DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a
  • Selam Tuzla
  • TÜRKİYE HABERLERİ
  • AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÇELİK: İRANLI SİYASETÇİLER İRAN’IN DÜŞMANLARINI BİRBİRİNE KARIŞTIRACAK KADAR PUSULALARINI KAYBETMİŞLER

AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÇELİK: İRANLI SİYASETÇİLER İRAN’IN DÜŞMANLARINI BİRBİRİNE KARIŞTIRACAK KADAR PUSULALARINI KAYBETMİŞLER

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “İranlı Siyasetçiler, İran’ı Her Zaman Dost ve Kardeş Ülke Olarak Gören Cumhurbaşkanımızla, İran’ın Düşmanlarını Birbirine Karıştıracak Kadar Pusulalarını Kaybetmişler.” İfadesini Kullandı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter’dan Yaptığı Paylaşımda, Bazı İranlı Siyasetçilerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İle İlgili İfadelerine Tepki Gösterdi.

İranlı Siyasetçilerin Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakkında Kullandığı Çirkin Dili Kınadığını Belirten Çelik, “Bu İranlı Siyasetçiler, İran’ı Her Zaman Dost ve Kardeş Ülke Olarak Gören Cumhurbaşkanımızla, İran’ın Düşmanlarını Birbirine Karıştıracak Kadar Pusulalarını Kaybetmişler.” Değerlendirmesinde Bulundu.

İran’ın Karşı Karşıya Kaldığı Yaptırımlar ve Dayatmalar Karşısında Herkes Susarken, Sadece Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sesini Yükselttiğine İşaret Eden Çelik, Şunları Kaydetti:

“Cumhurbaşkanımız, Kardeş İran’a Yapılan Haksızlıklara Her Zaman Karşı Çıkmıştır. Haddini Aşan İranlı Siyasetçiler, Cumhurbaşkanımız Hakkında Konuşurken Saygılı Olmalıdır. İran’ın Zor Zamanlardaki Dostu Cumhurbaşkanımıza Saldıranlar, Kendi Ülkelerinin Düşmanlarını Sevindiriyorlar. Unutmasınlar, Nükleer Çalışmalar Konusunda İran Halkı Haksızlığa Uğrarken Bu Haksızlığa Karşı İran’la Anlaşmaya İmza Atan Sadece Cumhurbaşkanımız ve Brezilya Devlet Başkanı’ydı.”

“CUMHURBAŞKANIMIZ KARDEŞ İRAN’IN ZOR ZAMANLARDAKİ DOSTUDUR”

Haksızlık Karşısında Susmayan Erdoğan’a Saldıranların, İran’ın Düşmanlarını Sevindirdiklerini Belirten Çelik, Şu Mesajları Verdi:

“Gün, Azerbaycanlı Kardeşlerimizin İşgal Altındaki Topraklarını Kurtarmalarına Sevindiğimiz, Sevinenlerle de Yan Yana Durduğumuz Gündür. Bundan Rahatsız Olanlar, Kendi Zihniyet Çarpıklıklarını Sergilemiş Oluyorlar. Cumhurbaşkanımız Kardeş İran’ın Zor Zamanlardaki Dostudur.

Cumhurbaşkanımız Hakkında Konuşurken Haddini Aşan İranlı Siyasetçiler, Saygılı Olmalıdır. Cumhurbaşkanımıza Saldıranlar, Kendi Ülkelerinin En Büyük Dostuna Saldıran ve Düşmanlarını Sevindiren Durumuna Düşüyorlar. Cumhurbaşkanımız Haklının Yanında Yer Almaya ve Haksızlık Karşısında Susmamaya Devam Ediyor. Ermenistan İşgaline Karşı Azerbaycan’la Beraberiz. Haksızlıklara Karşı Kardeş İran’ın Hakkını Korumaya da Devam Edeceğiz.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AŞI HAKKINDA YANLIŞ BİLİNENLER VE DOĞRULAR

HIZLI YORUM YAP