DOLAR

32,3350$% 0.59

EURO

35,1476% 0.02

GRAM ALTIN

2.243,22%0,74

ÇEYREK ALTIN

4.068,00%3,50

BİST100

8.718,11%-1,25

BİTCOİN

2178738฿%1.99996

ETHEREUM

113337Ξ%-0.34434

a

AK PARTİ RAMAZAN’IN FİNAL İFTARINI BAŞKAN ERDOĞAN İLE AÇTI

AK PARTİ TUZLA TEŞKİLATI TAM KADRO KATILDI

OSMAN NURİ KABAKTEPE: TÜRKİYE’DE BİR SİYASİ HAREKETTE BİRLEŞMİŞ EN KALABALIK AİLE OLARAK BU AKŞAM HER İLDE, AYNI SOFRANIN BAŞINDA VE BİRLİK İÇERİSİNDEYDİK

BAŞKAN ERDOĞAN’DAN AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI İFTAR PROGRAMI’NDA FLAŞ AÇIKLAMALAR

AK Parti Tuzla Teşkilatı İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur Başkanlığında, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, İlçe Yöneticileri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları ve Yönetimleri, Meclis Üyeleri ve Mahalle Teşkilatları Tam Kadro Katıldı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ​​​​​​AK Parti İstanbul İl Başkanlığınca İstanbul Fuar Merkezi’nde Düzenlenen “AK Parti İstanbul İftarı-İstanbul Kardeşlik Sofrasında” Programındaki Konuşmasına, AK Parti 81 İl Teşkilatından Canlı Bağlantıyla Kendileriyle Birlikte Olan Dava ve Yol Arkadaşlarını En Kalbi Duygularıyla, Muhabbetle Selamlayarak Başladı.

Ramazan-I Şerifi, Pazar Günü Tutacakları Son Oruç ve Akşamında Yapacakları Son İftarla Uğurlayacaklarını Anımsatan Erdoğan, Pazartesi Günü Hep Birlikte Ramazan Bayramı’nın Sevincini, Feyzini, Bereketini Yaşayacaklarını Dile Getirdi.

AK Parti Teşkilatının ve Türk Milletinin Ramazan Bayramı’nı Tebrik Eden Erdoğan, Allah’tan Kendilerine Gelecek Yıllarda da Hep Birlikte Sağlıkla, Huzurla, Esenlikle Ramazan-I Şerife ve Bayrama Ulaşmayı Nasip Etmesini Diledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bugünkü Programın Aynı Zamanda Tüm Teşkilatlarla Bayramlaşmalarına da Vesile Olduğunu Belirterek, Şunları Kaydetti:

“Salgının Gölgesinde ve Burukluğu İçinde Geçen İki Yılın Ardından Hamdolsun Bu Yıl Camilerin Dolduğu, Gönüllerin Şenlendiği, Kalplerin Mutmain Olduğu Bir Ramazan Yaşadık. Dayanışmanın, Yardımlaşmanın, Kucaklaşmanın, Kardeşliğin Bereketi İçinde Geçen Bu Yılki Ramazan Ayını Teşkilatlarımızın da Çok İyi Değerlendirdiğini Görmekten Memnuniyet Duyuyorum. Ülkemizin Tüm İllerinde, İlçelerinde, Mahallelere, Sokaklara, Hanelere Dağılan Teşkilat Mensuplarımıza, İftardan Sahura Kadar Süren Gayretli Çalışmaları İçin Teşekkür Ediyorum.”

Genel Merkez Kurullarından Başlayarak Tüm Teşkilatların Dahil Olduğu Bu Faaliyetler Sırasında, Salgın Döneminde Arzu Ettikleri Yakınlığı Kuramadıkları Milletin de Kendilerini Özlediğini Gördüklerini Aktaran Erdoğan, “Ramazan Ayı Milletimizle Hasret Giderdiğimiz, Yüreklerin Pasını Sildiğimiz, Karşılıklı Muhabbetle Meram Dinlediğimiz ve Meram Anlattığımız, Umutları Canlandırdığımız Bereketli Bir Dönem Oldu. İnşallah Bu İvmeyi Kesintisiz Bir Şekilde Devam Ettirerek, Cumhur İttifakı Olarak 2023 Haziran’ında Hedefimize Ulaşana Kadar Durup Dinlenmeden Çalışacağız. Hep Söylediğim Gibi AK Parti’yi Milletimiz Kurmuştur. AK Parti’nin Sahibi de İstikamet Belirleyicisi de Milletimizdir.” Diye Konuştu.

