DOLAR

32,5054$% 0.2

EURO

34,9021% 0.27

GRAM ALTIN

2.438,00%-0,01

ÇEYREK ALTIN

3.972,00%-1,31

BİST100

10.082,77%1,69

BİTCOİN

2046926฿%-1.1075

ETHEREUM

103278Ξ%-4.08123

a

EĞİTİMİN KALESİNE YOĞUN İLGİ!

KAYIT YOĞUNLUĞU DEVAM EDİYOR

Kale Okullarının, Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi, Teknik Meslek Lisesi, Sağlık Meslek Lisesi ve Akşam Lisesi Olmak Üzere Bünyesinde Bulunan Tüm Okullarında Kayıt Yoğunluğu Yaşanıyor.

EĞİTİM VE ÖĞRETİMİN ODAK NOKTASI ÖĞRETMENDİR!

Pandemi Sebebiyle Eğitim Sisteminde Yaşanan Değişikliklerle Okullar Hibrit Eğitime Geçmişti. Bu Süreci Başarılı Eğitim ve Öğretim Modeli İle Efektif Kullanan Kale Okulları, Öğretmen Kadrosu İle Öne Çıktı. Yüz Yüze ve Uzaktan Eğitime Çok Çabuk Adapte Olan Derslere Yoğun Katılım Sağlayan Öğrencileri ve Velileri Bu Zorlu Süreçte Yalnız Bırakmayan Kale Okulları, Bu Süreçte Büyük Takdir Aldı.

Kurucusunun Bir Eğitimci Olduğu Kale Okulları, Eğitimde Emin Adımlarla İlerlemeye Devam Ediyor ve Bu Doğrultuda “Eğitim ve Öğretimin Odak Noktası Öğretmendir” Diyor. Alanında Uzman ve Başarılı Öğretmen Kadrosu Sayesinde Öğrencileri İle Kurdukları Sevgi Bağı İle Mutlu Öğrenciler Yetiştirmeyi Misyon Edinen Kale, Öğretmen Kadrosu ve İdari Kadrosu Mutlu Olunca Öğrencilerin de Mutlu Olarak Kurdukları Bağ İle Derslere Aktif Katılım Sağlayıp, Birçok Konuda Fikirlerini Çekinmeden Dile Getirebildiklerini Saptadıklarını Vurguluyor.

Geçmişte ve Bu Zorlu Pandemi Döneminde Kale Okullarında Yapılan Etkinlikler ve Telafi Derslerinin Verimliliğini Gören Öğrenciler, Yakın Çevresindekilerin de Kale Okullarını Ziyaret Etmelerini Sağladı ve Bu Sayede Kayıtlara Yoğun İlgi Oldu.

ÖĞRENCİ DOSTU OKUL

Kale Anadolu Liseleri, Teknik Meslek Liseleri, Sağlık Meslek Lisesi ve Akşam Lisesine Girmek İsteyen Pek Çok Öğrencinin, Liseye Giriş Sınavında Pandeminin Getirdiği Dezavantajlarla Başarısı Düşmüş Olup, Bu Başarısızlık Neticesinde Öğrencilerin İmdadına Kontenjan ve Çeşitli İmkanları İle Yine Kale Okulları Yetişti. Eylülde Açılması Planlanan Okullar İçin Kale Kontenjanlarına Gösterilen Yoğun İlgi İle Doluluk Oranı Her Geçen Gün Artmaya Devam Ediyor.

Kale Yönetimi Özel Fırsatlardan Yararlanmak İsteyen Öğrenci ve Velilere Seslenerek; “Eğitimin Kalesinde Şimdiden Yerinizi Ayırtın!” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA EĞİTMDE İZ BIRAKAN OKUL: MAHİR İZ AİHL PROJE OKULU

HIZLI YORUM YAP