DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

24 AYAR ERZİNCANLILARDA KONU MEMLEKET OLUNCA KARARIDA ORTAK VERDİ

Tuzla Erzincanlılar Derneği Başbakanın İstanbul mitingi İle Aynı Güne Denk Gelmesinden Dolayı İptal Edilen Yöresel Gecelerin Yerine STK Temsilcileri ve Kanaat Önderiyle Yemekte Bulaşarak Ülke Gündemiyle Kararı Hep Birlikte Verdi.

Tuzla Erzincanlılar Dernek Başkanı Sedat Kinsiz’in Ev Sahipliğinde AK Parti MKYK üyesi ve Erzincan Milletvekili Av. Serkan Bayram AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Tuzla Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi ve Grup Başkan Vekili Elektrik Mühendisi Mehmet Kinsiz Soner Biber Dernek Yönetimi ve Çok Sayıda Kanaat Önderi Katıldı.

Açılış Konuşmasını Yapan Tuzla Erzincanlılar Dernek Başkanı Sedat Kinsiz Hemşerimiz Hökümetli Başbakanımız Binali Yıldırımın Yöresel Gecemiz  İstanbul Mitingiyle Aynı Güne Denk Gelmesi ve Ardından 11 Nisanda Sinan Erdem Spor Salonunda Gerçekleşecek Buluşmalardan Dolayı Büyüklerimizle Yaptığımız İstişareler Sonucu İptal Edilmiştir. Bizler Tuzla Erzincanlılar Derneği Olarak Tuzla’da Birlik Beraberliğimizi Artması Ve Pekişmesi İçin Böyle Bir Yemek Düzenledik. Bugün Olduğu Gibi Birliğimiz Berberliğimiz ve Sizlerin Bizlere Verdiği Enerjiyle Güvenle Derneğimizi Daha Yukarılara Taşımayı Amaçlıyoruz. Sayın Vekilim Değerli Başkanlarım Bizler Tuzla Da Yaşamaktan Son Derece Mutluyuz Zira Gerek Hemşerilerimizle Gerekse Diğer Derneklerle İç İçe Bir Yapımız Var Birbirimizin İyi ve Kötü Günlerinde Hep Beraber Sevinci de Hüznü de Paylaşmaya Özen Gösteriyoruz Tuzlada Bu Birlikteliğin Mimarı Şehrieminimiz Belediye Başkanımız Dr.Şadi Yazıcı’ya Kıymetli İlçe Başkanımız Sebahattin Demirci’ye Değerli Vekilimiz Serkan Bayram’a Meclis Üyelerimize ve Siz Kıymetli Kanaat Önderlerimiz Hemşerilerimize Yönetimim Adına Şükranlarımı Sunarım Açıklamalarında Bulundu.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci Hemşerilerimle Bir Arada Olunca Daha da Heyecanlı Oluyorum Sözlerini Etrafı Dağlık Ortası Bağlık Rüzgarı Sert İnsanı Mert Kıymetli Hemşerilerim Şeklinde Devam Ederek Ülke Gündemine Değinerek Neden EVET Denilmesi Gerektiğini İfade Ederek Bazı Maddeler Açıklık Getirip Siyasi Görüşünüze Saygımız Var Ama Erzincanlılar Gerekeni Yapacaktır İfadelerini Kullandı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Yaptığı Konuşmada Milletvekili ve İlçe Başkanından Sonra Konuşarak Arada Kalmak İstemem Yıllardır Komşu Olarak İç İçe Beraberiz Can Erzincanlılar Tuzla’da ve Türkiye de Birlik Beraberliği En İyi Temsilcileridir Biz Onlara İnanıyoruz Biz Onlara Güveniyoruz 16 Nisanda Sonra da Birlik Beraberlik İçerisinde Olacağız Sizlere Hizmet Onurunu Nasip Eden ALLAH’A Hamd Ediyor Hepinize Teşekkür Ediyorum Açıklamalarından Bulundu

