DOLAR

32,2430$% -0.01

EURO

34,7206% -0.2

GRAM ALTIN

2.399,72%-0,38

ÇEYREK ALTIN

3.945,00%-0,25

BİST100

10.336,50%0,68

BİTCOİN

2033832฿%-0.43446

ETHEREUM

98531Ξ%-0.75515

a

AK GENÇLİKTEN ANLAMLI ETKİNLİK İFTARA YETİŞEMEYENLERE İKRAM

TUZLA’DA İFTARA 5 KALA YETİŞEMEYENLERE GENÇLERDEN İFTARİYELİK İKRAMI “SAĞINA SOLUNA BAKMADAN BURADAYIZ DİYEN AK GENÇLİĞİZ”

AK Parti Tuzla Gençlik Kolları, İftara Yetişmeye Çalışan Vatandaşlara Hazırladıkları İftariyelikleri İkram Etti. İftara Yolda Yakalanan Vatandaşlara İftarlık Olarak Su, Kek, Hurma ve Meyve Suyu İkram Ediliyor.

AK Parti Tuzla İlçe Gençlik Kolları Ramazan Ayı Boyunca Düzenlenen ve Düzenlenmesi Planlanan ‘İftara 5 Kala’ Programı İftara Yetişemeyen Vatandaşlar Tarafından Memnuniyetle Karşılanıyor.

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kenesarı Başkanlığında Gençlik Kolları Yönetiminin de Katılımları İle Yapılan Uygulamayla Trafikte Seyir Halinde Araçlarında İftara Yetişmeye Çalışan Vatandaşlara İftarlık İkramında Bulunuluyor.

Ramazan Ayının Bereketini Yaptıkları Program İle İftara Yetişmeye Çalışan Vatandaşlara AK Gençlik olarak İkramda Bulunarak Paylaştıklarını Aktaran Kenasarı, “Teşkilat Mensuplarımız İle Birlikte İftar Vaktinde İlçemizin En İşlek Caddelerine Çıkarak Gerek Esnaflarımız, Gerek Trafikte Seyir Halinde Olan Sürücülerimiz ve Tüm İşçilerimize İkramlarda Bulunuyoruz. Biz Dün Olduğu Gibi, Bugün de Sahadayız, Yarın da Sahada Olacağız. Yaptığımız Çalışmalarla Halkımızın Teveccühüne Mazhar Olmak En Büyük Mutluluktur. Bizim Önceliğimiz, Milletimizdir. İftara Yetişemeyen Trafikte Seyir Halindeki Ahmet Amcamızdır, Temizlik İşçisi Mehmet Amcamızdır. Evine Yetişmeye Çalışan Minibüsçü Esnafımızdır. Kısaca Önceliğimiz Aziz Milletimizdir. Milletimize de Hizmet Etmek, Orucunu Açmasına Vesile Olmak Bizim İçin En Büyük Mutluluktur. Ben Burada Her zaman yanımızda olan desteklerini esirgemeyen İlçe Başkanımız Av. Talha Tayfur’a Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcıya Teşekkürlerimi İletmek İstiyorum. Ayrıca Birlikte Orucunu Açmadan Koştura Koştura Canı Gönülden Çalışan Teşkilatımızın Kıymetli Geçlerinin Her Birine Ayrı Ayrı Teşekkür Ediyorum. Rabbim Ömür Verdikçe de Yolumuzdan Dönmeyeceğiz. Bu Vesileyle Mübarek Ramazan Ayımızın Tüm İslam Alemine Hayırlar Getirmesini Rabbimden Niyaz Ediyorum” İfadelerini Kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA BAĞIMLILIKLA MÜCADELE ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ

HIZLI YORUM YAP