlar Yaşadığını Söylerken Bir Anda Para İle İlgili Tüm Sorunları Ortadan Kalkıyor, Bir İş Sahibi Oluyor, İyi Kazanmaya Başlıyor Hatta Aylardır Alamadığı Parası Bir Anda Kendisi İstemeden Ödeniveriyor.

İlişkilerinde Değersizleştirildiğini Söyleyen İnsan Bir Bakıyorsunuz Kendisine Çok Değer Veren Ve Onu Mutlu Etmek İçin Çabalayan Bir Hayat Arkadaşı İle Tanışıyor Ve Doğru Zamanda Doğru Yerlerde, Doğru Kişilerle Olmaya Başlıyor. Tıpkı Hayatına Sihirli Bir Değnek Değmişçesine Yeni Bir Hayata Adım Atıyor.

Kozmik Enerji Terapisinde Tek Bir Seansla Çok Güzel Sonuçlar Alınabileceği Gibi Ortalama Önerdiğim Seans Sayısı 12’dir

ALANINDA UZMAN OLDUĞUNUZ REGRESYONDAN DA BAHSETMESEK OLMAZ. REGRESYON TERAPİSİYLE DANIŞANLARINIZA GEÇMİŞ HAYATLARINDA REHBERLİK EDİYORSUNUZ. BU HEM SİZİN İÇİN HEM DE DANIŞANLARINIZ İÇİN OLDUKÇA FARKLI BİR DENEYİM OLSA GEREK. SİZİ BU ANLAMDA ÇOK ETKİLEYEN BİR DENEYİMİNİZİ BİZİMLE PAYLAŞIR MISINIZ?

Evet Tabii Ki Bahsederim Çalıştığım Bir Danışalım Bana Geldiği Zaman En Büyük Probleminin Her Şeyi Stoklamak Olduğunu Söylemişti. Çılgınlar Gibi Alışveriş Yapıyordu Ama Gene De Aldıkları Hep Az Geliyordu. Yaptığımız Seanslar Sonrasında Danışanımın Ciddi Kıtlık Dönemi Yaşandığı Bir Hayat Deneyiminin Olduğunu Ve Bu Süreç İçerisinde Çok Zorluk Yaşadıkları Ve Günlerce Aç Kaldıkları Zamanlarının Olduğunu Tespit Ettik. O Anlara Gidip, Oraları Nötrleyerek, Şifalanmış Haliyle Duyguyu Şimdiye Taşıdığımızda Sonraki Seanslarında Bu Sorun Tamamen Ortadan Kalkmıştı.

Bir Başka Danışanım Aşırı Derecede Temizlik Hastasıydı Ve Bunu Kendi Bedeninde De Yapıyordu. Öyle Bir Hale Gelmişti Ki Artık Normal Şampuan Ve Sabunla Yıkanmak Yerine Çamaşır Deterjanı İle Yıkamaya Başlamış Buna Rağmen Hala Kendisini Kirli Ve Pis Olarak Hissediyordu. Bu Konuyla İlgili Geçmiş Yaşamlarına Gidip Çalışmalar Yaptığımızda Hayatlarının Bir Tanesinde Avukatlık Yaptığı, Bu Avukatlık Sürecinde Aldığı Davaların Tamamen Yasadışı İşler, Cinayet Tecavüz Ve Benzeri Davalarla İlgili Olduğunu Ve Birçok Suçlu İnsanı Suçlu Oldukları Halde Temize Çıkardığını Tespit Ettik. Gerekli Çalışmaları Yaptıktan Sonra Tüm Bu Duygular Nötürlendi Ve Danışanım Sağlıklı Bir Yaşam Sürmeye Başladı.

REGRESYON’UN SİZİN İÇİN ÖNEMİNDEN DE BİRAZ BAHSEDER MİSİNİZ?

