DOLAR

32,5054$% 0.2

EURO

34,9021% 0.27

GRAM ALTIN

2.438,00%-0,01

ÇEYREK ALTIN

3.972,00%-1,31

BİST100

10.082,77%1,69

BİTCOİN

2046926฿%-1.1075

ETHEREUM

103278Ξ%-4.08123

a

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI GÖKTAŞ: İLK GÜNKÜ AŞKLA ÇALIŞAN IŞIĞI TUZLADA GÖRÜYORUM

BAKAN GÖKTAŞ: AK PARTİ TUZLA TEŞKİLATIYLA BULUŞU

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Tuzla Belediyesi ve WEFA Uluslararası İnsani Yardım Organizasyonu İş Birliğinde, Tuzla Belediyesi Bünyesinde Bulunan Gönül Elleri Çarşısında Akülü Araç Dağıtım Töreni Nedeniyle Geldiği İlçede AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığını Ziyaret Ederek Tuzla Teşkilatıyla Buluştu. Düzenlenen Buluşmada Bakan Göktaş’a Partililer Yoğun Sevgi Gösterdi

AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı Binasında İlçe başkanı Av. Talha Tayfur’un Ev Sahipliğinde Gerçekleşen Buluşmaya Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, AK Parti İstanbul Milletvekili Av.Serkan Bayram, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı ve Üç Kademe İlçe Teşkilatı Hazır Bulundu. Bakan Göktaş 200 Engelli Vatandaşa Akülü Araçları Teslim Töreninden Sonra Partililerle Buluştu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, İlçeden Ayrılmadan 2016 Yılında Van’da Şehit Olan Onbaşı Ömer Öner’in Ailesine Ziyarette Bulunarak İlçeden Ayrıldı.

Bir Medeniyet Projesi Olan Türkiye Yüzyılı’nı Hep Birlikte Gerçekleştireceğiz İfadelerini Kullanan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş Milletin AK Parti Teşkilatlarını Yanında Görmek İstediğini Belirterek, “Komşularımızın, Arkadaşlarımızın, Akrabalarımızın Ellerini Samimiyetle Tutalım. Gözlerinin İçine Samimiyetle Bakalım. Hizmetlerimizi, Yaptıklarımızı Çok İyi Anlatmamız Lazım Dedi.

“ÖNÜMÜZDE ÇOK ÖNEMLİ BİR YEREL SEÇİM VAR”

Sıkı Çalışarak Türkiye Yüzyılı’nın Bir Hayal Olmadığını Herkese Göstereceklerini Vurgulayan Göktaş, Şunları Kaydetti:

“Tuzla’ya Geldiğimde Şunu Fark Ettim, Teşkilat Uyum İçinde Çalışıyor. Her Biriniz Birbirinizle Saygı, Sevgi ve Huzur İçinde Çalışıyorsunuz. Halkımız Bize Güveniyor. Bu Güvenin Boşa Olmadığını Gösterelim. Ekmeğimizin, Tuzumuzun, Kaderimizin Ortak Olduğunu Gösterelim. Elini Sıktığımız, Evine Gittiğimiz, İş Yerinde Ziyaret Ettiğimiz Her Vatandaşımıza, Zorlukları Beraber Aşacağımızı Gösterelim. Milletimizin Tek İsteği Var, AK Parti Teşkilatımızı Sahada, Yanında Görmek. Komşularımızın, Arkadaşlarımızın, Akrabalarımızın Ellerini Samimiyetle Tutalım. Gözlerinin İçine Samimiyetle Bakalım. Hizmetlerimizi, Yaptıklarımızı Çok İyi Anlatmamız Lazım. Önümüzde Çok Önemli Bir Yerel Seçim Var. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçiminde Gösterdiğimiz Başarıyı Yerel Seçimlerde de Gösterelim. Biz Birbirimize Yakın Olursak, Seçmen de Bize Yakın Olur. Tüm Teşkilatımız, Her Bir Teşkilat Mensubumuz El Ele, Gönül Gönüle Seçmene Gidelim. Bugün Yaptığımız Gibi Önümüzdeki Süreçte de Küskünlükleri, Kırgınları Bir Kenara Bırakalım, Bir Dava İle Aynı Çatı Altında El Ele Yürümeye Devam Edelim. Bize Yakışan Bir Kardeşlik Dayanışmasıdır İfadelerini Kullandı.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA OKULLAR GÜNE SPORLA BAŞLIYOR

HIZLI YORUM YAP