33,2309$% 0.34
36,2864€% 1.28
2.608,03%0,23
4.231,00%0,63
10.473,47%-3,01
1963135฿%-1.9886
91455Ξ%-4.87433
Tuzla’da, İstanbul’un Fethi’nin 568’inci Yıl Dönümü, Mehter Takımı İle Kutlandı. Tuzla’nın İçmeler Mahallesi’nde Bulunan İçmeler Meydanı’nda Mehter Takımı Konser Verdi. Tuzla Belediyesi Tarafından Organize Edilen Etkinlikte, Fetih Sırasında Şehit Düşenler İçin de Lokma Dağıtımı Yapıldı.
İstanbul’un Fethi’nin 568’inci Yılı, Tuzla’da Coşkuyla Kutlandı. Tuzla Belediyesi’nin Düzenlediği Organizasyonda, İçmeler Mahallesi’nde Bulunan İçmeler Meydanı’nda Mehter Takımı Özel Bir Konser Verdi. Koronavirüs Salgını Nedeniyle Alınan Tedbirler Kapsamında Gerçekleştirilen Etkinliğe Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da Katıldı. Dün Gerçekleştirilen Programa Vatandaşlar ve Çocuklar Yoğun İlgi Gösterdi. Tuzla Belediyesi Tarafından Organize Edilen Etkinlikte, Fetih Sırasında Şehit Düşenler İçin de Lokma Dağıtımı Yapıldı. Türk Bayrakları İle Donatılan Meydandaki Görsel Şölen Havadan Görüntülendi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ”İstanbul’un Fethi’nin 568’inci Yılı, Tüm İstanbul’da Olduğu Gibi Tuzlamızda da Vatandaşlarımız İle Birlikte Pandemi Şartlarında Kısıtlıda Olsa Kutlamaya Çalışıyoruz. İstanbul’un Fethi’ni Asla Unutmadık, Unutmayacağız” Dedi.
“ECDADIN YAŞAMIŞ OLDUĞU ZİRVEYİ, HEP BİRLİKTE YAŞIYORUZ”
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Gelecek Nesillere, Sürekli Hatırlatarak 568’ini de Belki 668’ini de Konuşacağız. Ama Tabi ki, Gelişmeler İle ve Bugün Taksim’deki Cami Açılışı İle Beraber, Ayasofya’nın Açılışının Yapıldığı, Ülkemizin Milletimizin Birlik ve Beraberliği İle Geçmişten Gelen Ecdadın Yaşamış Olduğu Zirveyi, Hep Birlikte Yaşıyoruz. Bunu da Yaşatmaya Devam Edeceğiz. İstanbul’un Fethi Birlik ve Beraberliğimize Bir Zemin Oluştursun İstiyoruz. Her İstanbul’un Kurtuluşunda Alevisi Sünnisi, Kürtüyle Türküyle Beraber Yedi Düveli Savaş Vermiş Ecdadın, Gelecek Nesilleri ve Torunları Olarak Bu Birlik ve Beraberlikle Gelecekte de O Zaferleri, O Güzel Günleri Hep Birlikte Yaşamak Dileğiyle Tekrar Kutluyorum” Dedi.



BAŞKAN YAZICI’DAN 27 MAYIS MESAJI,” TÜRKİYE’NİN İSTİKBALİNİN BOĞAZINA GEÇİRİLMİŞ BİR İDAM İPİYDİ”
1
“EMSAL TRANSFERİ VE KENTSEL DÖNÜŞÜM MAĞDURİYETİNE MECLİSTEN ÇÖZÜM”
428770 kez okundu
2
TUZLA BELEDİYESİ’NDE BASINA ENGEL! GÜVENLİK EKİPLERİ TEPKİ ÇEKTİ
389939 kez okundu
3
TUZLA BELEDİYE MECLİSİ’NDE GERİLİM YÜKSELDİ: İMAMOĞLU’NUN YOLSUZLUK SORUŞTURMASI VE SİYASİ ÇEKİŞMELER GÜNDEMDE!
375309 kez okundu
4
“SAKALAR YALANLADI, CHP’LİLER DOĞRULADI: TUZLA MECLİSİ’NDE ALKIŞ KRİZİ!”
353766 kez okundu
5
TUZLA MECLİSİ’NDE GÜNDEM: İBB OPERASYONU VE AKSAYAN HİZMETLER
333870 kez okundu