DOLAR

32,2553$% -0.01

EURO

34,9193% 0.53

GRAM ALTIN

2.430,23%1,56

ÇEYREK ALTIN

3.962,00%0,95

BİST100

10.268,58%0,20

BİTCOİN

2018110฿%1.70938

ETHEREUM

97412Ξ%2.5745

a

AK PARTİ’DEN YAŞLI VE ENGELLİLERE ZİYARET

AV.TALHA TAYFUR: EN BÜYÜK HAZİNEMİZ

AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı Tüm Mahallerde Eş Zamanlı Olarak Yaşlı ve Engelli Vatandaşları Ziyaret Edip İstek ve Önerilerini Dinledi. Gönüller Yer Alarak Karanfil Dağıttı Dualarını Aldı. 

Adalet ve Kalkınma Partisi Tuzla İlçe Başkanlığı İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur Başkanlığında Tüm Mahallerde Eş Zamanlı Olarak Yaşlı ve Engelli Vatandaşları Ziyaret Edip İstek ve Önerilerini Dinledi. Gönüller Yer Alarak Karanfil Dağıttı Dualarını Aldı. 

AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı Tüm Mahallerde Eş Zamanlı Olarak Yaşlı ve Engelli Vatandaşları Ziyaret Ettikten Sonra Gazetemize Açıklamalarda Bulunan İlçe Başkanı Av. Talha Tayfur “18–24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası” Olarak Anılmakta ve Bu Tarihlerde Çeşitli Etkinlikler Düzenlenmektedir. AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı Olarak Bizde Bugün Büyüklerimizi ve Engellilerimizi Ziyaret Ederek Hayırlı Dualarını Almak İstedik Dedi.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur Vatandaşın Duasından Güç Aldıklarını Söyleyerek Şunları Kaydetti:

Tüm Mahallerde Eş Zamanlı Olarak Meclis Üyelerimiz, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, Mahalle Teşkilatlarımız Hülasa Tüm Teşkilatlarımız Yaşlı ve Engelli Vatandaşlarımızı Ziyaret Ederek Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve İstanbul İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe’nin Selamlarını İleterek Hayır Dualarına Talip Olduk En Büyük Hazinemiz Olan Büyüklerimizin Duasını Almanın Kendilerine Güç Verdiğini Vurguladı.

Yaşlılarımıza Hürmeti Emreden Bir Medeniyetin Mensupları Olarak Sizlerin Varlığı Bizim En Büyük Gücümüz. Şu Bir Gerçek Ki, Gelecek Nesillere Örnek Olmak, Onlara Saygı ve Sevgiyi Öğretmek İstiyorsak, Öncelikle Yaşlılarımıza Değer Verdiğimizi Onlara Göstermeliyiz. Bu Vesile İle Siz Değerli Büyüklerimize, Sağlık ve Huzur Dolu Bir Yaşam Diliyorum Açıklamalarında Bulundu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

SİNOPLULAR TUZLA’DA TİRİT GECESİNDE BULUŞTU

HIZLI YORUM YAP