DOLAR

32,5269$% 0.31

EURO

34,8937% 0.69

GRAM ALTIN

2.422,35%1,79

ÇEYREK ALTIN

3.960,00%1,48

BİST100

10.045,74%-0,37

BİTCOİN

1866473฿%-3.48093

ETHEREUM

95640Ξ%-0.1038

a

AK PARTİ BİR VEFA PARTİSİDİR

AK PARTİ TUZLA İLÇE BAŞKANI AV. TALHA TAYFUR: “BİR VEFA BORCUMUZ VAR MİLLETE, GEÇEN SEÇİMDEN YARIM KALAN HESABI TAMAMLAYACAĞIZ”

https://youtu.be/KmCfOG4gZBU

https://youtu.be/8AJIY6Uhlpk

https://youtu.be/XBhMzBw2Bj4

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av. Talha Tayfur,   31 Mart 2024’te Yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını Kazanmak Gibi Bir Sorumluluğumuz Var ve İstanbul’un kaybedilen Yıllarını Geri kazandıracağız ” Dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Tuzla İlçe Başkanı İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur Başkanlığından Dünden Bugüne Teşkilat Mensuplarıyla Vefa Yemeğinde Bir Araya Geldi.  Müthiş Yoğun Geçen Vefa Yemeğine Önceki Dönem Bakanlardan İdris Güllüce, Ulaştırma Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, İstanbul Milletvekili İsmail Erdem, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Özkaya, 26.Dönem Kastamonu Milletvekili Murat Demir, AK Parti Tuzla Önceki Dönem ilçe Başkanlarından Sebahattin Demirci ve Suat Durak, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Dr.Tuğba Arslanoğlu Karakaya, AK Parti Tuzla Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kenesarı, AK Parti Kartal ve İBB Meclis Üyesi Arzu Öğüt Şimşek, Çok Sayıda Teşkilat Mensubu Katıldı.

Programın Açılış Konuşmasını Yapan AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av. Talha Tayfur, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Partisinde Siyaset Yapmak Ayrıcalıktır, Onurdur. Bu Dava Recep Tayyip Erdoğan’ın Yol Arkadaşlarının, Yani Hepimizin Davasıdır. AK Partimizde Siyaset Yapmak Sorumluluk Gerektirir, Çalışmayı, Yorulmayı ve Fedakarlığı Gerektirir. Vefanın Sadece Semt Adı Olmadığını Bu Yolda Yürüdüğümüz Yol Arkadaşlarımızla Tuzlamızda Her Zaman Gördük, Görüyoruz ve Görmeye de Devam Edeceği İnşallah” Dedi.

Önceki Dönem Bakanlardan İdris Güllüce, Ulaştırma Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, İstanbul Milletvekili İsmail Erdem, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Özkaya, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Dr.Tuğba Arslanoğlu Karakaya, AK Parti Tuzla Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kenesarı Konuşmalarını Gerçekleştirdi. Yapılan Konuşmalarda Ağırlıklı Olarak 2024 Seçimlerinin Önemine Değenilirken,  Gazze de Yaşananların Soykırım Olduğu ve Filistin Halkı İçin Dualar Edildi. Ey İsrail O Bebeler, O Yavrular, O Kefene Sarılmış, O Anneler Şehit Yavrularının Cesedini Koklayarak Yavrularını Mezara Götürüyor. Onların Ahı Seni İflah Ettirmez. Alma Mazlumun Ahını Çıkar Aheste Aheste, İfadeleriyle Ağır İthamlarla İsrail’in Soykırım Kalkışması Kınandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AV.SERKAN BAYRAM, NOBEL BARIŞ ÖDÜLÜ’NE ADAY GÖSTERİLDİ

HIZLI YORUM YAP