DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

AK PARTİ TEŞKİLATLARIYLA ESNAF ZİYARETİ YAPTI

AK PARTİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ AV.SERKAN BAYRAM, MİMARSİNAN MAHALLESİNDE ESNAF ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur İstanbul Milletvekili ve Tuzla Sorumlusu Av.Serkan Bayram İle Birlikte Mimar Sinan Mahallesinden Esnafları Ziyaret Ederek Sorun ve Sıkıntıları Dinlediler Hasbihal Ettiler.

Adalet ve Kalkınma Partisi Tuzla’da Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor. İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur Göreve Geldiği Günden Beri Tuzla’da Esnaf Ziyaretlerine Durmadan Devam Ediyor. Her Hafta Milletvekilleriyle Gerçekleştirdiği Esnaf Ziyaretleri Mahalleliler Tarafından da Takdir Ediliyor.

Ziyaretlerini Pandemi Sonrası “Kavuşma ve Kucaklaşma” Olarak Nitelendiren İstanbul Milletvekili Av.Serkan Bayram, “Tuzla İlçemizde Hemşerilerimizle Bir Araya Gelerek Samimi ve Güzel Sohbetlerine Ortak Olduk. Yaklaşık 1,5 Yılı Aşkın Süren Koronavirüs Salgının Ardından Milletimize Kavuşmanın ve Onlarla Kucaklaşmanın Heyecanını Yaşıyoruz. Özellikle Yaz Aylarında TBMM’nin Tatile Girmesiyle Birlikte Yasama Faaliyetlerine Verdiğimiz Aranın Ardından İlçe Ziyaretlerimizi Gerçekleştirebiliyoruz. Bu Yaz Döneminde Milletimizle Tekrar Birlikte Olarak Aktif Bir Şekilde Sahada Olmak, Onların Derdiyle Dertlenmek, Sorunlarının ve Sıkıntılarının Çözüme Kavuşması İçin Aracı Olmak Bizim Temel Ödevimizdir. Milletimizin Bizlere Verdiği Ödevin Her Daim Bilincindeyiz” Dedi.

Tuzla’da Her Hafta Farklı Bir Mahallede Esnafı Ziyaret Eden AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, Bu Hafta Mimarsinan Mahallesi Esnaf Ziyaretinin Ardından Yaptığı Açıklamalarda Pandemi Döneminde Verilen Desteklerle Salgının Meydana Getirdiği Olumsuzlukları Azalttıklarını Belirtti. Esnafımız Ekonomimizin Bel Kemiğidir. Pandemi Döneminin Getirdiği Küresel Ekonomik Zorluk Elbette ki Esnafımızı da Etkilemiştir. Devletimizin Bu Noktada Vatandaşlarımıza ve Esnafımıza Sağladığı Sosyal Destek Programı, Kısa Çalışma Ödeneği, Nakdi Ücret Desteği, İşsizlik Ödeneği ve Normalleşme Desteği İle Bu Etkiyi Azaltmak İçin Yoğun Gayret Göstermiştir Açıklamalarında Bulundu.

AK Partililerin Esnaf Ziyaretlerinin Her Hafta Farklı Bir Mahallede Süreceği Öğrenildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TALHA BAŞKAN GELECEK SEÇİM İÇİN DEĞİL, GELECEK NESİL İÇİN ÇALIŞIYORUZ

HIZLI YORUM YAP