DOLAR

33,2309$% 0.34

EURO

36,2864€% 1.28

GRAM ALTIN

2.608,03%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.231,00%0,63

BİST100

10.473,47%-3,01

BİTCOİN

1963135฿%-1.9886

ETHEREUM

91455Ξ%-4.87433

a

CHP İSTANBUL İL BAŞKANI YÜKSEL’DEN TUZLA ÇIKARMASI: “PARTİYE DÖNMEK İSTEYEN ÇOK ÇOK VAR”

CHP İSTANBUL İL BAŞKANI YÜKSEL, 500T ESNAFINI DİNLEDİ: “ALIN TERİNE SAHİP ÇIKMAK SORUMLULUĞUMUZ”

CHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Ali Yüksel, Tuzla İlçe Başkanlığını ziyaret ederek İlçe Başkanı Hasan Uzunyayla ve örgüt mensuplarıyla bir araya geldi.

Ziyaret sırasında partiye geri dönmek isteyen eski üyelerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Yüksel, dönüş taleplerinin yoğun olduğunu belirterek, “Çok çok var” dedi.

Başvuruların incelendiğini ifade eden Yüksel, hukuka aykırı davranışlarda bulunmamış eski parti üyeleriyle CHP çatısı altında yeniden buluşmaya hazır olduklarını dile getirdi.

Tuzla programı kapsamında #500T hattının son durağını da ziyaret eden Yüksel, özel halk otobüsü işletmecisi Alparslan Güneş ve esnaf arkadaşlarıyla bir araya geldi.

Otobüs işletmecilerinin ve esnafın sorunlarını dinleyen, çözüm önerilerini paylaşan Yüksel, İstanbul’un ulaşım yükünü her gün omuzlayan emekçilerin önemine dikkat çekti.

Yüksel, “İstanbul’u her gün emeğiyle yola çıkaran esnafımızın alın terine sahip çıkmak sorumluluğumuzdur” mesajını verdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA KIZILAY HAFTASI COŞKUYLA KUTLANDI

HIZLI YORUM YAP