DOLAR

32,3476$% -0.09

EURO

34,8740% 0.15

GRAM ALTIN

2.386,57%-0,41

ÇEYREK ALTIN

3.938,00%0,12

BİST100

10.276,88%0,67

BİTCOİN

1998125฿%4.38498

ETHEREUM

99291Ξ%2.72786

a

AK PARTİ İSTANBUL MİLLETVEKİLLERİNDEN TUZLA ZİYARETİ

RAVZA KAVAKÇI KAN VE MUSTAFA ATAŞ TUZLA’DA GÖNÜLLERDE YER ALDI TALHA BAŞKAN: "2023'TE YAPILACAK SEÇİMLERDE MİLLETİMİZ BİR KEZ DAHA ZAFERLE TANIŞACAK"

AK Parti İstanbul Milletvekilleri Ravza Kavakçı Kan ve Mustafa Ataş Tuzla’da Gönüllerde Yer Alan Ziyaretler Gerçekleştirirken İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur Ziyaretlerle Alakalı Yaptığı Açıklamalarda “İnanıyorum ki 2023’te Yapılacak Seçimlerde Milletimiz Bir Kez Daha Zaferle Tanışacak ve Sayın Cumhurbaşkanı’mızı Başkan Olarak Yeniden Türkiye’nin Gelecek 100 Yılını Şekillendirecek En Önemli Seçimde Başarıya Bir Kez Daha İmza Atacaktır.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur’un Başkanlığında İlçe Yönetimi Mahalle Teşkilatı ve Meclis Üyeleriyle Beraber AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş İle Gün Boyu Çat Kapı Ziyaretler Gerçekleştirirken Kadın Kolları Başkanı Dr.Tuğba Arslanaoğlu Karakaya ve Ekibi de AK Parti İstanbul Milletvekilleri Ravza Kavakçı Kan İle Bayan Esnaflar Başta Olmak Üzere Esnaf Ziyaretleri, Taziye Ziyareti ve Ev Ziyaretleri Yaparak Tuzla’da Gönüllere Misafir Oldular. 

Tuzla’da Bir Dizi Ziyaret İçin Gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş Ziyaretlerin Sonunda 3 Kademe İlçe Teşkilatı 3 Kademe Mahalle Başkanları ve Meclis Üyeleriyle de Buluşarak Hasbihal Etti. Ziyaretler Sırasında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gün İçerisinde Coronavirüs’ün Omicron Veryantına Yakalandıklarını Açıklamasının Ardından Sağlığı da Merak Konusu Olduğu Ekonomide Yaşananların ve Güncel Konularında Konuşulduğu Ziyaretlerin Sonunda Notlar Alınarak Çözüme Kavuşturuldu.

AK Parti İstanbul Milletvekili, AK Partinin Kurucularından, Mustafa Ataş ve İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan’ın Tuzla Ziyaretlerinin Ardından Açıklamalarda Bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur; Tuzlamızda İki Önemli Vekilimizi Ağırladık. Vatandaşlarımız İle Hasbihal Ederken, Bizler de Teşkilatın Abisi Mustafa Ataş’ın Kıymetli Öğütlerini Dinledik. İstanbul Milletvekilimiz Ravza Kavakçı Kan Hanımefendi İse, AK Kadınlarımız İle Sahada El Ele Gönül Gönüle İdi.

Cumhurbaşkanı’mızı Kendi İfadeleriyle İktidardan İndirmek İçin Mücadele Etseler de Bugüne Kadar Yaptıkları Mücadelelerde, Planlarda, Sinsi Hesaplarda Milletimiz Onların Hesaplarını Nasıl Boşa Çıkardıysa, 2023’e Giden Bu Yolculukta da O Sinsi Planlarını Bir Kez Daha Boşa Çıkaracaktır Tüm Tuzla’da Azim ve Gayrette Çalışıyoruz Planlarımızı Buna Göre Yapıyoruz. İnşallah Milletimizi Yeni Zaferlerle Tanıştırmanın Gayreti İçerisinde Olacağız Dedi.

Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Gün İçerisinde Koronavirüs’ün Omicron Veryantına Yakalanmasına Dolayı Teşkilat Olarak Üzüldük Bir An Önce Sağlığına Kavuşması İçin Dua Ediyoruz. Buradan Geçmiş Olsun Dileklerimizi İletiyoruz İfadelerini Kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

YEŞİLAY TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞINDAN UZAK VE VERİMLİ BİR YARIYIL TATİLİ İÇİN ÖNERİLER PAYLAŞTI

HIZLI YORUM YAP