”AK PARTİ’DE GÖREV ÜSTLENMEK MİLLETİMİZE HİZMETKAR OLMAK DEMEKTİR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Teşkilat Mensuplarının “AK Gençlik Seninle Gurur Duyuyor” Diye Seslenmesi Üzerine, Kendilerine “Ben de Sizlerle Gurur Duyuyorum. Rabb’ime Hamdediyorum. Ya Rabbi, Bana Böyle Yol Arkadaşları Lütfettiğin İçin Sana Sonsuz Hamdüsenalar Olsun.” Şeklinde Yanıt Verdi.

Erdoğan, Konuşmasını Şöyle Sürdürdü:

“Unutmayınız AK Parti’de Görev Üstlenmek Demek Herhangi Bir Makam, Mevki Sahibi Olmak Demek Değildir. AK Parti’de Görev Üstlenmek, Milletimize Hizmetkar Olmak, Ülkemizi Geliştirmek, Devletimizi Güçlendirmek, Dünyanın Her Yerindeki Mazlumların ve Mağdurların Yanında Yer Almak İçin Gece Gündüz Çalışmaya Talip Olmak Demektir. Kadim Davamızın Bugünkü Temsilcisi AK Parti’nin Her Kademesinde Sorumluluk Üstlenen Bizler, Eser ve Hizmet Yarışında Bayrağı Yeni Nesillere Teslim Edene Kadar Bu Vazifemizi Hakkıyla Yerine Getirmekle Mükellefiz.”

MİLLETİMİZİN DERDİYLE DERTLENİP, SEVİNCİ İLE SEVİNMELİYİZ”

Erdoğan, İfa Ettikleri Hizmetler Karşısında Alacakları En Büyük Mükafatın İnsanların Kalplerinden Kopup Gelen Bir “Allah Razı Olsun” Duası Olduğuna İnandıklarını Söyledi.

Erdoğan, “Hangi Dünyevi Makam, Mevki, İmkan Böyle Samimi Bir Duanın Verdiği İç Huzurunu, Çalışma Şevkini, Mücadele Azmini Sağlayabilir. AK Parti, 20 Yıllık İktidarında Gerçekleştirdiği Demokrasi ve Kalkınma Reformlarıyla, Vatandaşlarımızın Hayatının Her Anını Kuşatan Hizmetleriyle Gönüllerde Yer Etmiştir.” Diye Konuştu.

Seçimlerdeki Başarılarını, Geceli Gündüzlü Çalışarak, Eğitimden Sağlığa, Güvenlikten Sosyal Desteklere, Ulaşımdan Enerjiye Her Alanda Ülkeye Kazandırdıkları Eserlere Borçlu Olduklarını Kaydeden Erdoğan, “Milletimiz, Bugün Yaşadığı Sıkıntıları Çözebilecek, Bu Donanıma, İradeye, Kabiliyete, Kapasiteye Sahip Tek Partinin AK Parti Olduğunu Biliyor. Bize Düşen Sadece Bu Güvene Layık Olacak Gayreti Ortaya Koymaktır. Kardeşlerim, Şayet Biz Sokakları, Haneleri, Milletimizin Sinesini Boş Bırakırsak, Gelir Birileri Yalanlarıyla, İftiralarıyla, Hezeyanlarıyla, Riyakarlıklarıyla Orayı Doldurur. Şu Anda Hamdediyorum. Arkadaşlarımın Verdiği Bilgiye Dayalı Söylüyorum. Hamdolsun Şu Anda Bu İftar Sofrasında 10 Bin Kardeşimiz Bir Araya Gelmiş Durumda. Bunun İçin Yılın Her Günü, Günün Her Saati Milletimizle Birlikte Olmalıyız. Milletimizin Derdiyle Dertlenip, Sevinci İle Sevinmeliyiz.” İfadelerini Kullandı.

