DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2068582฿%0.68849

ETHEREUM

107597Ξ%2.37196

a

AK PARTİ TUZLA TEŞKİLAT İFTARINDA ‘BAYRAM ŞENOCAK’ SÜRPRİZİ

AK Parti Tuzla Teşkilat İftarında İl Başkanı Bayram Şenocak Sürprizi Yaşandı. İl Binasında AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İle İlçe Başkanları ve Belediye Başkanları Toplantısının Sonunda İlçe Başkanı Suat Durak’ın Daveti Üzerine Tuzla Teşkilat İftarına Katılarak İlçe Teşkilatına Sürpriz Yaptı.

Yaklaşık 5 Bin Kişinin Hazır Bulunduğu Teşkilat İftarına AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, İstanbul Milletvekili Tuzla Sorumlusu İsmet Uçma, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak ve Teşkilatı, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, Meclis Üyeleri, Mahalle Başkanları ve Yönetimleri İle Yaklaşık 5 Bin Kişi Katıldı.

Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkında Gerçekleşen Teşkilat İftarında, AK Partililer İl Başkanı Bayram Şenocak’a Sevgi Gösterisinde Bulundu. Alana Geldiğinde İlk Önce Teşkilata Dağıtılan Yemeğin Başına Geçen Protokol İl Başkanıyla Beraber Teşkilat Mensuplarına İftar Menüsünü Dağıttı.

“23 HAZİRANDA İSTANBUL DAHA GÜZEL OLACAK”

Masaları Dolaşarak Teşkilat Mensuplarıyla Sohbet Eden Şenocak, İftarını Açtıktan Sonra Yaptığı Selamlama Konuşmasında 23 Haziran Hazırlıkları ve Çalışmaları Kapsamında İlçe Başkanı Suat Durak’dan Brifing Aldığını  “24 Haziran’da İstanbul Başka Bir Sabaha Uyanacak Daha Güzel Olacak” Dedi. Tabi Tuzla Burada Önemli Bir Konumda Çünkü İBB Adayımız Binali Yıldırım Beyefendi Tuzla’da İkamet Ediyor. Tuzlanın Rekor Kıracağı Bir Seçim Olacağını Kazanana Kadar Durmadan Yorulmadan Sıkmadık El Girmedik Gönül Bırakmayacağız Sandıklara Sahip Çıkacağız Dedi.

Yapılan Selamlama Konuşmaların Ardından Akşam Namazını Şelale Parkta Eda Eden Şenocak Tuzla Belediyesi Kültür Evinde de Tuzlalı Vatandaşlarla ve Partililerle Güleryüz ve Samimi Sohbetler Gerçekleştirirken Tuzlalı Hemşerilerimizin 23 Haziran Zaferine İnancım Tam Şeklinde Konuştu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BAŞKAN YAZICI, ŞİFA MAHALLESİ SAKİNLERİYLE SOKAK İFTARINDA BULUŞTU

HIZLI YORUM YAP