DOLAR

32,5217$% 0

EURO

34,8390% 0.48

GRAM ALTIN

2.428,68%-0,16

ÇEYREK ALTIN

4.078,00%-1,17

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2157471฿%-0.20293

ETHEREUM

104351Ξ%0.53603

a

AK PARTİ İSTANBUL MİLLETVEKİLLERİNDEN TUZLA ÇIKARMASI

BAŞKAN TAYFUR: “ÇALINMADIK KAPI, SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ"

AK Parti İstanbul Milletvekilleri Erol Kaya, Av.Serkan Bayram, Müşerref Pervin Tuba Durgut ve Fatih Süleyman Denizolgun Tuzla’ya Çıkarma Yaptı. Mahalleleri Ziyaret Eden AK Parti İstanbul Milletvekilleri Halkın Nabzını Tuttu.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tuzla İlçe Teşkilatı ve İstanbul Milletvekilleri, “Çalınmadık Kapı, Sıkılmadık El Bırakmayacağız” Sloganıyla Vatandaşlarla ve Esnaflarla Bir Araya Geldi.

Ziyaretlerde, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, Kadın Kolları Başkanı Dr. Tuğba Arslanoğlu Karakaya ve Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kenesarı İle Teşkilat Mensupları, Meclis Üyeleri ve Belediye Başkan Yardımcıları da Hazır Bulundu.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı Yaptıkları Paylaşımlar ve Açıklamalarda İstanbul Milletvekillerimizle İlçe Başkanlığından Başlayan, Tuzlanın Mahallelerinde Sivil Toplum Kuruluşları, Eğitim Camisi, Emniyet Teşkilatı ve Esnaf Komşularımız Ziyaret Edildiği Kaydedildi.

Heyet, Esnaf ve Toplulukla Bir Araya Gelerek İstişare de Bulundu. Vatandaşların Sorunları ve İstekleri Dinlendi.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Erol Kaya, Av.Serkan Bayram, Müşerref Pervin Tuba Durgut, Fatih Süleyman Denizolgun, Kadın Kolları Başkanı Dr. Tuğba Arslanoğlu Karakaya, Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kenesarı İle Teşkilat Mensupları, Meclis Üyeleri ve Belediye Başkan Yardımcılarımızla Her Hafta Olduğu Gibi Bu Hafta da Dernekler, Eğitim Camiası, Emniyet Teşkilatımız, Esnaf Komşularımız ve Vatandaşlarımızla Bir Araya Gelerek Hasret Gidererek Hasbihal Ettik. AK Parti Tuzla Teşkilatı Olarak Ziyaretlerimiz Devam Edecek. Tuzla’da “Çalınmadık Kapı, Sıkılmadık El Bırakmayacağız” Sloganıyla Millete Hizmet Yolunda Sağlam Adımlar Atıyoruz. Sahada; Yılmadan, Yorulmadan Milletimizle Birlikte Yürümeye Devam Edeceğiz Açıklamalarında Bulundu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

GENÇ YEŞİLAY GÖNÜLLÜLERİ KAMPLARDA BİR ARAYA GELDİ

HIZLI YORUM YAP