DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2068582฿%0.68849

ETHEREUM

107597Ξ%2.37196

a

AK PARTİ TUZLA’DA SKM BAŞKANI BELLİ OLDU

“TUZLA BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR"

YENİDEN İSTANBUL, YİNE TUZLA

Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı ve AK Parti Grup Başkanvekili Tülay Kalav Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti Tuzla SKM Başkanı Oldu.

31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde AK Parti AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığının Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığına Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı ve AK Parti Grup Başkanvekili Tülay Kalav Getirildi.

İlçe Başkanlığından Yapılan Açıklamada “Türkiye Yüzyılında, Tuzla’mızı Yine AK Kadrolarımız İle İnşa Edeceğiz. İl Başkanlığımız ile yapılan istişareler neticesinde, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığımızın Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığına, Tuzla Belediye Başkan Yardımcımız, İBB Meclis Üyemiz ve AK Parti Grup Başkanvekilimiz Tülay Kalav Atanmıştır. AK Parti’mize ve Tuzla’mıza Hayırlı Olsun.” İfadeleri Kullanıldı.

AK Parti Tuzla İlçe SKM Başkanı olarak görevlendirilen Tülay Kalav; “Tuzla’da Tecrübeli ve Birbirine Kenetlenmiş AK Parti Teşkilatımızın Her Kademesi İle Tuzla’lı Hemşehrilerimizin Yeniden Desteğine Talibiz. Aynı Zamanda Sevdamız Dediğimiz İstanbul’a Hak Ettiği Hizmeti Verebilmek İçin Birlik, Beraberlik, Tecrübe ve Mega Projeler İle Yeniden İstanbul Halkından Emaneti Teslim Alacağız.

31 Mart Yerel Seçimlerinden, Milletimizin Desteği, Bizlerin Gayreti İle Zaferle Çıkacağımıza İnancımız Tamdır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’ın Liderliğinde, “Türkiye Yüzyılı” İnşasında Var Gücümüzle Çalışıyoruz ve Çalışmaya Devam Edeceğiz.” Dedi.

AK PARTİ TUZLA SKM BAŞKANI TÜLAY KALAV KİMDİR?

1977’de İstanbul’da Doğan Tülay Kalav, Aslen Erzincanlı’dır. Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden Mezun Olduktan Sonra Meslek Hayatına Bankacılık Sektöründe Başlamıştır.

Uzun Yıllar Özel Sektörde Finans Yöneticiliği Yapmıştır. Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Olarak Mesleğini Devam Ettirmiştir. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda İl Yönetim Kurulu Üyesi Olarak Üç Dönem Görev Almıştır. Ağırlıklı Olarak Sosyal Politikalar ve Yerel Yönetimler Birim Başkanlıklarında Etkin Görev Almıştır. Yüksek Lisansını Yalova Üniversitesi’nde Sosyal Politika Alanında Yapmıştır.

Eğitim, Kültür, Engelli, Yaşlı, Genç, Çocuk, Kadın, Göçmen ve Bağımlılık Konularında Faaliyet Gösteren Birçok Sivil Toplum Kuruluşunda Kurucu Üye ve Yönetim Kurulu Üyesi Olarak Gönüllülük Çalışmalarını Sürdürmektedir. 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti Tuzla Belediye Meclis Üyesi Seçilen Tülay Kalav, Bu Tarihten İtibaren AK Parti Grup Başkanvekiliği Görevini de Yürütmektedir. 18 Haziran 2019’dan İtibaren Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcılığı Görevini Sürdürmektedir. Evli ve 2 Çocuk Annesidir.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İBRAHİM DENİZ’E ÖNEMLİ GÖREV

HIZLI YORUM YAP