DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2055488฿%-0.92358

ETHEREUM

105111Ξ%3.02666

a

AK PARTİ TUZLA TEŞKİLATI SAHA ÇALIŞMALARINA MURAT KURUM İLE HIZ VERDİ

TUZLALI ESNAF VATANDAŞLAR İBB’YE TEPKİ KOYDU

ESKİDEN ARIYORDUK HEMEN GELİP YAPILIYORDU. İBB’NİN BU İŞ BİLMEZ HALLERİYLE TUZLALILAR OLARAK MAĞDURUZ.

AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum, Tuzla’da AK Parti İlçe Başkanlığı Tarafından Düzenlenen İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur’un Ev Sahipliğinde Bir Dizi Ziyaretler ve Buluşmalar Gerçekleştirdi. Ziyaretlerde, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı ve Teşkilat Mensupları Eşlik Etti.  Milletvekili Kurum’u Dükkanına Davet Eden Bir Esnaf İse İBB’nin Yapmadığı Kanalizasyon Sorununu Dile Getirerek İBB’ye Tepki Koydu. “Eskiden Ekmeği, Gaz Yağını Vesikayla Alırdık, Allah Bir Daha O Günleri Yaşatmasın” Diye Konuştu.

Milletvekili Murat Kurum, “Şimdi İstanbul İçin, Herkesin İstanbul’u İçin Çalışmaya Hazırız. Eserlerin İstanbul’u İçin Koşmaya Hazırız ve Hepimizin İstanbul’u İçin Mücadele Etmeye Hazırız. Belediyelerimiz Hazır, Teşkilatlarımız Hazır, Ana Kadememiz Hazır, Kadın Kollarımız Hazır, Gençlik Kollarımız Hazır, İstanbul Hazır, Bizler Hazırız. İnşallah Hep Birlikte Bu Mücadeleyi Vereceğiz” İfadelerini Kullandı.

Önceki Dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Öğlen Namazını Aydıntepe Yeşildere Camisinde Eda Ettikten Sonra Cami Cemiyetiyle Çay İçerek Hasbihal Etti. İçmeler Oto Sanayisinde Esnafını Ziyaret Eden Heyet İBB Tepkisiyle Karşılaştı. İBB’nin Kanalizasyonu Yapmadığı Sitenin Mağdur Edildiğini Söyledi. Eskiden Arıyorduk Hemen Gelip Yapılıyordu. İBB’nin Bu İş Bilmez Halleriyle Tuzlalılar Olarak Mağduruz. Yangınlardan Dolayı Araç Kalmadı, Metrolar Yeterince Hizmet Vermiyor Bakımsızlıktan Yanmaya Başladı Dedi.

AK Partili Heyet Erlog Lojistik Firmasına Ziyaret Ederek Yönetim Kurulu Başkanı ve Çalışanlarıyla Buluştu. Tuzla Belediyesi Gönül elleri Çarşısında Bulunan 4 Bin Beşyüz Gönüllüyle Buluşarak Yapılan Çalışmaları Üretilenlerle Birlikte Dokunan Halıları İnceledi.  Gönüllülerin Taleplerini Dinleyen Eski Bakan Kurum Yazıcı Çiftinin En Keyif Aldığım Projem Dediği Gönül Elleri Çarşısını Hayranlıkla İnceledi. Deprem Bölgesinde Çok İhtiyaç Var Destekleriniz Önemli Hiçbir Karşılık Beklemeden, Yüzlerde Bir Tebessüm Oluşturmak İçin Özveriyle Çalışan Tüm Kardeşlerimi Yürekten Kutluyorum Açıklamalarından Bulundu.

Günün Son Programını Gençlere Ayıran AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı TUZ-GEM Gençleriyle Biraraya Geldi. Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Çangır, Tuzla Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cihan Bingöl’ün de Katıldığı Gençlik Buluşmasında Geçmiş Dönemlerde Yaşanan Burs Sıkıntıları Anlatıldı. Başkan Yazıcı Önümüzdeki Günlerde Bursların Yatırılacağını Müjdeledi Murat Kurum Burs Miktarını Biraz Daha Artırılmasını Talep Ederek Gençlere Sordu Gençler de Memnun Eden Rakam Olunca Büyük Alkış Geldi. Birçok Önemli Üniversiteye Gitmeyi Hak Kazanan Bazı Öğrencilerin Başarısını Tuzla Belediyesi TUZ-GEM’e Borçlu Olduğunu Gençlere Verdiği Önemden Dolayı Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı ve Buradaki Hocalarına Teşekkür Etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

EĞİTİM BİR-SEN GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MESUT ÖNER İSTANBUL’DA DİVAN TOPLANTISINA KATILDI

HIZLI YORUM YAP