DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

AK KADIN TUZLA ŞEHİTLER HAFTASINDA TÜM ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUTTU

AK SULTANLAR TUZLA’DA ŞEHİTLERİ UNUTMADI

BİZLER SİZE MİNNETTARIZ, VATAN SİZLERİN SAYESİNDE HER DAİM DİMDİK AYAKTADIR

AK Parti Tuzla Kadın Kolları Tarafından Organize Edilen Şehitler Haftası Münasebetiyle Çiçekçiler Camisinde Tüm Şehitler İçin Mevlit Okuttu.

AK Sultan’ların Tuzla Çiçekçiler Camisinde Düzenledikleri Şehitler Haftası Münasebetiyle Tüm Şehitler İçin Okutulan Mevlit-i Şerif Programına AK Parti MKYK Üyesi Neslihan Memiş, İl Yönetim Kurulu Üyesi Tülay Taştan, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr. Fatma Yazıcı, Belediye Başkanın Siyasi Danışmanı Derya Bacacı, İBB Meclis Üyesi Arzu Öğüt Şimşek, Geçmiş Dönem İl Yönetim Kurulu Üyesi Meral Özdemir, İlçe Kadın Kolları Yönetimi, Mahalle Kadın Kolları ve Yönetimi ve AK Partili Hanımlar Katıldı.

Gazetemize Açıklamalarda Bulunan AK Parti Tuzla Kadın Kolları Başkanı Dr. Tuğba Arslanoğlu Karakaya Şehitler Haftası Münasebetiyle İlçemizin Şehitlerini Anmak Üzere AK Parti Tuzla Kadın Kolları Ekibi Tarafından Düzenlenen Mevlit Programına Katılımları İçin; MKYK Üyemiz Neslihan Memiş ve İl Yönetim Kurulu Üyemiz Tülay Taştan’a, Belediye Başkanımızın Kıymetli Eşi Dr. Fatma Yazıcı’ya Ve Belediye Başkanı Siyasi Danışmanımız Derya Bacacı’ya, İBB Meclis Üyemiz Arzu Öğüt Şimşek ve Geçmiş Dönem İl Yönetim Kurulu Üyemiz Meral Özdemir’e, Emeği Geçen Tüm Ekip Üyelerime ve Tüm Katılımcılara Teşekkür Ederim. Ancak En Büyük Teşekkür Bu Vatan İçin Can Veren Şehitlerimiz ve Kıymetli Ailelerine. Bizler Size Minnettarız. Vatan ve Bu Millet Sizlerin Eşleri, Babaları ve Evlatları Sayesinde Her Daim Dimdik Ayaktadır Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

SİNOPLULAR TUZLA’DA İFTARDA BULUŞTU

HIZLI YORUM YAP