DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

AK PARTİ TUZLA’DA İŞİN ÖZÜ AV.TALHA TAYFUR SÖZÜ

TALHA BAŞKAN: GÖNLÜMÜZÜ ÖNÜMÜZE, NEFSİMİZİ ARKAMIZA ALARAK, TUZLAMIZIN VE TEŞKİLATIMIZIN DERTLERİYLE DERTLENECEĞİZ…

AK PARTİ TUZLA İLÇE BAŞKANI AV.TALHA TAYFUR: NE MUTLU ABDULHAMİD’İN YANLIZLIĞINI, ADNAN MENDERES’İN SESSİZLİĞİNİ, NECMETTİN ERBAKAN’IN MÜCADELESİNİ ANLAYANLARA. NE MUTLU ÜLKEMİZİN SİGORTASI OLAN CUMHUR İTTİFAKI’NIN HAYATİYETİNİ İDRAK EDEBİLENLERE. NE MUTLU SESSİZ YIĞINLARIN SESİ OLAN DAVOS FATİHİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN İLE YOLA ÇIKAN AK TEŞKİLATLARA…

https://youtu.be/laV6HGxO8FI

AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı İnandığın Yolda Yürü Temalı 7. Olağan Kongresi Tuzla Belediyesi Nikah ve Kültür Merkezinde Delegeler ve Protokolün Katılımıyla Gerçekleşti. Tek Adayla Gidilen Kongrede, Katılan Delegelerin Oylarıyla Avukat Talha Tayfur İlçe Başkanı Seçildi.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Erol Kaya, AK Parti MKYK Üyesi Tuğba Işık Ercan, İstanbul Milletvekilleri Ravza Kavakçı Kan, Serkan Bayram, Eyüp Özsoy, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer ve Yönetimi, Önceki Dönem AK Parti Tuzla İlçe Başkanları Suat Durak, Sebahattin Demirci, Mustafa Ataş, Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kenesarı, Tuzla Belediyesi AK Parti Meclis Üyeleri ve Delegeler Katıldı.

Divan Heyetinin Seçilmesinin Ardından Başlayan Kongrede Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın Okunmasıyla Devam Etti. Kongrede Konuşan AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığını Av.Talha Tayfur’a Devreden Suat Durak, Yeni Seçilen Yönetime Başarılar Dilerken, Kendisinden Önceki Yönetimlere ve Teşkilatın Tüm Neferlerine Teşekkür Etti.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “ Kurucu İlçe Başkanı Olduğum ve Bugüne Kadar Hizmet Etmiş Olan Tüm Yönetimlerimize Teşekkür Ediyorum. Yeni Seçilen Arkadaşlarımıza Başarılar Diliyorum. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Açtığı Yolda Durmadan Çalışarak Hep Beraber Hizmet Edeceğiz Kongremizin Hayırlara Vesile Olmasını Diliyor Yeni Dönemde Görev Alacak Olan Tüm Ekibe Başarılar Diliyorum”

