33,2309$% 0.34
36,2864€% 1.28
2.608,03%0,23
4.231,00%0,63
10.473,47%-3,01
1963135฿%-1.9886
91455Ξ%-4.87433
19 Nisan2022 Salı Akşamı Üsküdar Belediyesi Bulgurlu Semt Konağında Verilen İftar Yemeğine Göynük’den, Gebze’den ve İstanbul’un Çeşitli İlçelerinden Gelen Göynüklüler 400 Kişinin Üzerinde Yoğun Bir Katılım İle Buluştular.
Program Çamlıca Camii Müezzini Ahmet Aybar’ın Kuran-I Kerim Tilavetinden Sonra İstanbul Göynüklüler Dernek Başkanı Recep Demir’in Konuşmasıyla Devam Etti. Başkan Recep Demir İftar Organizasyonda Desteklerini Esirgemeyen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Bey’e Teşekkür Ederek Konuşmasına Başladı.
Pandemi Sebebiyle Ara Verdikleri Dernek Programlarına Yeniden Başlamanın Sevincini Belirten Başkan Demir, Bundan Sonraki Süreçlerde Gençleri Daha Fazla Bu Organizasyonlarda Görmek İstediklerini Dile Getirdi. Bolu / Göynüklülerin Bir Araya Gelmesini Sağlayan Bu Organizasyonlardan Bir Sonrakisinin 12 Haziran Pazar Günü Tuzla Akfırat’da Yapılacak Olan Piknik Organizasyonunun Olduğunu ve Çalışmalarına Şimdiden Başladıklarını Belirttiler.
Göynük Belediye Başkanı Ahmet Çankaya da Yaptığı Selamlama Konuşmasında Bu Yıl 22 Mayısta Yapılması Planlanan AK Şemseddin Hazretlerini Anma Programının Daha Coşkulu Geçmesi İçin Ellerinden Geleni Yapacaklarını ve Geçmiş Yıllarda Olduğu Gibi Göynüklüleri ve Civar Köyleri Bu Organizasyonlara Dahil Edeceklerini Belirtti. Ayrıca Dünya ve Ülke Olarak Zor Bir Süreçten Geçildiğini, Ekonomik Olarak Sıkıntılı Günlerin Birlikte Çalışarak Atlatılacağından Bahsetti.
Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Mete Yapıcı da Kendisinin de Daha Önce Bolu’ya Bağlı Akçakocalı Olması Münasebetiyle Hemşerileri Olduğunu ve Bu Tür Organizasyonlarda Birlik ve Beraberliğin Öneminden Bahsetti. İftar Organizasyonuna Göynük’ten ve İstanbul’dan Bir Çok Misafir, Siyasetçi, Bürokrat, STK Başkanı ve İş Adamı Katılım Sağladı.




CHP’Lİ İBB UCUZ ULAŞIM VAATLERİNİ ÇABUK UNUTTU! YÜZDE 40 ZAM YAPTI
1
“EMEK MÜCADELESİNDE YENİ BİR SAYFA: ANADOLU YAKASINDA ÖRGÜTSÜZ GIDA İŞÇİSİ KALMAYACAK”
479322 kez okundu
2
TUZLA BELEDİYESİNİ KİM YÖNETİYOR?
403954 kez okundu
3
AK PARTİ TUZLA İLÇE BAŞKANI ŞEREF ÇOLAK, MEMLEKETİNDE GÖNÜLLERİ FETHETTİ
370176 kez okundu
4
EREN BAŞKAN, ZEMİN ETÜDÜ YAPILMADAN “TEMEL” NASIL ATILDI?
357781 kez okundu
5
“BİR KARDEŞTEN ADALET ÇAĞRISI: ‘AĞABEYİM ÖLDÜRÜLDÜ, ÜSTÜ KAPATILDI!’”
351072 kez okundu