DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

AK PARTİ TUZLA TEŞKİLATLARI, DANIŞMA MECLİSİNDE HASRET GİDERDİ

AK PARTİ TUZLA TEŞKİLATI GÜMBÜR GÜMBÜR, 2023 VE 2024 TAMAM İNŞALLAH

Adalet ve Kalkınma Partisi Tuzla İlçe Başkanlığı 7.Dönem 1’nci İlçe Danışma Meclisi Toplantısında Bir Araya Geldi. Tuzla İlçesi İçin Hayata Geçirilen Hizmetler ve Projelerin Konuşulduğu Toplantıda, 2023’e Giden Yolda İzlenecek Rota Belirlendi. Pandemiden Dolayı Bir Araya Gelemeyen AK Partililer Hasret Giderdi.

AK Parti Tuzla İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, Partililerin Yoğun Katılımları İle Gerçekleştirildi. Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde Düzenlenen Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, AK Parti İstanbul Milletvekili Av.Serkan Bayram, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı İsmet Öztürk, İl Yöneticileri Ali Sevinç ve Ali Yazlı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av. Talha Tayfur, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Dr.Tuğba Arslanoğlu Karakaya, AK Parti Tuzla İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kenesarı, Meclis Üyeleri, 3 Kademe İlçe Yöneticileri, Mahalle Teşkilatları ve Partililer Katıldı.

Toplantının Divan Başkanlığını İlçe Başkanvekili Av. Salih Çevik Yaparken Danışma Meclisi Saygı Duruşu ve İstiklal Marşın Ardından AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av. Talha Tayfur Açılış Konuşmasıyla Başladı.

İlçe başkanı Tayfur konuşmasına Şubat 2021’de Çıktığımız Bu Kutlu Dava Yolculuğumda Devraldığımız Görevimizin Ne Kadar Zor ve Meşakkatli Olduğunun Şuuru ve Bilinci İçerisindeyiz.

Bu Yolda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Liderliğinde Dur Durak Bilmeden Yürüyeceğiz.

Bu Yolda İstanbullun Abisi Kıymetli İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe İle Birlikte El Ele Gönüllere Köprüler Kurarak İlerleyeceğiz.

AK Parti Tuzla Belediye Başkanımız Dr.Şadi Yazıcı İle 2023,2024 Hedeflerimize Koşacağız.  

İlçe Başkanı Tayfur Konuşmasını Sözlerini Şöyle Sürdürdü:

AK Parti’nin Yalnızca Bir Siyasi Parti Değil, Bir Erdemliler Hareketi Olduğunu Belirtti. AK Parti Kadrolarının Yalnızca Ülkesinin Geleceği İçin Değil Tüm Dünyada Adaletin ve Refahın Sağlanabilmesi İçin Çalışan, Dünya Üzerindeki Tüm Mazlum Halklara Umut Olan Bir Hareketi Temsilcileri Olduğunu Söyledi. AK Parti’nin Kurulduğu 20 Yıllık Sürecin Sonunda Türkiye’nin Önüne Serdiği Dünya Kamuoyunda Söz Sahibi Bir Ülke Olma Vizyonu ve Her Alanda Refah Seviyesinin Gelişimi İçin Ülkenin Her Noktasına Götürdüğü Hizmetlerin Taçlandırılacağı Bir Sürece Girildiğini Vurgulayan Karşımızda Yalanları İle Hizmetlerimizi Gölgelemeye Çalışan, ‘Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Gitsin de Ne Olursa Olsun’ Diyen Bir Yapı Var. Burada Hepimize Çok Önemli Görevler Düşüyor. Ülkemize Kattığımız Kazanımları, Hizmetlerimizi Halkımıza En Doğru Şekilde Anlatmalıyız Anlatmaya Devam Edeceğiz.

Ama Şunu Çok İyi Biliyoruz Ki Bizi Biz Yapan Birliğimiz ve Bereberliğimizdir, El Ele Gönülden Gönüle Yol Yürümemizdir. Bizi Biz Yapan Eşinden, İşinden Arttıran Gece Gündüz Yanımızda Olan İlçe Kadın Kollarımızdır. Kadın Kollarımızı Çalışmalarından Dolayı Tebrik Ediyorum.

Bizi Biz Yapan Geçmişin Fatihleri, Geleceğin Recep Tayyip Erdoğanları Tuzlamızın ve Ülkemizin Gençleri, Geleceğimizin Necip Fazıl Kısakürekleri Geleceğimizin Ertuğrul Gazilerine Teşekkür Ediyorum.

Ve Beraber Yol Yürümekten Onur ve Gurur Duyduğum İlçe Yönetimim, Mahalle Başkanlarım, Mahalle Yönetimlerim, Sandık Başkanlarım, Kıymetli Tuzla Teşkilatımız Hepinize Teşekkürlerimi İletiyorum. Bu Çalışmalar Sizlerin Esirdir. İnşallah Hep Beraber Gönül Kazanmaya Devam Edeceğiz. Tuzla Teşkilatı Gümbür Gümbür, 2023 ve 2024 Tamam İnşallah. İfadelerini Kullandı.

Protokol Konuşmalarından Önce İl Başkanlığın Slayt Gösterisi ve İlçe Başkanlığın 20 Dakikalık Slayt Gösterisi Dikkatle İzlenirken Büyük Alkış Aldı. Danışma Meclisin Sonunda En Çok Üye Yapanlara Hediyeleri Takdim Edildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BİNALİ YILDIRIM TUZLA’DA STK TEMSİLCİLERİ, SANAYİCİ VE İŞ İNSANLARIYLA BULUŞTU

HIZLI YORUM YAP