DOLAR

32,5054$% 0.2

EURO

34,9021% 0.27

GRAM ALTIN

2.438,00%-0,01

ÇEYREK ALTIN

3.972,00%-1,31

BİST100

10.082,77%1,69

BİTCOİN

2046926฿%-1.1075

ETHEREUM

103278Ξ%-4.08123

a

BAŞKAN YAZICI, YEREL BASIN İLE SAHUR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İstanbul’un Farklı Noktalarında Görev Yapan Yerel Basın Temsilcileri İle Sahur Programında Bir Araya Geldi.

İstanbul’un Farklı Noktalarında Görev Yapan Yerel Basın Temsilcileri, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Ev Sahipliğinde Düzenlenen Sahur Programında Bir Araya Geldi. Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde Gerçekleşen Sahur Programına Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da Katıldı. Sahur Programında Bir Araya Gelen Yerel Basın Temsilcileri, İş Stresinden Uzak Bir Akşam Yaşadılar. Başkan Yazıcı da Yerel Basın Temsilcileri İle Tek Tek Sohbet Ederek, Sorularını Cevapladı. 3 Saat Süren Sahur Programı Toplu Fotoğraf Çekimi İle Tamamlandı.

“DÜNYAYA İYİLİK VİRÜSÜ YAYILIR VE BÜTÜN DÜNYADA İYİLİK YARIŞIR”

İyilik Şampiyonası’nın Gençlik ve Spor Bakanlığı Himayelerinde 81 İle Yayılması Hakkında Açıklamalarda Bulunan Başkan Yazıcı,” İyiliğe Ne Kadar Tanık Olur, İyiliğin Yayılmasını Ne Kadar Artırırsak, Star Wars Filmindeki Gibi İyi Taraf Kötü Taraf Dendiği Gibi İyi ve Kötünün Her Zaman Yarışacağı Bir Dünya Var Olacak. Biz Ne Kadar İyiliği Yarıştırabilirsek ve İyi Daha İyi Bir Noktada Olursa Dünya Daha İyi Noktaya Gidecektir. Bu Nedenle Aslında Yaptığımız Şey Bir İyilikti. Ben Özellikle Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ediyorum. Bu İyiliği 81 İle Yayacağız. Sayın Bakanımıza Yürekten Teşekkür Ediyorum. İnşallah Dünyada Pozitif Bir Pandemi Oluşur. Dünyaya Bir İyilik Virüsü Yayılır ve Bütün Dünyada da İyilik Yarışır. Bu Dönemde Buna Çok İhtiyacımız Var. Sizler de Bizim Davetimize İcabet Ettiniz. Bugün Davetimizle Birlikte Soframıza Geldiniz. Varlığınızla, Arkadaşlığınız ve Dostluğunuz İle Bu İyiliğe Tanık Olma Konusundaki Yardımlarınız İle Beraber Gerçekten Sizlerde Bizlere Bir İyilik Yaptınız. Teşekkür Ediyorum” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ÇOCUK BAŞKANDAN SOKAK HAYVANLARI TALİMATI

HIZLI YORUM YAP