33,2309$% 0.34
36,2864€% 1.28
2.608,03%0,23
4.231,00%0,63
10.473,47%-3,01
1963135฿%-1.9886
91455Ξ%-4.87433
Aydınlı Mahallesi’nde hizmete giren Velmore Pizza Cafe, düzenlenen açılış töreniyle kapılarını misafirlerine açtı. Siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta, işletme sahibi Özlem Köymen konuklarıyla yakından ilgilendi.
Tuzla’nın Aydınlı Mahallesi yeni bir lezzet durağına daha kavuştu. İşletmeciliğini Özlem Köymen’in üstlendiği Velmore Pizza Cafe, düzenlenen açılış töreniyle kapılarını misafirlerine açtı.
Aydınlı Mahallesi Gürpınar Caddesi No:19/E adresinde hizmet vermeye başlayan Velmore Pizza Cafe’nin açılışına siyaset ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı. Davetliler, işletmeyi gezerek sunulan lezzetleri yakından inceleme fırsatı buldu.
“Lezzet hamurda başlar ve odun ateşinde Velmore lezzetiyle buluşur” sloganıyla yola çıkan Velmore Pizza Cafe, özellikle odun ateşinde hazırlanan pizzaları ve zengin menüsüyle bölge sakinlerine farklı bir lezzet deneyimi sunmayı hedefliyor.
Açılışta misafirleriyle yakından ilgilenen işletme sahibi Özlem Köymen, kendilerini bu özel günde yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür ederek, Velmore Pizza Cafe’yi kalite, lezzet ve samimiyetin buluşma noktası haline getirmeyi amaçladıklarını ifade etti.
Sıcak atmosferi, modern konsepti ve özenle hazırlanan menüsüyle dikkat çeken Velmore Pizza Cafe, Aydınlı ve çevre mahallelerde yaşayan vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Baştan sona odun ateşinde hazırlanan özel lezzetleriyle işletmenin kısa sürede bölgenin önemli buluşma noktalarından biri olması bekleniyor.
VELMORE PİZZA CAFE
Adres: Aydınlı Mahallesi Gürpınar Caddesi No:19/E Tuzla / İstanbul

OYUNUN VE NEŞENİN YENİ ADRESİ PLAY N’ JOY TUZLA’DA KAPILARINI AÇTI
1
“EMEK MÜCADELESİNDE YENİ BİR SAYFA: ANADOLU YAKASINDA ÖRGÜTSÜZ GIDA İŞÇİSİ KALMAYACAK”
481649 kez okundu
2
“EMSAL TRANSFERİ VE KENTSEL DÖNÜŞÜM MAĞDURİYETİNE MECLİSTEN ÇÖZÜM”
431163 kez okundu
3
AK PARTİ TUZLA’DAN EĞİTİME DEV YATIRIM: ŞİFA VE MİMAR SİNAN’A 32 DERSLİKLİ LİSE
427917 kez okundu
4
HASAN ÖZDEMİR: “BU SADECE BİR KÜRT MESELESİ DEĞİL, BU BİR ÜLKE MESELESİDİR”
424240 kez okundu
5
MECLİSTE CEZAEVİ TARTIŞMASI: ŞİİRLE Mİ, YOLSUZLUKLA MI?
423672 kez okundu