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak’ta, “Ülke ve Hükümet Olarak 2023’e Giderken Büyük Performans Sergiliyoruz. Ama Bakıyorsunuz Ülkemizin Hızını Kesmek İçin, Hükümetimizin Hızını Kesmek İçin Sahada Zayıflatmak İçin Tabii ki İçeride ve Dışarıda Bu Anlamda Bizi Sekteye Uğratmak İsteyenleri Hep Beraber Görüyoruz. Aslında Biz Bu Oyunlara Yabancı Değiliz, Bu Tiyatro, Senaryo, Filmleri Biz 19 Yıldır İzliyoruz ve İzlemeye de Devam Ediyoruz. Biz Bu Filmin Sonunda Bir Şey Çıkacağını da Umut Etmedik, Etmiyoruz, Etmeyeceğiz Dedi. İstedikleri Senaryoyu Yazsınlar, Çizsinler, Hedeflerine, Hayallerine Koysunlar. Ama Biz Milletimizle Beraber Yola Çıkarken Yeni İlklerin Peşinde Olduğumuzu Her Zaman Söylemiştik. Önümüzdeki Süreçte de Bundan Bir Gün Olsun Asla Taviz Vermeyeceğiz. Bugün CHP ve Yandaşları Ülkemizin Her Tarafını Karıştırmak İçin Dışarıyla Beraber İş Birliği İçerisindeler. Ben Sırayla Hepsini Saymayacağım. Bugün Saymaya Kalksak Sabahlara Kadar Konuşmamız Gerekiyor Aylarca Sürer Yıllarca Sürer. Şu Anda İzliyorsunuz Boğaziçi Üniversitesinin Önündeki Eylemleri, Oradaki Rezillikleri, Ahlaksızlıkları, Namussuzlukları Hep Beraber İzliyoruz. Ve Oradaki Ahlaksızlıklara Çanak Tutan CHP Zihniyetini İzliyoruz. Ve Onların Yandaşlarını İzliyoruz. DHKPC, LGBT, Ahlaksızlığı Diz Boyu Olan Her Kesimle İç İçe Olan Bir CHP Zihniyeti ve CHP İl Başkanından Bahsediyoruz. Ondan Sonra Diyorlar ‘Bize Neden Militan Diyorsunuz’ Militanlığın Göbeğine Kadar Sizler Hissettiriyorsunuz Bunu Çünkü. Bütün Ümmetin Karşısında Olduğu Bu Ahlaksızlığa Karşı CHP’den Ses Yok. Evet Kutsalımız, Kabe’miz, Onurumuz, Namusumuzu Ayaklar Altına Alınacak Kadar Alçaklaştılar Bunlar. Çıkın Kınayın, Sadece Üzüldük, Böyle Ufak Tefek Cümleler. Kabe Cümlesini Ağzına Alamayacak Kadar Dini İstismarı Bunlar Yok Sayıyorlar. Bu Basit Bir Olay Değil. Bu Senaryoları Siz Her Zaman Uygulamaya Koyabilirsiniz, Ama Buna Bu Toplum Asla Müsaade Etmeyecek” Dedi.

Bayram Şenocak, Yeni Seçilen Tuzla İlçe Yönetimine de Başarılar Dilerken, “ 2023 Seçimlerinde Tuzla’da Öyle Bir Oy Oranıyla Patlaması Yapalım ki, Bunlar Bir Kez Daha Sandıktan Çıkamasınlar” Diye İfadelerini Kullandı.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresi’nde Konuşan Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, “AK Parti’yi Millet Kurdu 20 Yıl Önce. Sayın Genel Başkanımızın İfadesiyle ‘Artık Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olmayacak’ Dedi ve Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olmadı. Türkiye’nin Batısından Doğusuna, Güneyinden Kuzeyine Her Tarafa Hizmet Götürdük. Niye Çünkü Bu Millet Bizi İktidar Yaptı, Ona Vefa Borcumuzu Ödemek İçin Biz Bundan Sonra Daha Çok Hizmet Ederek Ancak Buna Böyle Bir Teşekkürle Karşılık Verebiliriz. AK Parti Olarak, 2023 Yılında Yapılacak Seçimlerde İnşallah Hep Beraber Recep Tayyip Erdoğan’ı Tekrar Cumhurbaşkanı Olarak Seçeceğiz. Bu Bizim Vazifemiz” Dedi.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresinde Başkan Seçilen Av.Talha Tayfur Yaptığı Teşekkür Konuşmasında, “ Öncelikle Bu Kutlu Davanın Bir Neferi Olarak, Aldığımız Görevin Zorluğunun ve Vebalinin Bilincinde Olduğumuzu Belirtmek İsterim. Bu Bilinçle, GÖNLÜMÜZÜ ÖNÜMÜZE, NEFSİMİZİ ARKAMIZA ALARAK, TUZLAMIZIN VE TEŞKİLATIMIZIN DERTLERİYLE DERTLENECEĞİZ. Ömrünü Milletine Adayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Davasına Bir Damla Su Misali Bizler de Destek Olabilirsek, Ne Mutlu. Ne Mutlu Bu Kutlu Davanın Neferi Olanlara.