AK Parti MKYK üyesi ve Erzincan Milletvekili Av. Serkan Bayram Erzincan’ın Tüm İlçelerini Köylerini Gezdim 24 Ayar Erzincanlıların Size Selamlarını Getirdim Üzerimde Kalmasın Sözleriyle Başladı Erzincan’ımızda 8 İlçemizi Ve Köylerimizi Ziyaret Edip Halkımızın Taleplerini Dinledik Ve Referandum Da Neden ‘Evet’ Denmesi Gerektiğini Hemşerilerimize Anlattık. Yaptığımız Ziyaretlerde Hemşerilerimizin Anayasa Değişikliğine Olumlu Baktığını Ve Kararının ‘Evet’ Olduğunu Çok Şükür Sahada Gördük. Halkımızın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Binali Yıldırım’a Desteklerinin Tam Olması Bizleri Ziyadesiyle Memnun Etti.

Erzincan’a Yapılan ve Yapılacak Hizmetlerden Bahseden Av. Serkan Bayram ‘Kemah, İliç, Kemaliye ve Sivas Divriği’ Raybüs Seferlerinin Müjdesini Verdi. Bu Güzergahta Başlayan Raybüs Seferleriyle Birlikte Hemşerilerimize Daha Konforlu ve Hızlı Seyahat İmkanı Sağlayacak. Raybüs’ün Hemşerilerimize Uğurlu ve Bereketli Olmasını Diliyorum. İstanbul Sabiha Gökçen Ve Erzincan Arası Anadolujet Direk Uçuşun 19 Haziran’dan İtibaren Başlanacağı Müjdesini Veren Bayram Böylelikle Haftalık Uçuş Sayımızı Yaklaşık Olarak 30’a Çıkardık, Hemşerilerimize Uğurlu Ve Bereketli Olmasını Diliyorum. Erzincan’ımıza Haftada 2 Uçağın Gelip Gittiği Günlerden Bugünlere Geldik Çok Şükür. Bu Konularda Desteklerini Hiçbir Zaman Esirgemeyen Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a ve Kıymetli Bakanlarımıza Teşekkür Ediyorum. Erzincan’ımız Bize Güvenip Oy Verip Bizleri Temsilcileri Olarak Ankara’ya Gönderdiyse Taleplerini Karşılamakta Bizlerin Boynunun Borcudur.  Erzincan’ımız Sahipsiz Değildir, Başbakanımız Binali Yıldırım’ın El Üstünde Tuttuğu Memleketi Erzincan’a ve Hemşerilerine Sahip Çıkmakta Biz Milletvekillerinin Görevidir. Yatırımsa Cazibe Merkezleri Programıyla, Ulaşımda, Yerel Yönetimiyle, Eğitimde, Sağlıkta Ve Diğer Alanlarda Ne Yapılması Gerekiyorsa Hızlı Bir Şekilde Yapmaya Özen Göstereceğiz. Erzincan’ımız Her Şeyin En Güzeline Layık. Başbakanımızın Memleketi Erzincan’a Yakışanda Budur. Erzincan’ımız Başbakanına Sahip Çıkıp Tarih Yazarak 2’de 2 Yapıyorsa Hizmetin En İyisini Getirmekte Bizim Boynumuzun Borcudur İfadelerini Kullandı. Bayram’ın Konuşması Açtığınız Yolda Gösterdiğiniz Hedefe Seninle, Başbakanımız Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan İle Durmadan Yorulmadan EVET EVET Sözleriyle ve Alkışlarla Kesildi.

Tuzla Erzincanlılar Dernek Başkanı Sedat Kinsiz Protokol Konuşmaların Ardından AK Parti MKYK Üyesi ve Erzincan Milletvekili Av. Serkan Bayram’a Bir Vazo Hediye Etti. Yemeğe Gelen Misafirleri Masalarda Erzincan Kaşkolu ve Sodası Karşılarken Giderken de Her Misafire Paket Yöresel Kuruyemiş Hediye Edildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BACACI “KARARSIZ SEÇMEN, ‘EVET’E YÖNELDİ”

HIZLI YORUM YAP