DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

KALE OKULLARINDAN GELECEĞE YATIRIM!

Kale Okulları Mesleki Eğitimlerin Önemini Bünyesinde Bulundurduğu Meslek Liselerine Yaptığı Yatırımlarla Da Göstermeye Devam Ediyor!

Ülkemizin İhtiyacı Olan Alanlara Nitelikli Eleman Yetiştirmek Amacıyla Teknik Meslek Liseleri Yatırımlarına Devam Eden Kale Okulları, Teknolojiyle Kaliteli Eğitimi Harmanlayarak Hizmet Vermeye Devam Ediyor.  Yaklaşık 800 Yıllık Köklü Bir Geçmişi Olan Usta Çırak İlişkisine Dayanan Mesleki Eğitim Sistemi, Son Dönemde Teknoloji Çağı Çocuklarının Meslek Liselerine Uzaklaşmasını Sağlamıştı. Ancak Yapılan Güncelleme Ve Yatırımlarla Talep Giderek Artmaya Başladı. Bunun En Önemli Sebebi İse Birçok Okulda İş Garantili Programların Başlaması Oldu. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Mesleki Eğitimde Üretim Kapasitesini Artırmak İçin Son Yıllarda Önemli Yatırımlar Yaptı. Yapılan Bu Yatırımlarla Güçlenen Mesleki Eğitim, Covid-19 Salgını İle Mücadele Günlerinde 81 İlde Ve Tüm İlçelerde Halkın Acil İhtiyaç Duyduğu Maskeden Dezenfektan Malzemelerine, Tek Kullanımlık Önlük Ve Tulumdan Yüz Koruyucu Sipere, Solunum Cihazından Maske Makinesine Kadar Çok Sayıda İhtiyacı Başarılı Bir Şekilde Üretti.

ATILAN ADIMLAR MEYVELERİNİ VERMEYE BAŞLADI!

Kale Meslek Liseleri De MEB’in Yatırımlarına Paralel Olarak Teknik Meslek Liselerine Ciddi Yatırım Yaptı. Şimdilik 4 İlde Yatırım Yapan, Gelecekte İse Farklı İllerde Bu Anlamda Öncü Olmak İsteyen Kale Meslek Liseleri İllere Göre Şöyle;

SAKARYA

Biyomedikal, Cihaz Teknolojileri, Elektrik – Elektronik Teknolojileri, İnşaat (İç Mimarlık), Teknolojileri, Gıda Teknolojisi, Kimya Teknolojileri Liseleri

KOCAELİ

Yenilenebilir Enerji Teknolojileri, İnşaat (İç Mimarlık) Teknolojileri, Sağlık Meslek Liseleri (Gebze)

İSTANBUL

Makine ve Tasarım Teknolojileri, İnşaat (İç Mimarlık) Teknolojileri Liseleri

MUĞLA BODRUM

GEMİ YAPIMI (YAT İNŞA) ALANI, İNŞAAT (İÇ MİMARLIK) TEKNOLOJİLERİ LİSELERİ

Teknik Meslek Liselerinin Bulunduğu 4 İlde Kale Meslek Liseleri Müdürleri, İş Dünyası, Esnaf, İlçe Müdürlükleri, Okul Müdürlükleri Gibi Bir Çok Özel Ve Kamu Kuruluşunu Ziyaret Edip Bizzat Tanıtım Yaparak Ve Okulları Tanıtıcı Görseller, Bilgilendirici Broşürler İle Kamuoyunu Bilgilendiriyor. Kale Okulları Yönetimi Tüm İllerde Kendilerine İlginin Büyük Olduğunu Belirterek; “Günümüz Şartlarına Baktığımızda Meslek Liselerine Olan Bu Haklı  Yönelişin Meyvelerini Topluyoruz. Eğitim Alanında Kale Liseleri Ülkemiz Genelinde Yatırımlarına Ve Eğitime Hizmete Devam Edecek” Dediler.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

KALE AKŞAM LİSESİ KONTENJANLARINI HIZLA DOLDURUYOR!

HIZLI YORUM YAP