DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

AK PARTİ AYDINTEPE DANIŞMA MECLİSİNDE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

BAŞKAN TAYFUR VE YAZICI; MAHALLE MAHALLE, SOKAK SOKAK, HANE HANE DOLAŞACAĞIZ “HEDEFİMİZ 2023”

AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığının Mahallerde Düzenlediği Danışma Meclisleri Hızla Devam Ediyor. Aydıntepe Mahalle Danışma Meclisi Toplantısına Katılım Yüksek Oldu. 

Adalet ve Kalkınma Partisi Tuzla Mahalle Danışma Meclisleri Hızla Devam Ediyor. Aydıntepe Danışma Meclisi İlçe Binasından Katılımı Yüksek ve Çok Verimli Bir Şekilde Gerçekleşti.

Divan Başkanlığını İlçe Tanıtım Medya Başkanı ve İlçe Başkan Yardımcısı Osman Aydın’ın Yaptığı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşıyla Başlayan Aydıntepe Danışma Meclisi Toplantısına AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, İlçe Teşkilatı, Belediye Başkan Yardımcısı, Meclis Üyeleri, Aydıntepe Mahalle Başkanı Alparslan Keskin ve Yönetimi İle Partililerin Yoğun Katılımıyla Gerçekleşti. Açılış Konuşmasının Ardından İlçe Başkanı ve Belediye Başkanı Birer Konuşma Yaptılar. Aydıntepe Sakinleri Sordukları Sorularla da Mahallelerdeki Sorunları Dile Getirerek Çözümleri Arandı. Anlık Çözümlerde Danışma Meclisinde Gerçekleşti. Mahalle Sekreterya Birim Sorumlusunun Doğum Günü Danışma Meclisinde Gerçekleşti.

İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur Yaptığı Konuşmada 2023 Seçimlerin Önemine Değindi. Milletin Yoluna Baş Koymuş Dava Arkadaşlarım İktidara Geldiğimiz İlk Günden Bugüne Kadar Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız “Recep Tayyip Erdoğan’ın” Önderliğinde Tarihi Adımlar Attık, İlkleri Başardık, Her Biri Başlı Başına Bir Devrim Olan, Düşünülmesi Birçok Siyasetçi İçin Hayal Olan Projeler Gerçekleştirdik. Sayın Cumhurbaşkanımızın Türkiye ve Aziz Milletimize Sevdası Bize İstikamet Tabelası Oldu.

Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Önderliğinde, Milletimizin İradesinin Her Şeyin Üzerinde Olduğunu Sadece Bir Söz Olmaktan Çıkartıp Misyonumuz Haline Getirdik. Demokratik Bir Türkiye’nin, Milletin İradesi Önündeki Engelleri Tek Tek Kaldırdık, Kaldırıyoruz. Biz İnanıyoruz Ki Ya Millet Kazanacak, Ya Millet Kazanacak. Muhalefet Israrla Erken Seçim Naraları Atıyor Halkı Galyana Getirmek İçin Sokaklara Çıkarmaya Çalışıyor Tencere Tava ve Ederi 1 Dolar Olanların Daha Önceki Denediklerinde Neler Olduğunu Gördük. 

Bizim Görevimiz Hedefimiz 2023 Yılında Gerçekleşecek Seçimlerde Cumhurbaşkanımızı Yüzde 55 Yüzde 60’lara Yükseltmek Var Gücümüzle Bunu Başarabilmek İçin Çalışmalarımızı Yapıyoruz Yapmaya Devam Edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Gibi Gece Gündüz Demeden Bütün Gücümüzle Her Vatandaşımıza Ulaşmak Zorundayız! Gördüğümüz Herkesi Kucaklayacağız, Ulaşabildiğimiz Her Eli Sıkacağız, Anlatacağız, Akılları ve Gönülleri Fethetmeye Devam Edeceğiz.

Değerli Dava Arkadaşlarım!

İşte Bütün Bunlar Gösteriyor Ki Tarihi Sorumluğumuz Var ve Tarih Bize Bir Fırsat Sunuyor, Bir Şans Sunuyor, Bunu da Değerlendirmek Bize Düşüyor. Bu Sorumluluğu ve Yükü Kaldıracak Cesaretimiz Var, Azmimiz Var, Aşkımız Var. Bu Güzide Teşkilat Geçmişte Bunu İspatlamıştır, Bundan Sonra da İspatlayacaktır.

Bu Değişikliğin Ülkemizin Geleceği İçin Çocuklarımızın Geleceği İçin Ne Kadar Önemli Olduğunu Anlatacağız. Mahalle Mahalle, Sokak Sokak, Hane Hane Dolaşacağız. Kapıları Çalacağız. Ve Tabi Ki Değişikliğe Karşı Duranların Aslında Millet İradesine Karşı Durduklarını, Statükoyu Korumak İsteyenlerle, Vesayeti Sürdürmek İsteyenlerle Hareket Ettiklerini Anlatacağız.

Bilmeliyiz Ki!

Sandıktaki Eksik Yapılan Bir Müşahit, Yapılmayan Bir Toplantı, Üye Çalışmasında Atlanan Bir Vatandaş, Sıkılmayan Bir El, Kırılan Bir Gönül, Çalınmayan Bir Kapı, Ziyaret Edilmeyen Bir Muhtaç, Yapılmayan Bir Taziye, Geçmiş Olsun Temennisinde ve Ziyaretinde Atladığımız Bir Hastamız, Geleceğimiz İçin Atacağımız Büyük Adımların Eksik Olması Demektir.

Birimiz Hepimiz Adına, Hepimiz Birimiz Adına Düşüneceğiz, Ben Olmaz İsem Başarı da Olmaz Düşüncesi ve Sorumluluğuyla Hareket Edeceğiz. Ve Birliğimizi Daha Fazla Hissederek Diyoruz Ki Yapacak Çok İşimiz var. Durmak Yok Yola Devam…

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA KARTİNG PARK’TA BÜYÜK ÇEKİŞME

HIZLI YORUM YAP