16,4337$% -0.24
17,6044€% -0.58
976,75%-1,19
%
487532฿%-0.1143
29371Ξ%1.00307
Tuzla Belediyesi, İşkur Tuzla Şube Müdürlüğü, İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi ve Tuzla Marina İşbirliğiyle 8-9 Mart Tarihlerinde 10.00-18.00 Saatleri Arasında Tuzla 3. İstihdam Fuarı Düzenlendi. Tuzla Marina’da Düzenlenen Fuara Başta Hizmet Ve Sanayi Sektörü Olmak Üzere Çeşitli İş Kollarından 90 Firma Katıldı. Türkiye’nin Önde Gelen, Ekonomiye ve İstihdama Ciddi Katkı Sağlayan Firmalara Ev Sahipliği Yapan Tuzla 3. İstihdam Fuarı’nda İş ve İşçi Arayanlar Bir Araya Geldi. Firmaların İnsan Kaynakları Temsilcileri, Başvuruları Değerlendirerek Adaylarla Ön Görüşmelerini Gerçekleştirdi. Aranılan Kriterlere Uygun Adaylar, Ön Görüşmenin Ardından Firmalara Davet Edildi. Fuar, Bir Çok Kişinin İş Hayatında Yeni Bir Başlangıç Oluşturdu. Tuzla 3. İstihdam Fuarı’nda 90 Firma, 1598 Açık İş Pozisyonuna 5.315 Başvuru Aldı.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla 3. İstihdam Fuarı’na Destek Veren İşkur Tuzla Şube Müdürlüğü, İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi ve Tuzla Marina İle Fuara Katılan Firmalara Teşekkür Etti. Başkan Yazıcı, “Tuzla’da İstihdamı Arttıran Organizasyonlara ve Çalışma Azminde Olan Vatandaşlarımızın İş Sahibi Olabilmesine Yönelik Çalışmalarımıza Devam Edeceğiz” Dedi.
TUZLA’DA İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ 3. İSTİHDAM FUARI İLE DEVAM EDİYOR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.