Erdoğan, İstanbul’da 1994 Yılında Yaktıkları Meşale İle Önce Bu Şehrin Kaderini Kendilerinin Değiştirdiğini Belirterek, Şöyle Devam Etti:

“Ardından 2002 Yılında AK Parti’nin İktidara Gelmesiyle Bu Aydınlığı Tüm Türkiye’ye Yaydık. Unutmayın, Türkiye Geliştikçe, Büyüdükçe, Güç Ve İmkan Sahibi Oldukça Tüm Bölgemizin ve Hatta Tüm Dünyanın Dikkatini Üzerinde Toplamaya Başladı. Daha Düne Kadar Pek Çok Ülkede İnsanların Çoğu Türkiye’nin Yerini Haritada Bile Gösteremiyordu. Bugün Türkiye’nin Adını Bilmeyen, Konumunu, Stratejik Önemini, Başarılarını Duymayan Pek Az Kişiye Rastlayabilirsiniz. İnşallah Yarın Türkiye’yi Dünyanın En Büyük 10 Ekonomisi Arasına Dahil Ederek, Tüm İnsanlığın Ortak Buluşma Noktası Haline Getireceğiz.”

“CUMHURİYETİN 1923’TEN 2023’E KADARKİ SERENCAMININ BELİRLEYİCİSİ HEP BİRLİKTE BİZ OLDUK”

Bu Sırada Salondan Sık Sık “Recep Tayyip Erdoğan” Sloganlarının Yükselmesi Üzerine Erdoğan, “Gençler, Ben de Sizlere Aşığım. Bu Aşk Ne Kadar Kavi Olursa Zafer O Kadar Yakın Demektir.” Dedi.

Erdoğan, “Cumhuriyetin 1923’ten 2023’e Kadarki Serencamının Belirleyicisi Hep Birlikte Biz Olduk. Geliştirdiğimiz Vizyonlarla Tarihimizin Sembol Dönüm Noktaları Olacak 2053’ü, 2071’i de Allah’ın İzniyle Biz Şekillendireceğiz. Yıllarca Bu Ülkeyi Dar Bir Alana Hapsedip, Terörden Siyasete, Ekonomiden Komşularıyla İlişkilerine Kadar Kendi İç Meseleleri İle Uğraştırdılar. AK Parti’nin Ülkemize Armağan Ettiği İşte Bu Vizyon Zenginliği Tüm Senaryoları, Tüm Oyunları, Tüm Planları Bozuyor.” Diye Konuştu.

Salondakilerin Sloganları Üzerine Erdoğan, “Biz de Sizlerle Gurur Duyuyoruz. Kadın Kollarımızla, Gençlik Kollarımızla, Ana Kadememizle Gurur Duyuyoruz.” İfadesini Kullandı.

Erdoğan, Bu Kararlılıkla Demokratik Reformlardan Altyapı Eserlerine Kadar ”Yapılamaz” Denilen Ne Varsa Tamamını Başardıklarını Vurgulayarak, Şunları Söyledi:

“Çünkü Biz Bu Azimle Sınır Ötesi Harekatlardan Bölgesel Krizlerin Çözümüne Kadar ‘Teşebbüs Dahi Edilemez’ Denilen Ne Varsa Hepsini Gerçekleştirdik. Çünkü Biz Bu Dirayetle Savunma Sanayinden Yüksek Teknolojiye Dayalı Nice Ürünlere Kadar ‘Size Yar Etmezler’ Dedikleri Ne Varsa Onları da Ülkemizin Kazanç Hanesine Ekledik. Gençler, AK Parti Olarak Geçmişte Ülkenin Hak Ettiği Gelişmişlik, Milletimizin Hak Ettiği Refah, Devletimizin Hak Ettiği Güç Seviyesine Ulaşmasının Önünde Hangi Engeller Varsa Hepsini de Yıkıp Geçtik. Geçmişte Terör Örgütlerinin, Çetelerin, Kerameti Kendinden Menkul Vesayet Odaklarının Cirit Attığı, Racon Kestiği, İnsanları Canından Bezdirdiği Türkiye, Bugün Can ve Mal Emniyeti Bakımından En Güvenli Ülkeler Arasına Girdi.”

