DOLAR

32,5054$% 0.2

EURO

34,9021% 0.27

GRAM ALTIN

2.438,00%-0,01

ÇEYREK ALTIN

3.972,00%-1,31

BİST100

10.082,77%1,69

BİTCOİN

2046926฿%-1.1075

ETHEREUM

103278Ξ%-4.08123

a

GİYSİ KUMBARASINDAKİ AKIL ALMAZ GÖRÜNTÜ KAMERADA

Tuzla Belediyesi Sıfır Atık Projesi Kapsamında, Tuzla’nın 17 Mahallesine Vatandaşların Kolay Ulaşabilmelerini Sağlamak Amacıyla Koyduğu Giysi Kumbaralarından Birinde Yaşanan Bir Olay Görenleri Şaşkına Çevirdi.

Tuzla Belediyesi Sıfır Atık Projesi Kapsamında, Tuzla’nın 17 Mahallesine Vatandaşların Kolay Ulaşabilmelerini Sağlamak Amacıyla Koyduğu Giysi Kumbaralarından Birinde Yaşanan Bir Olay Görenleri Şaşkına Çevirdi. Bir Annenin Çocuğunu Giysi Kumbarasının İçine Bırakması ve Giysilerin Çocuk Tarafından Boşaltılma Görüntüsü Saniye Saniye Kameralara Yansıdı.

Tuzla Belediyesi, Sıfır Atık Projesi Kapsamında Vatandaşların Kolay Ulaşabilmelerini Sağlamak Amacıyla İlçenin Muhtelif Yerlerine Koyduğu Giysi Kumbaraları İle Vatandaşların Evlerinde Bulunan İhtiyaç Fazlası Tekstil Atıklarını Toplayarak Ayrıştırıyor. Belediye Personeli Tarafından Haftanın Belirli Günlerinde Titizlikle Toplanan Tekstil Atıklarının Kullanabilir Olanları Yıkanıp Dezenfekte Edildikten Sonra, Ütülenerek Tuzla Belediyesi Tarafından İhtiyaç Sahibi Ailelere Ulaştırılıyor. Kullanılamayacak Olanlar İse Geri Dönüşüme Kazandırılarak Ekonomiye Katkı Sağlanıyor.

Tuzla’nın İstasyon Mahallesi’nde Bulunan Bir Giysi Kumbarasında Yaşanan Akıl Almaz Olay Görenleri Şaşkına Çevirdi. Kameraya Saniye Saniye Yansıyan Olayda, Bir Kadın, Giysi Kumbarasının Daracık Kapağından Çocuğunu Geçirerek Kumbaranın İçine Attı. Kumbaranın İçine Giren Çocuk, Kıyafetleri Bir Çuval İçerisine Doldurup Annesine Verdi. Kıyafetleri Poşete Dizen Anne, Bir Süre Sonra Çocuğunu Kumbaranın İçerisinden Çıkardıktan Sonra Kayıplara Karıştı. O Anlar Cep Telefonu Kamerasına Saniye Saniye Yansıdı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

SOKAĞA ATILAN YAVRU KEDİLER SICAK YUVASINA KAVUŞTU

HIZLI YORUM YAP