DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

24 AYAR ERZİNCANLILAR YÖNETİMİ, TUZLA’DA BASINLA BULUŞTU

Tuzla Erzincanlılar Dernek Yönetimi Gerçekleşen Olağan Kongrelerinin Ardından Pandemi Kısıtlamalarının Ardından Tuzla Basınıyla Buluşarak Dernekle Alakalı Önemli Açıklamalarda Bulundu.

Tuzla Erzincanlılar Derneği Olağan Kongresi’nin Ardından Yeni Başkan Taner Öztürk ve Yönetimi, Tuzla’da Yayın Yapan Basın Mensuplarıyla Tuzla Şelale Garden Cafe’de Kahvaltıda Bir Araya Geldi. Kahvaltıya Tuzla Erzincanlılar Derneği Yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Kevser Gürbüz ve Gençlik Kolları Başkanı Adem Kaşıkçı Birlikte Tam Kadro Katıldı.

Tuzla Şelale Garden Cafe’de Düzenlenen Basın Mensuplarıyla Tanışma Kahvaltısında Tuzla Erzincanlılar Dernek Başkanı Taner Öztürk Yaptığı Açılış Konuşmasında Yeni Yönetim Olarak Yaptıkları ve Yapacakları Projeleri Basın Mensuplarına Anlatırken Aktif ve Sürekli Projeler Üreten Faaliyetler Yaparak Hemşerilerine Hizmet Eden Bir Dernek Olacaklarının da Altını Çizdi Bunun İçin Heyecanımız Var Bunun İçin Güçlü Bir Yönetim Kurulumuz Var İfadelerini Kullandı.

TUZLA ERZİNCANLILAR DERNEĞİ HATIRA ORMANI İÇİN START VERDİK

Tuzla Erzincanlılar Derneği Başkanı Taner Öztürk Yaptığı Konuşmasında Tuzla Erzincanlılar Derneği Olarak Biz Nisan Ayında Yapılan Kongrede Kıymetli Dernek Yönetimimizle Beraber Görevi Devraldık Pandemi ve Ramazan’a Denk Gelmesine Rağmen Ciddi Çalışmalar Yaptık. Ramazan Ayında Geleneksel Olarak Erzak Dağıtımı Yaptık. Kadın Kollarımızı ve Gençlik Kollarımızı Kurduk Onlarda Kendi İçlerinde Ciddi Çalışmalar Yaptık. Kan Bağışı Kampanyası Düzenleyerek Zamanın Kısıtlı Olmasına Rağmen 64 Kişinin Katılımıyla Gerçekleştirdik Çoğu Arkadaşlarımızda Geri Dönmek Zorunda Kaldı. Ama Kan Bağışı Her Zaman İhtiyaç Tekrar Düzenleyeceğiz. Tuzla Erzincanlılar Derneği Olarak Bir Hatıra Ormanı Yapmak İstiyoruz Bunun İçin Girişimlerimizi Başlattık.

Tuzla Erzincanlılar Dernek Başkanı Taner Öztürk Konuşmasına Şöyle Devam Etti;

Bayram Öncesi de Çocuklarımıza Bayram Harçlığı Dağıttık. Ramazan Bayramı Bittikten Sonra Yönetimimizle Birlikte Erzincan Turu Yaptık. Erzincan Ziyaretimizde Belediye Başkanlarımız, Siyasi Parti İlçe Başkanlarımızı Ziyaret Ettik ve Erzincan İçin Ne Yapabiliriz İstişarelerinde Bulunduk. Bizim Hedefimiz Tuzla Erzincanlılar Derneği Olarak, Tuzla’daki Hemşerilerimizi Bir Araya Getirerek Yardımlaşmayı Dayanışmayı ve Birlik Beraberliği Sağlamak İstiyoruz 24 Ayar Erzincanlı Olan Tüm Hemşerilerimizinde Bizlere Destek Olmasını İstiyoruz Yanımızda Olması Bekliyoruz Dedi.

Tuzla Erzincanlılar Derneği Başkanı Taner Öztürk Bizim En Büyük Projelerimizden Bir Tanesi de Üniversiteye Gidecek Öğrencilerimize Ücretsiz Eğitim Vermek İstiyoruz. Ayrıca Üniversiteyi Kazanan Belli Bir Sayıdaki Gençlerimize de Burs Vereceğiz. Nasip Olursa Sınavdan Önce Öğrencilerimize Bölgemizde Ücretsiz Deneme Testi Yapacağız. Burada Önceliğimiz Erzincanlı Öğrencilerimiz Ama Çok Başarılı Olan ve İmkanları Sınırlı Olan Gençlerimize de Burs Vereceğiz Eğitim Desteği Sağlayacağız Bizim Yönetimimizde Her Branştan Yönetici Arkadaşımız Var Güç Birliği Yaparak da Gençlerimize Destek Olacağız.

Tuzla Erzincanlılar Yönetimi Tuzla Basınını Ağustos Ayında Bal Festivaline ve İlerleyen Günlerde Düzenlenecek Sünnet Şölenine Davet Etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

YEŞİLAY DÜNYA TÜTÜNSÜZ GÜNÜ’NDE SİGARASIZ YENİ BİR YAŞAMA DAVET EDİYOR

HIZLI YORUM YAP