“O, MALUM CHP’NİN İKTİDARLARI DÖNEMİNDE KARANLIK BİR TÜRKİYE’Yİ YAŞIYORDU”

Erdoğan, Geçmişte Okulundan Hastanesine, Konutundan Yoluna, Elektriğinden Suyuna Kadar Temel Hizmet Altyapılarının Ya Hiç Olmadığı Ya da Yetersiz Kaldığı Bir Türkiye Varken, Bugün Birçok Alanda Dünyanın En Gelişmiş Devletlerini Dahi Geride Bırakan Bir Ülkede Yaşanır Hale Gelindiğini Söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şöyle Devam Etti:

“Bay Kemal’in Dediğine Bakmayın. O, Malum CHP’nin İktidarları Döneminde Karanlık Bir Türkiye’yi Yaşıyordu. Şimdi İse Zihinsel Karanlığı Yaşayan Bay Kemal, Zannediyor Ki Artık Bütün Bu Karanlık Dünyasını Bu Millet Yutacak. Artık Bu Millet Bunları Yutmuyor. Artık Akıllı Sayaçların Çalıştığı Bir Türkiye’de Olduğumuzu da Bilmiyor ve Bu Akıllı Sayaçlarla Kim Karanlıkta, Kim Aydınlıkta Bundan da Bihaber. Geçmişte Bırakın Diğer Coğrafyalardaki Dostlarının ve Kardeşlerinin Haklarını, Hukuklarını, Güvenliklerini Sağlamayı, Sınırları Dışındaki Kendi Vatandaşlarına Dahi Sahip Çıkmakta Zorlanan Bir Türkiye’den, Mazlumların ve Mağdurların Umudu Bir Ülkeye Dönüştük. Bunlar, Lafla Söylemesi Kolay Ama Başarılması ve Sürdürülmesi Zor İşlerdir. AK Parti’nin Sorunu, Başkaları Asla Yapmadıklarının Bile Gürültüsüyle Dünyayı Doldururken, Bizim Yaptıklarımızı Stratejik ve Pratik Boyutlarıyla Anlatmakta Yetersiz Kalmamızdır. İnşallah Bayramdan İtibaren Kardeşlik ve Kucaklaşma Seferberliğini Hep Daha İleriye Taşıyarak Bu Eksiğimizi Tamamlayacağız.”

“BİZ ‘BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE’ DİYORUZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kendilerinin Bugüne Kadar Yaptıklarını Anlattıklarını ve Ülkenin Bugünkü Sorunlarını da Çözeceklerini Söylediklerini Kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ”Biz ‘Eser’ Diyoruz. Biz ‘Hizmet’ Diyoruz. Biz ‘Vizyon’ Diyoruz. Biz, Küresel Yönetim ve Ekonomi Sisteminin Yeniden Yapılandığı Şu Dönemde Türkiye’yi Hedeflerine Ulaştıracağımızı Söylüyoruz. Biz ‘Büyük ve Güçlü Türkiye’ Diyoruz.” İfadelerini Kullandı.

“Peki Karşımızdaki Muhalefet Ne Diyor?” Diye Soran Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sözlerini Şöyle Sürdürdü:

“Bay Kemal, Son Grup Konuşmasında Söylediği İki Başlıkla Nihayet Baklayı Ağzından Çıkardı. İlk Mesajını ‘Ya Bana Katılın Ya Yolumdan Çekilin.’ Sözüyle Verdi. Böylece Bu Zat, Partisinin Genlerinde Zaten Var Olan Faşist Yüzünü Hiçbir Şüpheye Yer Vermeyecek Şekilde Açıkça Ortaya Koymuş Oldu. Bu Zatın Bugüne Kadar Sergilediği Demokrat ve Özgürlükçü Tavrın Baştan Sona Yalan Olduğu, Riyakarlıktan Başka Bir Şey Yapmadığı Ortaya Çıktı. Hani Bu Zat Yıllardır ‘Tek Adam’ Deyip Duruyordu Ya Meğer Aslında Kendi Hayalini Anlatıyormuş. Eh, Varsın Artık Gerisini Kendi Partisindeki Yoldaşları ve Aynı Masa Etrafına Dizdiği Ortakları Düşünsün.