NE MUTLU ABDULHAMİD’İN YANLIZLIĞINI, ADNAN MENDERES’İN SESSİZLİĞİNİ, NECMETTİN ERBAKAN’IN MÜCADELESİNİ ANLAYANLARA. NE MUTLU ÜLKEMİZİN SİGORTASI OLAN CUMHUR İTTİFAKI’NIN HAYATİYETİNİ İDRAK EDEBİLENLERE. NE MUTLU SESSİZ YIĞINLARIN SESİ OLAN DAVOS FATİHİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN İLE YOLA ÇIKAN AK TEŞKİLATLARA. Gençlik Kollarından Beri Bu Kutlu Davada Hizmet Veren Bir Kardeşiniz ve Son 3 Dönemdir Seçim İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Olarak, Mahalle Başkanlarımızın ve Yönetimlerimizin Ne Fedakârlıklar Yaptığına Bizzat Şahit Oldum. Teşkilatlarımızın Omurgası Olan Mahallelerimiz İle El Ele Olacağımızı, Kalbimizin Mahallelerimizde Atacağını Belirtmek İsterim. Bu Nedenle Tuzla Teşkilatı Olarak; Sandık Yönetimlerimiz, 3 Kademe Mahalle Başkanlarımız ve Yönetimlerimiz, 3 Kademe İlçe Yönetimlerimiz, Meclis Üyelerimiz, Belediye Başkanımız ve Önceki Dönemlerde Görev Almış Tüm Teşkilat Mensuplarımız İle Beraber, El Ele Gönül Gönülle Yeniden Destanlar Yazacak, Gönüllere Girecek, Devralacağımız Bu Kutlu Görevi Daha İleriye Taşımanın Gayreti İçerisinde Olacağız. 21 Yaşında Çağ Açıp Çağ Kapatan Sultan Fatih Gibi, Çanakkale’de, 15 Temmuz’da, Vatanı Uğruna Canını Siper Eden Gençlerimiz Gibi Dava Şuuruna Sahip, Kongre Salonumuza Yoğun Emek Harcayan AK Tuzla Gençliği İle İnşallah 2023 Hedeflerinde Tuzla’da Yeniden Tarih Yazacağız. Kurtuluş Savaşında Cepheye Mermi Taşıyan Annelerimiz, 15 Temmuz’daki Safiye Ablalarımız Gibi; Ailesinden, Evladından, Eşinden Fadakarlık Yapan, AK Tuzla İlçe Kadın Kollarımızdaki Ablalarımız İle İnşallah Tuzlada Bayrağı Sizlerle Daha Yukarı Çıkaracağız. Büyük AK Tuzla Ailesi Olarak, Dünya Lideri, Ümmetin Umudu Recep Tayyip Erdoğan’ın Liderliğinde, İlk Günkü Aşkla Destan Yazmaya Devam Edecek, Tuzlamızda Sıkılmadık El, Çalınmadık Kapı, Girilmemiş Gönül Bırakmayacağız” Dedi.

AK Parti Tuzla 7. Olağan İlçe Kongresi’nde Konuşmalarının Ardından Oy Verme İşlemine Geçildi.

AK Parti Tuzla 7. Olağan Kongresi’nde Başkan Talha Tayfur’un Yeni Yönetim Listesi Şu Şekilde Oluştu

İLÇE YÖNETİM KURULU (ASİL)

Talha Tayfur (İlçe Başkanı)

Alper Gökçe

Aydın Atlı

Burhan Günerhan

Deniz Kırtaş

Ercan Barutcu

Esma Gündoğdu

Esra Güneş

Faruk Türkyılmaz

Fethiye Küçük

Hilal Hopaç

Hüseyin Elden

İlker Gökdemir

Kemal Nadir Dönmez

Mehmet Ateş

Melek Yönet

Muammer Türcan

Muhammed Çağrı Ağdaş

Mustafa Çağdaş

Mustafa Kulcan

Neşe Topçuoğlu

Nimet Mangan

Nurdan Çabuk

Nurettin Varlıbaş

Osman Aydın

Özlem Kut

Salih Çevik

Şeref Çolak

Tevfik Şahin

Tuncay Baş

YÖNETİM LİSTESİ (YEDEK)

Sadettin Duran

Hüseyin Gedikoğlu

Zekeriya Sakar

Bekir Akkaya

Avni Bav

Abdulkadir Ateş

Nurşen Arslan

Tunahan Akbulut

Yusuf Bulut

Nida Hıra

Zeynel Onur

Yunus Emre Kanıtoğlu

Hacer Yüksel

Mehmet Yahya Tatari

Erkan Karaduman

İL DELEGESİ (ASİL)

Suat Durak

Talha Tayfur

Nurhan Erdem

Hakan Yıldızcı

Şadi Yazıcı

İdris Güllüce

Mustafa Ataş

Sebahattin Demirci

Fatih Göktaş

Hidayet Erdöl

Faruk Gül

Veysel Etyemez

İL DELEGESİ (YEDEK)

Arif Çınar

Tülay Kalav

Muharrem Canlı

Murat Kant

Aydın Atlı

Şeref Çolak

asyalı porno izle

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK PARTİ TUZLA GENÇLİĞİ YASİN KENESARI’YA EMANET

HIZLI YORUM YAP