Yaşamlar Arasındaki Deneyimlerimiz Bugünkü Hayatımızı Etkileyen En Önemli Faktörlerden Bir Tanesi. Geçmiş Yaşamlarda Ya Da Atalarımızdan Bugüne Getirdiğimizde DNA Kayıtlarında Ki Kodlar Bu Hayatımızda Birçok Konuda Kendimizi Engellememize Ve Frenlememize, Kendi Gerçek Gücümüzü Olduğumuz Haline Kullanamamamıza Neden Olmakta. İşte Bu Süreç İçerisinde Regresyon Terapilerinde Kişilerin Bu Duyguları Yaşamasına Sebep Olan Olayların Oluştuğu Hayatların Tespit Edilmesi Ve Sonrasında Orada Yaşatılan Farkındalıklarla İyilik Halinin Oluşması Ve Bu Süreç Sonrasında Kişinin Bugüne Geldiğinde Hayatında Var Olan Değişiklikleri Yaşamasına Şahit Olmak Tarif Edilemez Bir Mutluluk. Çünkü Maalesef Bilinçaltı, Geçmiş Yaşam Deneyimlerinin Bize Öğretmek İçin Var Olduğunu Ve Onların Birer Deneyim Olduğunu Algılamakta Zorluk Çekiyor. Sanki Onları Şimdiki Hayatında Yaşamak Zorunda Olduğu Bilgisi İle Tekamülünü Tamamlamaya Çalışıyor. Böyle Yaparak İleriye Gitmek Yerine Geçmişte Takılı Kalıyor. Bizim Amacımız İse Tekamül Etmek Ve İlerlemek. İşte Regresyon Terapisi Tekamül Ve İlerleme Sürecinde Bizim Geçmişte Takılı Kaldığımız Yerlerden Çıkmamıza Ve Hayat Yolunda Atmamız Gereken Adımları Atmamızda Oldukça Etkili Oluyor.

KUANTUM ENERJİSİYLE İNSANIN ÖZ VE GERÇEK GÜCÜNE ULAŞMASINI SAĞLIYORSUNUZ, BU ASLINDA İNSANLARIN RUH-BEDEN-BEYİN BÜTÜNLÜĞÜNE HÜKMEDEN BİR ENERJİ. KUANTUM ENERJİ SEANSINA ÇOK KATILIM OLUYOR MU? KATILIM SONRASI DANIŞANLARINIZIN HAYATINDA NELER DEĞİŞİYOR?

Evet Kuantum Seansları Da Oldukça Talep Gören Sonuç Ve Etkinlik Olarak Yüksek Başarı Sağladığım Çalışmalarından Bir Tanesi.

Terapiler Sonrasında Danışanlarımda Farkındalık Düzeyi Oldukça Gelişiyor. Çünkü Burada Kişiler Öncelikle Kendilerini Sevmeyi Öğreniyorlar Ve Kendi Kendilerine Neler Yaptıklarını Kendilerini Nasıl Engellediklerini Ve Tamamen Başkaları İçin Yaşadıklarından Dolayı Kendilerine Ve Kendi Hayatlarını Ne Kadar Yok Saydıklarını Fark Ediyorlar.

İşte Tüm Bunların Değişimi İle Hayata Çok Daha Farklı Bir Pencereden Ve Çok Daha Geniş Bir Perspektiften Bakmayı Öğreniyorlar. En Önemlisi De Bu Çalışmalar Sonrasında Başkalarını Kırmamak Adına Kendi İstemedikleri Şeyi Yapmamayı Yani HAYIR Demeyi Öğreniyorlar

DANIŞANLARINIZLA OLDUKÇA GÜÇLÜ BİR BAĞINIZ OLDUĞUNU FARKEDİYORUZ. BU GÜVENİ ORTAMINI ONLARA NASIL SAĞLADINIZ? AYRICA İNSANLARIN HAYATLARINA DOKUNMAK NASIL BİR DUYGU?

Sevmek Sevmek Sevmek. Ben De Bu Terapilerin Birçoğunu Alarak Kendimdeki Gelişmeleri Değişimi Ve Dönüşümü Fark Ettikten Sonra Bu Alanda Çalışmaya Net Olarak Karar Verdim Ve Bu Süreç İçerisinde Kendini Sevmenin Ne Demek Olduğunu Öğrendim. Anladım Ki Kendimi Sevdiğim Kadar Çevremdeki İnsanları Seviyorum. Sevgi Her Şeyin Temelini Oluşturuyor İşte Önce Bunu Sağladım Kendimde… Sonrasında Onlara Dürüst Oldum, Kendimi Maskelemedim… Onlara Kendilerini Sevmenin Ne Kadar Önemli Olduğunu Bunun Bir Bencillik Değil Kendine Değer Vermek Olduğunu Anlatmaya Çalıştım.

Özveri İle Çalışarak Ve Onlara Verdiğim Değerle Bu Güvenli Ortamın Sağladım.

Onların Hayatlarına Dokunmak İse Tarif Edilemez Bir Mutluluk. Umutsuz Hayata Mutsuz Bakan Gözlerin Neşe Sevgi Ve Umutla Baktığını Görmek Kelimelerle Anlatılamayacak Kadar Büyük Bir Mutluluk.

Her Birimiz O Kadar Özel O Kadar Değerli Ve Kıymetliyiz Ki Bunu Fark Ettirebilmenin Mutluluğu İnanın Hiçbir Kelime Ve Cümleyle Tarif Edilemez…

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ANA ARTERDE SAATLERCE MAHSUR KALAN ARAÇLARI TUZLA BELEDİYESİ EKİPLERİ KURTARDI

HIZLI YORUM YAP