DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

ABD’NİN KARARINA BİR TEPKİDE “ÖZGÜR KUDÜS” YAZAN HALİL TÜRKKAN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNDEN GELDİ

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın Küdüs’ü İsrail’in Başkenti Olarak Tanıdıklarına İlişkin Skandal Açıklamaya Bir Tepki Tuzla Halil Türkkan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinden Geldi.

2 Gün Süren Etkinliklerde İlk Önce Tüm Sınıflarda Kudüs, 15 Temmuz Şehitleri ve Tüm Şehitler İçin Fetih Suresi Okundu. Ardından Ümmetin Mazlumları ve Kudüs İçin Dualar Edildi.

Okul’da Çalan Kudüs Ezgilerinin Ardından Okul Öğrenci Meclisinin Hazırladığı Programla Okul Bahçesine Toplanan Öğrenciler, Tekbirler ve Sloganların Ardından Şiirler Okudurlar.

Tüm Okula Hazırladıkları Bildiriyi Okuyan Öğrenciler Okul Bahçesinde Oluşturdukları Figür İle “Özgür Kudüs” Yazarak Tepkilerini Dile Getirdiler. Okul Müdürü Musa Kurt “Amerika Birleşik Devletleri’nin Aldığı Kudüs’ü İsrail’in Başkenti Olarak Tanımasına İlişkin Aldığı Karar Tüm Dünyada Olduğu Gibi Okulumuzda da Tepkilere Neden Oldu. Öğrencilerimiz Bu Karara Olan Tepkilerini Okudukları Bildiri ve Yazdıkları Özgür Kudüs Kareografisi Oluşturarak Okulumuz Bahçesinde Tüm Türkiye’ye Duyurmuş Oldular. Gerçekten Böyle Bir Kararın Alınmasına Biz de Çok Üzgünüz. Öğrencilerimiz de Bu Üzüntülerini Böyle Bir Faaliyet Yaparak Duyurmuş Oldular. Kendilerine Buradan Bir Kez Daha Teşekkür Ediyorum. Amerika’nın Bu Kararını Tekrar Buradan Protesto Ediyoruz. Büyük Bir Üzüntü İçerisindeyiz. İnşallah Bu Kararlarından En Kısa Zamanda Dönerler. Kudüs Yine Filistin’in Başkenti Olarak Kalmaya Devam Eder. Alınan Bu Yanlış Karar Ümmeti Muhammed’in Birlik ve Beraberliğine Vesile Olur Diye Konuştu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA HEM’DEN MEB ONAYLI EMLAK DANIŞMANLIĞI SERTİFİKASI

HIZLI YORUM YAP