DOLAR

33,2309$% 0.34

EURO

36,2864% 1.28

GRAM ALTIN

2.608,03%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.231,00%0,63

BİST100

10.473,47%-3,01

BİTCOİN

1963135฿%-1.9886

ETHEREUM

91455Ξ%-4.87433

a
beylikdüzü escortesenyurt escortavcılar escortavcılar escortavcılar escortbeylikdüzü escortbeylikdüzü escortesenyurt escortesenyurt escortşirinevler escortavrupa escort

KÜÇÜKSU KASRI’NDA TARİHİ GECE!

NERGİSHAN VE HASAN KERİM’İN MUTLULUĞUNA 5 BİN KİŞİ ŞAHİT OLDU

Boğaz’ın eşsiz manzarası eşliğinde gerçekleşen görkemli törende, Ekşi ve Demir ailelerinin mutluluğu doruğa çıktı. Nikâhı Tuzla Belediye Başkanı Av. Eren Ali Bingöl kıyarken, siyaset, bürokrasi, iş dünyası ve yerel yönetimlerden çok sayıda seçkin isim genç çifti yalnız bırakmadı.

TARİHİN ŞAHİTLİĞİNDE YENİ BİR AŞK HİKÂYESİ

İstanbul’un en özel tarihî mekânlarından biri olan Küçüksu Kasrı, bu kez Nergishan ve Hasan Kerim’in mutluluğuna ev sahipliği yaptı.

Yüzyıllardır nice hikâyeye tanıklık eden Küçüksu Kasrı, Boğaz’ın eşsiz manzarası eşliğinde bu kez iki genç insanın hayatlarını birleştirdiği özel gecenin adresi oldu.

Ekşi ve Demir ailelerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen görkemli gecede, davetliler genç çiftin mutluluğuna ortak olurken, tarihî mekânın atmosferi geceye ayrı bir anlam kattı.

“BAZI AŞKLAR ZAMANA SIĞMAZ”

Gecenin sunumunda ise dikkat çeken ifadeler kullanıldı. Nergishan ve Hasan Kerim’in hikâyesinin yalnızca iki insanın değil, iki ailenin buluşması olduğu vurgulanırken, “Bazı aşklar vardır; zamana sığmaz, mekânlara anlam verir. Bazı karşılaşmalar vardır; iki insanı değil, iki aileyi bir ömürlük hikâyede buluşturur” sözleri geceye damga vurdu.

Genç çift, davetlilerin alkışları eşliğinde salona girerken, Küçüksu Kasrı adeta sevgi ve mutluluğun adresine dönüştü.

DAMAT TARAFINDAN GELEN ÖZEL DOSTLUK MESAJI

Gecenin sunucusu tarafından yapılan konuşmada ise Demir ailesine yönelik özel ifadeler dikkat çekti.

26.Dönem Kastamonu Milletvekili Murat Demir’in oğlu Hasan Kerim’in bu mutlu gününde Demir ailesinin sevincine ortak olmanın büyük bir mutluluk olduğu belirtilirken, ailenin sanayiciliği, hayırseverliği ve topluma kazandırdığı değerlerin yanı sıra dostluk ve vefaya verdiği önem de vurgulandı.

Sunucu, kendisini yalnızca mikrofonun arkasındaki kişi olarak değil, Demir ailesinin bir dostu ve damat tarafının bir parçası olarak gördüğünü ifade ederek, gecenin kendisi açısından da ayrı bir anlam taşıdığını dile getirdi.

SİYASET VE BÜROKRASİDEN GÜÇLÜ KATILIM

Görkemli düğün töreni, siyaset ve bürokrasinin önemli isimlerini de bir araya getirdi.

AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Umur, AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, Kocaeli Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan, Güngören Kaymakamı Ayhan Terzi,  AK Parti 26. Dönem Milletvekili Hasan Sert,  AK Parti 26. Dönem Milletvekili Zeki Aygün, AK Parti 26. Dönem Milletvekili Aydın Ünal, AK Parti 26. Dönem Milletvekili Salih Çetinkaya,  AK Parti 26. Dönem Kırşehir Milletvekili Mürteza Zengin, Önceki Dönem AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Şeref Çolak, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Abana Belediye Başkanı Seda Oyar, Cide Belediye Başkanı Necdet Demir, Cumhuriyet Savcısı Orhan Üridi, Çevre Şehircilik Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Yüksel, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Tüzek, IMES OSB Başkanı Kemal Akar, İSO Başkan Adayı Ender Yılmaz, İş Adamı Mecit Çetinkaya, AE Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Erkut Oğlu, Ünsal Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şinasi Ünsal, Orhanlı Eski Belediye Başkanı Cemil Ekşi, İş Adamı İsmet Kütük, Müfit Yılmaz, Mehmet Salih Usta, Damla Nur Pehlivan, Rabbla Okçu, Selim Ekşi, Mehmet Emin Darz, Mustafa Dadu’dan oluşan 35 kişilik resmi şahit kadrosu yaptı. Çiftin Nihanı önce AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram’a verildi, Vekil Bayram Çiftleri tebrik ederek nezaket göstererek Abana Belediye Başkanı Seda Oyar’ın vermesini istedi.

5 BİN DAVETLİ ÖNÜNDE NİKÂH KIYILDI

Gecenin en özel anlarından biri ise Nergishan ve Hasan Kerim’in nikâh töreni oldu. Yaklaşık 5 bin seçkin davetlinin katıldığı törende genç çiftin nikâhını Tuzla Belediye Başkanı Av. Eren Ali Bingöl kıydı.

Nikâhın ardından salonda büyük bir coşku yaşanırken, alkışlar eşliğinde genç çiftin mutluluğu paylaşıldı.

Küçüksu Kasrı’nda tarih, zarafet, dostluk ve aile sıcaklığının aynı gecede buluştuğu görkemli törende Nergishan ve Hasan Kerim, hayatlarının en özel adımlarından birini attı.

Selam Tuzla olarak Nergishan ve Hasan Kerim’e bir ömür boyu mutluluk, Ekşi ve Demir ailelerine ise hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA SEVGİN KUYUMCULUK RÜZGÂRI!

HIZLI YORUM YAP