Tabii İkinci Mesajı Daha Önemliydi. Evet, Kılıçdaroğlu Kavga Etmek İçin Geldiğini Kendi Ağzıyla Söyledi. Kavga Lafının Önüne Arkasına Taktığı ve Bu Kavramla İzahı Mümkün Olmayan Zırvalar, Asıl Niyetini Gizlemeye Yetmiyor. Gerçi Haklarını da Yememek Lazım. Bu Zatın ve Temsilcisi Olduğu Zihniyetin Hayatı Eskiden Beri Hep Kavgayla Geçmiş. Bunlar Tek Parti Döneminde Milletimizin İnancıyla, Tarihiyle, Kültürüyle Kavga Etmiştir. Bunlar Demokrat Parti Döneminde Ülkenin Kalkınmasıyla, Gelişmesiyle, Demokratikleşmesiyle Kavga Etmiştir. Bunlar Koalisyonlar Döneminde Ülkenin Huzuruyla, İstikrarıyla, Sosyal Barışıyla Kavga Etmiştir. Bunlar Terörle Mücadele Döneminde Ülkenin Güvenlik Politikalarıyla, Beka Mücadelesiyle Kavga Etmiştir. Bunlar AK Parti’nin 20 Yıllık İktidarı Boyunca Atılan Her Demokratik Adıma, Başlanan Her Kalkınma Yatırımına, Getirilen Her Hizmete, İnşa Edilen Her Esere Karşı Çıkarak Milletin Bizatihi Kendisiyle Kavga Etmiştir.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dünya, Siyasi, Askeri ve Ekonomik Karışıklıkların Sancılarıyla Boğuşurken Ülkemiz De Bunların Etkilerini, Sıkıntılarını Yaşarken Bu Güruhun Tek Derdi Kavga Etmek, Tek Derdi Kendilerinden Başka Herkesi Saf Dışı Bırakmaktır.” Dedi.

“BİZ HER GÜN SINIR ÖTESİ OPERASYONLARIMIZIN BAŞARISI İÇİN UĞRAŞIYORUZ”

Herkesin Kendisine Yakışanı, Fıtratında Olanı, Kalbinde Yaşattığını, Yaptığını Dile Getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şunları Kaydetti:

“Biz Her Gün Milletimizi, Hepimizin Canını Yakan Hayat Pahalılığına Karşı Korumak İçin Uğraşıyoruz. Biz Her Gün Ülkemizi Rusya-Ukrayna Savaşının Etkilerinden Uzak Tutmak İçin Uğraşıyoruz. Şurada Bir Hafta İçerisinde Rusya Başkanı Sayın Putin’le İki Kez, Ukrayna Başkanı Zelenskiy’le Aynı Şekilde. Ve Bu Arada Bir Hafta İçerisinde Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Guterres’le İki Kez Ki Bir Tanesi Yine Bugün Oldu, Bu Görüşmeleri Yaparak Barışı Nasıl Sağlayacağız Bunun Gayreti İçerisindeyiz. Biz Her Gün Sınır Ötesi Operasyonlarımızın Başarısı İçin Uğraşıyoruz. Biz Her Gün Küresel Yönetim Ve Ekonomi Sistemindeki Yeniden Yapılanmayı Ülkemiz Lehine Çevirmek İçin Uğraşıyoruz. Biz Her Gün 2023 Hedeflerine Ulaşmamızı Sağlayacak Projeleri Hayata Geçirmek İçin Uğraşıyoruz. Biz Her Gün Evlatlarımıza Miras Bırakacağımız 2053 Vizyonunun Altını Dolduracak Yeni Programlar Hazırlamak İçin Uğraşıyoruz. Bunların İse Tek Derdi, Ülkenin Yakın Tarihindeki En Büyük İhanet Girişimlerinden Biri Olan Gezi’yi Savunmak, Bunlar Gezici. Bunların Çevre Diye Bir Anlayışı Yok. Bunların Yeşil Diye Bir Anlayışı Yok. Bu, Bizim Anlayışımız.”

