DOLAR

32,4245$% -0.2

EURO

34,8703% -0.67

GRAM ALTIN

2.439,17%0,13

ÇEYREK ALTIN

4.047,00%0,00

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2074965฿%-1.46111

ETHEREUM

102040Ξ%-0.96738

a

AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÇELİK: YUNANİSTAN DOĞU AKDENİZ’DE KORSAN BİR DEVLETTİR

AK Parti Sözcüsü Çelik, “Yunanistan Bugün İçin Doğu Akdeniz’de Bir Korsan Devlettir, Boyunu Aşan İşlere Kalkışıyor.” Dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Partisinin MYK Toplantısına İlişkin Açıklamalarda Bulundu.

AK Parti Sözcüsü Çelik, “Milletin Gözüyle Tarihimize Bakanlar, Malazgirt İle 30 Ağustos Arasında Çelişki ya da Birbirine Alternatif İki Mesaj Görmez.” Dedi.

Çelik, “Milli Bayramlarımız Arasında Bir Yarış Oluşturmaya Çalışanlar, Tarihimize Bütünsel Bir Şekilde Bakmaktan Uzaklar, Hem de Tarihi Kazanımlarımızı, Milletimizin Tarih İçindeki Büyük Yürüyüşünün Gün Dönümlerini Maalesef Bir Travmaya Dönüştürme Şeklindeki Siyasetlerine Devam Ediyorlar.” Diye Konuştu.

AK Parti Sözcüsü Çelik, 30 Ağustos Kutlamalarıyla İlgili, “İçişleri Bakanlığının Bunu Yasakladığı Şeklinde Bir Yalan Uyduruldu. Böyle Bir Şey Hiçbir Yerde Söz Konusu Değil.” Dedi.

Çelik, “Milletin Tarihi, Pastanın Dilimleri Gibi Bölünecek, İsteyenin İstediği Dilimi Alabileceği Bir Yapı Değildir, Buna Bir Bütün Olarak Bakmak Lazım. Kendi Zevkinize Göre Tarihin Bir Kısmını Büyütüp Diğer Kısımını Küçültemezsiniz, Bir Kısmını Var Edip Diğer Kısmını Yok Edemezsiniz.” Diye Konuştu.

“DEAŞ İLE MÜCADELE, İNSANLIK ADINA YAPILAN BİR MÜCADELEDİR”

Çelik, DEAŞ’ın Sözde Türkiye Emirinin Yakalanması Konusunda Şu İfadeleri Kullandı:

“DEAŞ İle Mücadele, İnsanlık Adına Yapılan Bir Mücadeledir.”

“YUNANİSTAN’I İLGİLENDİREN HİÇBİR KONU YOK”

AK Parti Sözcüsü Çelik, “Yunanistan Bugün İçin Doğu Akdeniz’de Bir Korsan Devlettir, Boyunu Aşan İşlere Kalkışıyor.” Dedi.

Doğu Akdeniz’deki Çalışmalara Yönelik Çelik, “Çalışmaları Kıta Sahanlığımız İçerisinde Deniz Yetki Alanlarımızda Yürütüyoruz, Yunanistan’ı İlgilendiren Hiçbir Konu Yok.” İfadelerini Kullandı.

AK Parti Sözcüsü Çelik, Yunanistan Konusunda, “Güvenilir Bir Muhatap Arıyorsanız Türkiye’den Daha Güvenilir Bir Muhatap Yoktur.”  Diye Konuştu.

“BİZ O KIRMIZI ÇİZGİYİ MACRON’A AYNEN İADE EDERİZ”

AK Parti Sözcüsü Çelik, “Macron, Kendi Sahamızda, Mavi Vatan’ımızda Kırmızı Çizgi İlan Ediyorsa, Biz O Kırmızı Çizgiyi Macron’a Aynen İade Ederiz.” Diye Konuştu.

Çelik, “Mavi Vatan Konusunda Şaka Kaldırmayacağımızı veya Sonradan Özür Dilenecek Bir Eylemin Özrünü Kabul Etmeyeceğimizi Şimdiden İfade Ediyoruz.” Dedi.

Çelik, Doğu Akdeniz Konusunda Şunları Söyledi:

“Fransızların Oraya Rafale Uçaklarını Getirerek ya da Güney Kıbrıs’la Tatbikat Yaparak Elde Edeceği Hiçbir Şey Yok. Bütün Bu Diplomasinin Sonucu Yunan Hükümetinin Ağır Yenilgisiyle Sonuçlanacaktır.”

Milletvekili Barış Atay Mengüllüoğlu’nun Darbedilmesiyle İlgili AK Parti Sözcüsü Çelik, “Birisi Saygısız Üslupla İçişleri Bakanına Saldıracak Ama İçişleri Bakanımız Kişilik Haklarını Koruduğu İçin ‘Saldırıyı Kışkırtıyor’ Olacak, Böyle Saçma Sapan Bir Denklem Kurulabilir Mi?” İfadelerini Kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

20 BİN SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENİN ATAMASI YAPILDI

HIZLI YORUM YAP