DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

AK PARTİ TUZLA İLÇE TEŞKİLATI BÜYÜK TEŞKİLAT İFTARINDA BİR ARAYA GELDİ

Tuzla Şelale Parkta Düzenlenen Geleneksel İftar Programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş Kastamonu Milletvekili Murat Demir İstanbul İl Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Celal Erdoğan İl Yönetim Kurulu Üyesi Tuzla Sorumlusu Üzeyir Işık AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Çabuk ve Serhan Kural AK Parti İstanbul 25. ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Özmen Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı Gençlik Kolları Başkanı Hakan Yıldızcı Meclis Üyeleri İlçe Teşkilatı Mahalle Teşkilatları ve Çok Sayıda AK Partili Katıldı.

AK PARTİ TUZLA İLÇE BAŞKANI DEMİRCİ “NE MUTLU BİZE Kİ BÖYLE BÜYÜK BİR AİLEMİZ VAR”

Aynı Sofrada Bir Arada Bulunduğumuz Kıymetli AK Parti Ailesi Mensubu Kıymetli Dostlar Bir Ramazana Daha Kavuşmanın Sevincini Yaşıyoruz Büyük Geleneksel İftarımıza Hoş Geldiniz Sözleriyle Açılış Konuşmasını Yapan AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci “Ne Mutlu Bize ki Büyük Bir Ailemiz Var” Bu Büyük Ailemizin Tüm Fertlerine Başta AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş Kastamonu Milletvekili Murat Demir İstanbul İl Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Celal Erdoğan İl Yönetim Kurulu Üyesi Tuzla Sorumlusu Üzeyir Işık Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Kadın Kollarımızın Tüm Mensuplarına Tüm Gençlik Kollarımıza Meclis Üyelerimize Mahalle Teşkilatlarımıza ve İlçe Teşkilat Mensuplarımıza Çok Teşekkür Ediyorum. Bu Ailenin Bir Mensubu Olmaktan Sizlerle Birlikte Yol Yürümekten Onur ve Gurur Duyduğumu da İfade Etmek İsterim Diyen Başkan Demirci, 15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde Dik Duran AK Kadrolarımız Yine 16 Nisanda Büyük Çalışmalar Gerçekleştirerek Tarihe Önemli Notlar Düşmüştür. Bunları Siz Kıymetli Teşkilat Mensuplarımızla ve Aziz Milletimizin Destekleri ve Dualarıyla  Gerçekleştirdik. Siz Kıymetli Teşkilat Mensubu Arkadaşlarım Mübarek Ramazan Ayında Yaklaşan Kadir Gecemiz Mübarek Olsun ve Ramazan Bayramınızı Şimdiden Tebrik Ediyorum Katılımınızdan Dolayı Hepinize Tekrar Teşekkür Ediyor Sizi ALLAH’a Emanet Ediyorum İfadelerini Kullandı.

AK PARTİ İSTANBUL İL TEŞKİLAT BAŞKANI CELAL ERDOĞAN “MÜCADELEYE DEVAM DEDİ”

AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Celal Erdoğan Tüm Teşkilat Mensuplarını Selamlayarak Yaptığı Konuşmasından Başı Rahmet Ortası Mağfiret Sonu Cehennem Azabından Kurtuluş Olan Ramazan-I Şerifiniz Mübarek Olsun Dedi. Sözü Dinlenmesi Gereken Kıymetli Genel Başkan Yardımcımız Var Çok Uzatmak İstemiyorum Ama Bir Konunun Altını Çizmek İstiyorum Dünya Lideri Kıymetli Cumhurbaşkanımız Şimdi Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Önderliğinde Çıkmış Olduğumuz Yolda Tüm Teşkilat Mensuplarımızla 16 Nisanı Zaferle Taçlandırdık Zaferle Sonuçlandırdık Ama Görevimiz Bitmedi Önümüzde Bu Tarihi Zaferi Taçlandıracağımız 2019 Yerel Seçimleri Var 2019 Genel Seçimleri Var Biz Teşkilat Mensupları Olarak O Güne Kadar ve O Gün Öncesine Kadar O Gün Sonrasında Yılmadan Yorulmadan Mücadele Etmeye Devam Edeceğiz Tekrar İfade Etmek İstiyorum. Ramazan-I Şerifinizi Mübarek Olsun Rabbim Ramazan Ayına Eriştirdiği Gibi Kadir Gecesine ve Ramazan Bayramına da Kavuşmayı Diliyor Ramazan Şerifin Feyzi Bereketi Rahmeti Hepinizin ve Hepimizin Üzerine Olsun ALLAH Kabul Etsin Açıklamalarında Bulundu.

KASTAMONU MİLLETVEKİLİ MURAT DEMİR “TUZLA BENİM İÇİN ÖNEMLİ”

Tuzla ve Kastamonu Milletvekili Murat Demir Yaptığı Selamlama Konuşmasında Tüm Teşkilat Mensuplarını Selamladı. Ramazan Ayımızın Hayırlı ve Mübarek Olmasını Diliyorum. Şu Teşkilatın İçerisinden Çıkan Bir Kardeşiniz Olarak Bu Akşam Burada Olmaktan Çok Mutlu Olduğumu İfade Etmek İsterim Diyen Kastamonu Milletvekili Demir Kadir Gecemizi Tebrik Ediyorum.  Bayramda Tuzlada Olamayacağım Kastamonu da Olacağımdan Dolayı Şimdiden Bayramınızı da Tebrik Ediyorum ALLAH Emanet Olun Dedi.

