DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

AK PARTİ TUZLA TEŞKİLATI BAYRAMLAŞTI

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci İlk Olarak Makamında Partililer İle Bayramlaştı. Daha Sonra Partinin Toplantı Salonunda Geniş Katılımlı Bayramlaşma Düzenlendi. Bayramlaşma Törenine; Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş İstanbul Milletvekili Hasan Turan İl Başkan Yardımcısı Tuzla Sorumlusu Üzeyir Işık Tuzla Belediye Başkanvekili Serhan Kural Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı Meclis Üyeleri ve Çok Sayıda Partili Katıldı.

Bayramlaşma Programın Açılış Konuşmasını Yapan AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Bayrama Kavuşturan Rabbime Hamd Ediyorum. Cenab-ı ALLAH Nice Ramazan-ı Şeriflere ve Bayramlara Hep Beraber Eda Etmeyi Nasip Etsin. Tuttuğumuz Oruçları Yaptığımız İbadetleri Kabul Etsin Bayramınız Mübarek Olsun Şeklinde Konuştu.

AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan Yaptığı Selamlama Konuşmasında AK Parti Tuzla Teşkilatının Bayramını Kutlarken Rabbim Birliğimizi Beraberliğimizi Bozmasın Dedi.

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ATAŞ’TAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR  

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş Konuşmasında Önemli Mesajlar Verdi. Tüm AK Parti Ailesinin Bayramını Tebrik Eden Ataş Rahmeti Rahmana Kavuşan Teşkilat Mensubu Arkadaşlarına ALLAH’tan Rahmet Diliyorum İfadelerine Kullandı. Ataş Konuşmasında Vatana İhanet Edenleri Savunmak Adına Başlattığı Yürüyüşün de

Biz Büyük Teşkilatız Birlikte Bir Yolculuğa Çıkmışız ve Yolculuğumuz Devam Ediyor Birbirimize Sıkı Sıkı Kenetlenmenin En Önemli Günlerinden Geçiyoruz Gerek Partimiz Gerek Ülkemizle İlgili İçeriden ve Dışarıdan Bir Takım Cepheler Açılmaya Çalışıyor Partimizi Yıpratmaya Çalışıyorlar. Gerek Genel Başkanımız Liderimizle İlgili Olur Olmaz Tenzilatlar Yapılmaya Çalışılıyor. Ülkemizin Önü Kesilmeye Çalışıyor. Her Türlü Sıkıntı Türkiye’de Yaşatılmaya Çalışılıyor. Tabi Bunların Başını da Ana Muhalefet Partisinin Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Çekiyor Bir Yürüyüşe Çıkmış Ankara’dan İstanbul’a Neden Çıktığını Sorduğumuz Zaman Bir Gazeteci Milletvekilin Tutuklanmasında Dolayı Adalet İstiyormuş. Bu Milletvekili Neden Tutuklanmış Devletin Sırlarını Basın Yoluyla İfşa Ettiğinden Dolayı Hem Yurdışına Hem Yurtiçinde Basın Yoluyla Servis Ettiği İçin. Yani Vatana İhanet Etmekten Tutuklanmış Birisi İçin Adalet İstiyor. Vatana İhanet Suçunu İşlemiş Birisi İçin Adalet İsteyeceksen Bir Hukuksuzluk Varsa ki Türkiye Hukuk Devletidir. Hem Teröristle Birlikte Olacaksın Hem Sözcülüğünü Yapacaksın Vatana İhanet Etmiş İnsanları Savunur Duruma Geleceksin Bunlara da Muhalefet Diyeceksin. Ey Kılıçdaroğlu Kusara Bakma. Tabi İstanbul’a Geldiği Zaman Tuzladan Giriş Yapacak Asla Olumsuz Davranışlarda Bulunmayın Onların Gayesi Ülkeyi Karıştırmak Acaba Yeni Bir Gezi Olaylarını Başlatabilirmiyiz Bunun Planlarını Yapıyorlar Etrafındaki İnsanlara Bakarsanız Kimden Destek Aldıkları Ortada Milletimiz Gereken Desteği Vermiyor.

6.OLAĞAN KONGRE SÜRECİ ADALET, SADAKAT, SAMİMİYET, ÇALIŞKANLIK  

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş Konuşmasında 6.Olağan Kongre Süreçleriyle İlgili de Bahsederek Bayramdan Sonra Sürecin Başlayacağını Söyledi. Olağan Kongrelerimiz İlk Önce Delege Seçimleriyle İlçelerimizde Başlayacak. Gereken Yazışmalarımızı İl Başkanlıklarımıza Yaptık 4 Temmuz Tarihinden İtibaren Bir Plan Program Dahilinde İlk Önce Delege Seçimleri Sonrada İlçe Kongrelerimizi Ağustos’un Son 10 Gününe Kadar Başarmak İstiyoruz. Sırasıyla Bütün Türkiye Genelinde Başlatıyoruz. Ahbap Çavuş İlişki İçinde Olmayacağız Hiçbirimiz Vazgeçilmez Değiliz Genel Başkanımız Hariç. Bunun Neden Söylüyorum Biz Gelecek Günlerimizde Daha İyi Sonuç Alabilmek İçin Çalışıyoruz Yaptığımız İş Çok Ciddi Bir İş Elhamdülillah 15 Senedir Sizlerin Gayretleriyle Çok Önemli Başarılara İmza Attık. Hemen Buradan Kimse Bir Şeyler Bir Anlam Çıkarmasın Tuzla İlçe Başkanı Değişiyor Mu Gibi Aklınızdan Geçmesin Hayır Biz Tuzla İlçe Başkanımızdan ve Çalışmalarından Memnunuz. Ölçümüz Adalet Sadakat Samimiyet Çalışkanlık Şeklinde Olacak Yönetimlerde Bir Eksiklik Varsa Giderebilmek İçin Yeniden Sıçrama Dönemini Başlatıyoruz Şeklinde Konuştu.

Yapılan Bayramlaşma Töreninden Sonra Tuzla AK Parti Teşkilatı İlçe Başkanı Sebahattin Demirci Birlikte İl Başkanlığının Düzenlediği Kurucu Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Katılımıyla Gerçekleşecek Bayramlaşma Programı İçin Haliç Kongre Merkezinde Gitti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI’NIN RAMAZAN BAYRAM MESAJI

HIZLI YORUM YAP