Milyonlarca Ağacı, Fidanı Caddelerin Kenarlarına ve Ortalarına Diktiklerini Ve Dikmeye Devam Edeceklerini Belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gerçek Çevreci Biziz Ama Bunlar Sadece İşte Son Antalya, Muğla, Buralardaki Yangınlarda da Gördük ve Bu Yangınlardan Sonra Da Bunların Tavırlarını Gördük. Buralardaki Belediyeler Kime Aitti? CHP’ye Aitti. Peki Bu CHP Belediyelerinin Antalya’da, Muğla’da Acaba Dikili Bir Ağaçları Var Mı? Yok. Gene Biz Yapıyoruz, Yine Biz Yapacağız.” İfadelerini Kullandı.

“BUNLARIN TEK DERDİ, 15 TEMMUZ’UN FAİLİ FETÖ’CÜLERİ YENİDEN DEVLETE DOLDURMAK”

Cumurbaşkanı Erdoğan, Sözlerine Şöyle Devam Etti:

“Bunların Tek Derdi, Ülkenin Yakın Tarihindeki Bir Büyük İhanet Olan 15 Temmuz’un Faili FETÖ’cüleri Yeniden Devlete Doldurmak. PKK’yı, İşte İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ne Yapıyor, Belediyeye Doldurmanın Gayreti İçerisinde ve Dolduruyor. Bunların Da Hesabını Soracağız. Bunların Tek Derdi Avrupa’ya, Amerika’ya Şirin Gözükmek İçin Yabancı Büyükelçilerden Aldıkları Talimatları Yerine Getirmek. İşte, Almanya’da Bizim Büyükelçimizi Dışişleri’ne Çağırıyorlar. Niye? Sadece Türkiye’nin Soros’u Olan Osman Kavala’dan Dolayı. Peki Karşılıksız Mı Kaldı? Hayır, Anında Onların Büyükelçisini de Biz Dışişleri Bakanlığımıza Çağırdık ve Hesabını Aynı Şekilde Dışişleri’miz De Onlardan Sordu. Bunların Tek Derdi, Ülkenin ve Milletin Menfaatine Yapılan Hangi İş Varsa Onu Engellemek. Bunların Tek Derdi, Sürekli Sallanıp Duran 6’lı Masalarını Ayakta Tutmak. Sadece Menfaatte, Sadece Husumette, Sadece Görünüşte Birleşenlerin Taksimatta Ayrılmaları, Evet Kaçınılmazdır. Ne Diyelim? Rabb’im Herkesin Gönlüne, Niyetine Göre Versin.”

Ülkenin Yönetimini Kendilerine Emanet Eden Millete 20 Yıldır Olduğu Gibi Bundan Sonra da En İyi Hizmetleri Vermek, En Güzel Eserleri Kazandırmak, En Büyük Yatırımları Yapmak İçin Gece Gündüz Çalışmayı Sürdüreceklerini Dile Getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Çünkü Biz AK Parti’yiz. Çünkü Biz Bu Milletin Partisiyiz. Çünkü Biz Tüm Mensupları, ‘Davası Hak Olanın Yardımcısı Unutmayın Allah’tır. Hak Olan Davada Zafer Muhakkaktır.’ Anlayışıyla Hareket Eden Bir Partiyiz.” Şeklinde Konuştu.

