DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

ADD TUZLA ŞUBE BAŞKANI ÖZPAGADA; ÇOCUK SUSAR SEN SUSMA

“ Çocuk Susar, Sen Susma” Konulu Atatürkçü Düşünce Derneği Tuzla Şubesi Başkanı Şengül Özpagada Basın Açıklamasında, “ Bugün Buradan Hiç Susmadığımız ve Susmayacağımız Geleceğimiz, Umutlarımız Olan Çocuklarımızın Evde, Okulda, Sokakta Uğradıkları Cinsel Taciz, Tecavüz ve Küçücük Bedenlerinin Maruz Kaldığı İşkence Sonucu Ölümlerine Sessiz Kalmamak İçin Sesleniyoruz. Kadına Erkeğe Çocuğa Hayvana Sapıklık Düşünen Bu Zihniyetler Karşısında Gerekenin Bir An Önce Yapılması İçin Son Ses Bağırıyoruz. 4.5 Yaşındaki Kızına Cinsel Tacizde Bulunanlara 3 Yaşındaki Çocuğa Nefsi Uyanan Hastalıklı Ruhlara Hayvanlara Demir Sopalarla İşkence Edip İstismarda Bulunan İnsan Görünümlü Yaratıkların En Ağır Şekilde Cezalandırılmalarını Bekliyoruz” Dedi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Tuzla Şube Başkanı Şengül Özpagada Basın Açıklamasında, Çocuklarımıza Kendilerini Nasıl Korumaları Gerektiğini Öğretmemizin Gerektiğini de İfade Ederek, “ Çocuklarımıza Kendilerini Nasıl Korumaları Gerektiğini Anlatıp Susmamalarını Mahrem Bölgelerine Yaklaşmaya Çalışan Her Kim Olursa Olsun Şikayet Etmeleri Gerektiğini Öğretmeli Öğütlemeliyiz. Hangi Siyasi Parti Görüşünde Olursak Olalım Bu Çocukların Bu Masumların Bu Mağdurların Sesi Olup GEREKLİ YASALARIN ÇIKMASI İÇİN Birlik Olamıyorsak İnsanlığımızdan Utanalım. Bu İşlenen Suçun Karşısında Her Türlü Söylenen Söylem Hafif Kalır. Adalet Bakanlığı’nın, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın Yeni Yasa Düzenlemeleriyle Topluma Ailelere Çocuklara Kadınlara Hayvanlara Bu Acıyı Yaşatanlara Hadımsa Hadım İdamsa İdam Yüreği Yanan Erkekliğinden Kadınlığından Hatta İnsanlığından Utanan 80 Milyon Yüreğini Soğutacak İcraat Bekliyoruz. Bu Suçun İyi Hali Olmaz. Tecavüze Uğramış ‘’Küçüğün Rızası’’ Olmaz. Çocuk İlgi Çekmek İçin Tecavüze Uğradım Diye Yalan Söylemez. Çocuktan Gelin ve Damat Olmaz. 18 Yaşın Altındaki Her Birey Çocuktur” Diyen Şengül Özpagada, Konuşmasında Atatürk’ün Şu İki Sözünü De Ekledi;

Çocuklar Geleceğimizin Güvencesi, Yaşama Sevincimizdir. (ATATÜRK)
Kadınlar Yerlerde Sürüklenmeye Değil, Omuzlar Üzerinde Göklere Yükselmeye Layıktır. (ATATÜRK)

Özpagada Basın Açıklamasının Sonunda, “ Her Şeye Rağmen, Karanlık Zihinlere Rağmen Kadınlar Her Alanda Erkeklerle Birlikte Yürüyerek Birbirinin Yardımcısı ve Destekçisi Olacak Çocuklarımızı Hayalini Kurduğumuz Barış Sevgi Merhamet İle Güven İçinde Yaşayacakları Günlere Hazırlayacaktır” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA FARABİ İLKOKUL ÖĞRENCİLERİ, AFRİN’DE GÖREV YAPAN MEHMETÇİKLERE MORAL MEKTUBU YAZIP TÜRK BAYRAĞI GÖNDERDİLER

HIZLI YORUM YAP