DOLAR

32,5269$% 0.31

EURO

34,8937% 0.69

GRAM ALTIN

2.422,35%1,79

ÇEYREK ALTIN

3.960,00%1,48

BİST100

10.045,74%-0,37

BİTCOİN

1866473฿%-3.48093

ETHEREUM

95640Ξ%-0.1038

a

AK PARTİ TUZLA’DA ‘DÜNDEN BUGÜNE YOL ARKADAŞLARIMIZLA BİRLİK İFTARI’

TALHA BAŞKAN: BİZ VEFASI VE KARDEŞLİĞİ İLE KOCAMAN BİR AİLEYİZ"

Adalet ve Kalkınma Partisi Tuzla SKM Başkanı Nuri Özyavuz, Yaptığı Açıklamalarda ‘Dünden Bugüne Yol Arkadaşlarımızla Vefa ve Birlik İftarı’ Etkinliği Çerçevesinde Partide Geçmiş Dönemlerde Görev Alan Siyasiler İle Bir Araya Geldiğini Açıkladı. AK Parti Teşkilatlarının Çok Büyük Bir Aile Olduğunu Belirterek “Başı Rahmet, Ortası Mağfiret, Sonu Ebedi Azaptan Kurtuluş Olan Mübarek Ramazan-I Şerifinizi Canı Gönülden Tebrik Ediyorum. Soframızı Şereflendirdiğiniz İçin Her Birinize Ayrı Ayrı Teşekkür Ediyorum. Rabbimden Bu Mübarek Ayın Ülkemiz, Milletimiz, Bölgemiz, Tüm Müslümanlar ve İnsanlık İçin Hayırlara Vesile Olmasını Diliyorum. Kıymetli Dava Arkadaşlarım, Bugün Sadece Bir İftar Yemeğinde Bir Arada Değiliz. Bugün Aynı Zamanda Geçmişten Günümüze Partimize Hizmet Etmiş, Zaman Mevhumu Gözetmeyen Tüm Gönüldaşlarımızla Vefa Buluşmasında Bir Aradayız. Biz Hep Birlikte Güçlüyüz” İfadelerinde Bulundu.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı Tarafından Düzenlenen Geleneksel Vefa İftar Programı Yoğun Bir Katılımla Gerçekleştirildi. Evinize Hoş Geldiniz Temalı Birlik İftarı Dünden Bugüne Yol Arkadaşların Çoğunun Katılması İftarın Bereketini Artırdı. Düzenlenen İftarda Birlik ve Beraberlik Hakimdi. Tek Hedef 14 Mayıs 2023 Gerçekleşecek Olan Seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın En Yüksek Oy İle Yeniden Seçebilmek. AK Parti SKM Başkanı Nuri Özyavuz, AK Parti İstanbul Milletvekili Tuzla Koordinatörü Ravza Kavakçı Kan, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kenesarı, AK Parti Tuzla Üç Kademe İlçe Yönetimi, Mahalle Teşkilatları, Meclis Üyeleri ve Önceki Dönemlerde Görev Alan Teşkilat Mensuplarıyla Birlikte Tuzla Teşkilatından Bulunmuş 28.Dönem Milletvekilliğine Aday Adaylık Başvurusunu Yapanlar Katıldı. Masa Düzeninde İse Her Bir Başkanın Farklı Masada Yer Alması Protokol Düzenin Olmaması İftara Ayrı Bir Güzellik Kattı.

TALHA BAŞKAN: BİZ VEFASI VE KARDEŞLİĞİ İLE KOCAMAN BİR AİLEYİZ”

AK Parti Tuzla Teşkilatları Vefa İftarında Bir Araya Geldi. Açılış Konuşmasını Yapan Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur Birlik Beraberliğe Vurgu Yaparak Bugün Aynı Masanın Etrafında Oturan İnsanlar Olarak Sadece İftarlıklarımızı Paylaşmıyoruz, Aynı Zamanda Bizler Ortak Bir Kaderi de Paylaşıyoruz. Rabbim Yol Arkadaşlığımızı Daim Eylesin. Geçmiş Dönemde Görev Yapan Partililer İle Hiç Kopmadıklarına Dikkat Çeken Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur Geçmişi Olmayanın Geleceği Olmaz İfadelerini Kulandı.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan AK Partiyi Kurarken Hayalleri Vardı ve Bu Hayallerin Ötesinde İşler Yapıldı. Daha da Yapılacak. Biz Tarih Yazdık Ama Önemli Olan Yazmak Değil Okumayı Bilmek. Okumada Zaman Zaman Sıkıntılar Yaşıyoruz. Bu Coğrafyanın Ağır Bedellerini Ödedik. Tanklarla Bizleri Ezmelerine İzin Vermedik. Tanklarla Bizi Ezemeyenlerin Sandıkta Ezmesine de İzin Vermeyeceğiz. Canla Başla Bütün Kardeşlerimizle Ağabeylerimiz Ablalarımız AK Parti Diye Çalıştı. İyi Ki AK Partili Olmuşuz, İyi Ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Kurduğu Partiye Üye Olmuşuz. Talha Başkan, Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İfade Ettiği Gibi Türkiye’yi Kumar Masasının Kaprislerine Terk Edemeyiz Sözlerini Hatırlatarak Son 45 Günde Durmadan Yorulmadan Çalışacağız.  14 Mayıs’ta Yeni Bir Zafere İmza Atarak Hep Birlikte Yeni Bir 5 Yılın Projelerini Hayata Geçireceğiz Dedi.

DEPREMZEDELERİMİZİ UNUTMADIK

Hepinizin Malumu 6 Şubat 2023 Günü 11 İlimizde Tarihimizin ve Bölgemizin En Yıkıcı ve Asrın Depremini Yaşadık. Devletimizin Büyüklüğü, Milletimizin Dayanışma Gücü ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Liderliği İle Yaraları Sarmaya Bu Ağır Süreci Aşmaya Çalışıyoruz. İlk Andan İtibaren Devletimizin Bütün İmkanları Bölge İnsanımızın Hizmetindedir. Aziz Milletimiz Tek Yürek Halindedir. Devletimiz Büyük ve Güçlüdür. İnşallah Bu Asrın Felaketinde Üstesinden Geleceğiz. Bu Büyük Felakette Kaybettiğimiz Tüm Canlarımıza Allahtan Rahmet, Yaralılara Şifa Diliyorum. Milletimizin Başı Sağ Olsun Diyen Talha Başkan Depremin İlk Anından İtibaren Seferber Olan Teşkilatımızla Seçimlerin Ardından Yine Bölgede Depremzedelerimizle Beraber Olacağız. Gerek Kadın Kolları Sıcak Sofralar Kurulsun Kampanyası, Gençlik ve İlçe Yöneticilerimizle Birlikte Hazırlanan Gıdalar, Hijyen Malzemelerini Bölgeye Göndermeye Devam Ediyoruz Devam Edeceğiz Onları Unutmadık. Deprem Bölgesinden Gelen Ailelerimizin Tüm İhtiyaçlarını Karşılamaya Çalıştıklarını Altını Çizerek Depremzedelerimiz Yalnız Değildir Dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Tuzla Koordinatörü Ravza Kavakçı Kan, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kenesarı, Önceki Dönem İlçe Başkanlarından Sebahattin Demirci ve Suat Durak da Birer Selamlama Konuşması Yaptı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ŞADİ YAZICI ALGI OPERASYONU YAPANLARA YANIT VERDİ! 1 DAKİKADA SAYMAYI DENEDİ

HIZLI YORUM YAP