DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

TUZLA’NIN ÖZEL ÇOCUKLARI YETENEKLERİNİ SAHNELEDİ

Tuzla Kaymakamlığı ve Tuzla Belediyesi İşbirliğiyle Engelliler Haftası Etkinliği Düzenlendi. İdris Güllüce Kültür Merkezi’nde Düzenlenen Engelliler Haftası Etkinliğine Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Rotary Bölge Vakfı İşitme Engelliler İlkokulu ve Ortaokulu İle Vala Gedik Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Öğrencileri ve Velileri Katıldı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Adına Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Birkan Onat, Tuzla Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Metin Çangır, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Özel Çocuklar Komisyonu, Programa Katılarak Özel Çocukların Heyecanına Ortak Oldu.

SPORCU ÖZEL ÇOCUKLARA ÖDÜL YAĞMURU

Program, Tuzla Belediyesi Özel Çocuklar Mehteran Takımı Mehter Marşı İle Başladı. Rotary Bölge Vakfı İşitme Engelliler İlkokulu ve Ortaokulu, Artvin Yöresi Folklor Gösterisi, Sessizlerin Sesi Korosu, Vala Gedik Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi’nin Anadolu’nun Sesi Vala Gedik’ten Akıyor İsimli Folklor Gösterisi İle Devam Etti.

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Özel Çocuklar Komisyonu, Etkinlikte Bu Kez Farklı Bir Canlandırma İle Sahne Alarak Bir Kez Daha Konukları Şaşırttı. Özel Çocuklar, Orta Minderde Güreşti, Ata Sporunu Canlandırarak Gönüllere Hitap Etti. Özel Çocuklara Madalya ve Çiçekleri Protokol Tarafından Verildi. Programda İl ve Ülke Çapında Düzenlenen Sportif Yarışmalarda 4 Branşta Yarışan, Ferdi ve Takım Olarak Dereceye Giren Özel Çocuklar, Kupa, Madalya ve Çeşitli Hediyeler İle Ödüllendirildi.

Rotary Bölge Vakfı İşitme Engelliler İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Adnan Etci ve Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Birkan Onat, Çalışmalarına Verdiği Destekten Dolayı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Teşekkür Etti.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ANADOLU’NUN ANNELERİ, ANNELER GÜNÜ’NDE SAHNELENDİ

HIZLI YORUM YAP