BAŞBAKANIN SELAMIYLA GELEN ATAŞ “SORUMLULUĞUMUZ BİR KAT DAHA ARTTI”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş Tüm Teşkilat Mensuplarını ve Mevcut Hazirunu En Kalbi Duygularla Selamlayarak Başladığı Konuşmasında; 16 Nisanda Yapılan Halk Oylamasından Sonra Anayasanın Getirmiş Olduğu Yasalardan Bir Tanesini Yerine Getirilmiş Olduk. Partimizle 1044 Gündür Yasal Olarak İrtibatı Kesilen Kurucumuz Genel Başkanımız Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 2 Mayıs Tarihinde Genel Merkezde Düzenlediğimiz Bir Programla Yeniden Partimize Üye Oldu. 21 Mayıs’ta Gerçekleştirdiğimiz 3. Büyük Olağanüstü Kongreyle 1044 Gün Sonra Yeniden Partimizin Genel Başkanımız Olarak Seçilmiş Olması Hiç Şüphesiz Tarihe Düşülen Bir İzdir. Bizim Aramıza Gelmesi Başımıza Geçmesiyle de Partimiz Yeniden Güç Kazanmıştır 2023 Hedeflerini Hızlandırmıştır. Kurucu Genel Başkanımızın Tekrar Partimizin Başımıza Geçmesi ve Onun Kurduğu Partide Bu Kutlu Yolda Birlikte Çalışma Yine Hizmet Etme Fırsatı Veren Rabbime Hamd Ediyorum.  2019 Yoluna Girerken Hiç Şüphesiz Yine Cumhurbaşkanımızın İfade Ettiği Gibi Çok Önemli Süreci Birlikte Yaşıyoruz Teşkilatlar Olarak Gevşemeden Asla Heyecanımızı Kaybetmeden Bilesiniz ki Bizim Millete Karşı Bir Sorumluluğumuz Var Bu Sorumluluğumuz Sadece Türkiye Karşı Değil Dünyada Ne Kadar Mazlum ve Masum Topluluklar Varsa Onlara Karşıda Ciddi Sorumluğumuz Var Biz Çalışmalarımızı Yaparken Hem Kendi Ülkemizdeki İnsanların Refahını Hem de Mazlum ve Mahsun Milletlerin Sesi ve Nefesi Olmak İçin Bu Mücadeleyi Sürdürmeye Mecburuz Sandıklardan İlçe Yönetimine İl Yönetimlerine Genel Merkezine Kadar Her Kademede Görev Yapan Arkadaşlarımız Mutlaka Sorumluluğunun Bilincinde Olarak Görevlerini Yerine Getirmekle Mükelleftir.  Tayyip Erdoğan İle Siyaset Yapmak Tabi ki Bir Ayrıcalıktır Ama Tayyip Erdopğan İle Birlikte Siyaset Yapmakta Hiç Şüphesiz Sorumluluklarımızı Bir Kat Daha Arttırmaktır. Bu Bilinç İle İnşallah Çalışmalarımızı Sürdürmeyi Rabbim Bizlere Nasip Etsin Buraya Gelirken Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım Beyfendi ile Bir Telefon Görüşmesi Yaparak Buraya Geldim Kendisi Sancaktepe de Fakir Bir Aile Ziyaretine Gidecekti Beni de Davet Etti Buraya Katılacağımı Söyleyince Tuzla Teşkilatıma Bol Bol Selamı İletmemi Söyledi Sayın Başbakanımızın da Selamlarını Buradan İletmiş Olayım Hem Ramazan Ayınızı Ayrı Ayrı Tebrik Etti Hemde Selamlarını İletti Tabi Başbakanımız Tuzlalı Sizin İçin de Ayrı Bir Yeri Var Siz Şanlısınız Başbakanımızın Selamı da Üzerimizde Kalmasın.

Değerli Kardeşlerim Siz Yıllardan Beridir Kadın Kollarıyla Gençlik Kolları İle Mahalle Yönetimiyle Sandık Yönetimleriyle İlçe Teşkilatımız ve Yerel Yönetimlerdeki Tüm Kardeşlerimizle Hep Başarılara İmza Atmış Kadrolarsınız. İnanıyorum ki Bundan Sonraki Süreçte de Rabbim Sizleri ve Bizleri Hep Başarılarla Buluşturmayı Nasip Etsin. Biz Yolumuzdan Sapmaksak Biz İstikametimizi Kaybetmezsek Biz Samimiyetimizi Sadakatimizi Kaybetmezsek ALLAH’ın İzniyle ALLAH’ımın Yardımı ve Milletimizin Desteği ve Duası Hep Bizimle Olacaktır.

Bugüne Kadar ki Tüm Gayretlerinden Dolayı Partimizin Lokomotivi Olan Kadınlarımızı Gençlik Kollarımızı İlçe Yönetimimizi Yerel Yönetimimizi Tebrik Ediyor Başarılarını Devamını Diliyorum. Bugüne Kadar Partimizde Görev Almış Hakkın Rahmetine Kavuşan Tüm Partililerimize ALLAH’tan Rahmet Diliyorum. Tüm Şehitlerimize Bir Kez Daha Rahmet Diliyorum. Mübarek Kadir Gecenizi ve Bayramınızı Tebrik Ediyorum Büyük Teşkilat İftarımızı Organize Eden İlçe Başkanımızı ve Yönetimini Kutluyorum ALLAH’a Emanet Olun Şeklinde Konuştu.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ERZAK YARDIMI

HIZLI YORUM YAP