DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

AK PARTİ, TÜM TUZLA’DA AYNI ANDA TIP BAYRAMI’NI KUTLADI

AK Parti Tuzla İlçe Teşkilatı, Meclis Üyeleriyle Beraber 14 Mart Tıp Bayramı Dolayısıyla Tüm Mahallede Aynı Anda Ziyaretler Gerçekleştirerek Sağlık Çalışanlarının Gününü Kutladı.

AK Parti Tuzla İlçe Teşkilatı, 14 Mart Tıp Bayramı Dolayısıyla Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, Mercan Hastanesi Başhekim Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr.Fatma Yazıcı, Tuzla Devlet Hastanesi, Tuzla İlçe Sağlık Müdürlüğü Başta Olmak Üzere Tuzla’nın Tüm Mahallesinde Aynı Anda Sağlık Ocaklarına Kadar Meclis Üyeleriyle Beraber Ziyaretler Gerçekleştirerek Sağlık Çalışanlarının Gününü Kutladı.

14 Mart Tıp Bayramı Dolayısıyla AK Parti Tuzla İlçe Teşkilatı, İlçedeki Sağlık Kurumlarına Ziyarette Bulundu. AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, Eşi Nur Gözde Tayfur,  İlçe Kadın Kolları Başkanı Dr. Tuğba Arslanoğlu Karakaya, İlçe Yöneticileri ve Meclis Üyelerinin Yer Aldığı Heyet, İlçe Sağlık Müdürü Ahmet Karakaşlı, Tuzla Devlet Hastanesi Başhekim Uzman Dr. Selçuk Bozhalil, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, Mercan Hastanesi Başhekim Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr.Fatma Yazıcı’yı Makamlarında Ziyaret Ederek Sağlık Ordumuza Minnettarız İfadelerini Kullanarak Karanfil Hediye Etti.

“SAĞLIK ORDUMUZA MİNNETTARIZ VE HER DAİM YANLARINDAYIZ”

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur Gazetemize Yaptığı Açıklamalarda Eşim Nur Gözde Tayfur,  Kadın Kolları Başkanımız, Meclis Üyelerimiz ve İlçe Teşkilatımızın Tamamıyla Birlikte Aynı Anda Bir Etkinlik Yapmak İstedik. 14 Mart Tıp Bayramı’nın Hafta Sonuna Denk Geldiğini Belirterek, Ülkemiz ve İnsanlık İçin Sağlık Çalışanlarının Ne Kadar Önemli Olduğunu Pandemi Sürecinde Gördük. Onların Sundukları Hizmet ve Emeklerinden Dolayı Kendilerine Ne Kadar Teşekkür Etsek Az, Bu Anlamda Bizler de Sağlık Çalışanlarımıza Minnettarız ve Her Daim Yanlarında Olduğumuzu Bir Kez Daha Bildirmek İstiyorum ve Tüm Sağlık Çalışanlarının Gününü Kutluyorum Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI GENEL MERKEZ KONGRESİNE TUZLA DAMGASI

HIZLI YORUM YAP