“BU OYUNU SON 20 YILDA DEFALARCA NASIL BOZDUYSAK 2023’TE BİR KEZ DAHA BOZACAĞIZ”

Hem Teşkilat Mensuplarına Hem de Vatandaşlara Bir Çağrıda Bulunmak İstediğini Belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şöyle Konuştu:

“Biliyorsunuz, Geçmişte Defalarca Vaktini ve Enerjisini Heba Ettirerek Türkiye’nin Hak Ettiği Siyasi Ve Ekonomik Güce Ulaşmasını Engellediler. Yaşadığımız Her Askeri Darbenin, Her Vesayet Tuzağının, Her Siyasi İstikrarsızlığın, Her Ekonomik Krizin Gerisinde Bu Oyunun İzlerini Görebilirsiniz. Rahmetli Menderes’in Bu Ülkeye Hangi Hizmetleri Yaptığını, Sonra da Hangi İthamlarla Darağacına Gönderildiğini Hatırlayın. Rahmetli Erbakan’ın, Rahmetli Türkeş’in Verdikleri Mücadeleyi ve Onların Hayatları Boyunca Nelere Maruz Kaldığını Hatırlayın. Rahmetli Özal’ın Çağ Atlattığı Türkiye’de, Hangi Hezeyanların, Hangi İftiraların Yükünü Omuzlamak Zorunda Kaldığını Hatırlayın. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına Adaylığımızı Koyduğumuz Günden Başlayarak, Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı Vazifelerimiz Boyunca Bizim Neler Yaşadığımızı Hatırlayın. ve Evet, Halef Selef Sayılabileceğimiz Kadir Topbaş Kardeşimizi, Onun Yine İstanbul’a Ne Gibi Hizmetler Verdiğini Hatırlayın. Şimdi Benzer Bir Oyun, İçeride Ne Kadar Kifayetsiz Muhteris Varsa Hepsi Bir Araya Toplanarak Onlar Üzerinden Tekrar Sergilenmek İsteniyor. Biz de Diyoruz Ki Bu Oyunu Son 20 Yılda Defalarca Nasıl Bozduysak İnşallah 2023’te Bir Kez Daha Bozacağız.”

“HİÇBİR GÜÇ, BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE’NİN İNŞASINA ENGEL OLAMAYACAKTIR”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millete Şöyle Seslendi:

“Ey Milletim. Şairden İlhamla Diyorum Ki Güzel Günler Bizi Bekliyor. Çocukların Masum Gözlerinin Işıltılarıyla Aydınlanan Güzel Günler Bizi Bekliyor. Kan Ağlayan Coğrafyamızda Barış Rüzgarlarının Estiği Güzel Günler Bizi Bekliyor. Toprağa Samimiyetle Diktiğimiz Fidanların Meyveye Durduğu Güzel Günler Bizi Bekliyor. Dualarla Arınan, Alın Teriyle Bereketlenen, Mücadeleyle Şereflenen, Zaferle Taçlanan Güzel Günler Bizi Bekliyor. Bayramların, Bayram Olduğu, Kalplerin Umutla Dolduğu, Gözlerin Sevinçle Parladığı Güzel Günler, Bizleri Bekliyor.”

Allah’ın İzniyle Hiçbir Gücün Büyük ve Güçlü Türkiye’nin İnşasına Engel Olamayacağını Vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Necip Fazıl Kısakürek’in Şiirinden, “Mehmed’im, Sevinin, Başlar Yüksekte/Ölsek de Sevinin, Eve Dönsek de/Sanma Bu Tekerlek Kalır Tümsekte/Yarın, Elbet Bizim, Elbet Bizimdir/Gün Doğmuş, Gün Batmış, Ebed Bizimdir.” Dizelerini Okudu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı’nı Kutlayarak Sözlerini Sonlandırdı.

Programda Akşam Ezanını Suudi Arabistan’da Düzenlenen Kur’an-I Kerim ve Ezanı Güzel Okuma Yarışması’nda Ezan Dalında Birinci Olan Muhsin Kara Okudu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Partisinin İstanbul Teşkilatı Mensuplarıyla Birlikte Orucunu Açtı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK PARTİ TUZLA RAMAZANDA’DA SAHADA

HIZLI YORUM YAP