DOLAR

32,2098$% 0.13

EURO

35,1647% -0.02

GRAM ALTIN

2.461,64%-0,24

ÇEYREK ALTIN

3.995,00%-0,44

BİST100

10.319,96%1,59

BİTCOİN

2100974฿%-0.95601

ETHEREUM

94677Ξ%-2.6889

a

27.DÖNEMİN MİLLETVEKİLİ ADAYI FUAT KİNSİZ 28. DÖNEM İÇİN ADAY ADAYI OLDU

FUAT KİNSİZ TECRÜBELERİM VE BİRLİK BERABERLİĞİMİZ İÇİN

27. Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Olan Fuat Kinsiz 28. Dönem İçin İl Başkanlığına Başvurdu.
6 Şubat 2023 Günü 11 İlimizde Asrın Depremini Yaşadık. Devletimizin Büyüklüğü, Milletimizin Dayanışma Gücü ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Liderliği İle Yaraları Sarmaya Bu Ağır Süreci Aşmaya Çalışıyoruz. İlk Andan İtibaren Devletimizin Bütün İmkanları Bölge İnsanımızın Hizmetindedir. Aziz Milletimiz Tek Yürek Halindedir. Devletimiz Büyük ve Güçlüdür. İnşallah Bu Asrın Felaketinde Üstesinden Geleceğiz. Bu Büyük Felakette Kaybettiğimiz Tüm Canlarımıza Allahtan Rahmet, Yaralılara Şifa Diliyorum. Milletimizin Başı Sağ Olsun Dedi.

Fuat Kinsiz Açıklamasında Şunları Kaydetti;

28. Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Aday Adayı Olan Fuat Kinsiz Yaptığı Açıklamalarda
Saygı Değer Dostlarım, Kıymetli Arkadaşlarım, Değerli Dava Arkadaşlarım…
Devletimizin ve Milletimizin İçerisinde Bulunduğu Ülkece Yaşadığımız Felaketler, İç ve Dış Güçlerin Yıpratma ve Kuşatma Çabalarının Kendini Hissettirdiği Zor Olan Bir Dönemden Geçmekteyiz. Bu Zor Dönemleri Hep Birlikte Çok Çalışarak ve Üzerimize Düşen Milli ve Asli Görevlerimizi Sonuna Kadar Mücadele Ederek Yerine Getirmeye Çalışacağız. Bilindiği Üzere Yarı Ömrümüzü Geçirdiğimiz Kuruluşundan Bugüne Her Kademesinde Görev Yaptığımız Siyasi Hayatımızı Dava Bilincimizi Geliştirip Geçmişten Günümüze Yaşantımızda da Uygulamaya Çalıştığımız AK Parti’de Dava Bilinciyle Devam Etmekte Olan Siyasi Hayatımızın, Tecrübelerimizi ve Bu Bilincin Gelişmesi, Yerleşmesi İçin Yaptığımız Çalışmaları Taçlandırmak ve Devletimize Milletimizin Refah Seviyesini Yükseltmek Muasır Medeniyetler Seviyesinin Üzerine Çıkarmak İçin Durmadan ve Yorulmadan Çalışmalarımıza Devam Edeceğiz.

Değerli Dostlarım Çevremizden, Yakınlarımızdan Toplumun Büyük Kesiminden Aldığımız Destek ve Güven İle Yola Çıkma Kararı Aldım. Bu Bağlamda İlçemiz Tuzla Başta Olmak Üzere 1. Bölgede Bulunan Tüm İlçelerimizdeki Teşkilatlarımız İle Yaptığımız 27. Dönem Seçim Çalışmalarındaki Tecrübelerimizi Nasıl Sandığa Yansıttık İsek Nasip Olursa 28. Dönemde de Tekrar İlçemiz, Belediyemiz ve Başta Cumhur İttifakımızın Tüm Mensupları İle Birlikte Cumhurbaşkanımızı Tekrar Başkan Seçebilmek Birlik Beraberliğimizi Pekiştirmek İçin Tekrar 28. Dönem Milletvekilliği Seçimlerinde de Aday Adaylığı Başvurumu Yapma Kararı Almış Bulunmaktayım Bu Süreçte Desteklerinizin ve Dualarımızın Hep Birlikte Olması Temennisiyle…
Tuzlamızdan Yola Çıkan Tüm Aday Adaylarımızı da Ayrıca Tebrik Eder, Tüm Gönül Dostlarımıza Teşekkürler Eder Saygılar Sunarım. Açıklamalarında Bulundu.

AK PARTİ 28.DÖNEM İSTANBUL MİLLETVEKİLİ A. ADAYI FUAT KİNSİZ KİMDİR?
1976 Yılında Erzincan Refahiye’de Doğdu. Atatürk Üniversitesi Yerel Yönetimler Bölümü Mezunu. Erzurum Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümünü Bitirdi. İlahiyat Fakültesi Öğrencisi Proje Yazma Uzmanı, İç Tetkikçi Müteahhitlik Başarı Sertifikalarına Sahip Birçok Sivil Toplum Kuruluşunda Yönetici ve Üyelikleri Var.
2006-2007 AK Parti Tuzla Mahalle Başkanlığı
2007-2009 Tuzla AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı
2009-2014 Tuzla Belediyesi Meclis Üyesi
2 Yıl Tuzla Belediyesi Encümen Başkan Vekili Görevlerinde Bulundu
Halen Elektrik Taahhüt Sektöründe Yöneticilik Yapan Kinsiz Evli ve 6 Çocuk Babasıdır.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

GÜLAY DİKENOVA YILDIZ ADAY ADAYI OLDU

HIZLI YORUM YAP