DOLAR

32,5217$% 0

EURO

34,8390% 0.48

GRAM ALTIN

2.428,68%-0,16

ÇEYREK ALTIN

4.078,00%-1,17

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2157471฿%-0.20293

ETHEREUM

104351Ξ%0.53603

a

AK PARTİLİ TAYFUR’DAN MHP’Lİ DOĞRUER’E İADE-İ ZİYARET

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer'e İade-İ Ziyarette Bulundu.

Cumhur İttifakı’nın İki Ortağı AK Parti İle MHP’nin Tuzla’daki Temsilcileri Birliktelik Mesajı Vermeye Devam Ediyor. MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer, Yeniden Göreve Seçildiği İlçe Olağan Kongresinin Ardından Geçtiğimiz Ay Olağan Kongrelerini Gerçekleştiren AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığına Seçilen Av. Talha Tayfur’u Ziyaret Etmişti.

Bu Ziyaretten İki Hafta Sonra AK Parti Tuzla İlçe Başkanı ve Yöneticileri MHP Tuzla İlçe Başkanlığını Ziyaret Etti. AK Parti Heyetinde İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur Başta Olmak Üzere Yürütme Kurulunun Tamamı Katılarken, AK Parti Heyetini Makamında Ağırlayan MHP İlçe Başkanı Erdem Doğruer, Ziyaretten Duyduğu Memnuniyeti İfade Ederek AK Partililere Teşekkür Etti. MHP İlçe Başkanı Doğruer’in Yanında İlçe Yöneticilerin Tamamı ve Kadın Kolları Başkanı Münüvver Esma Bayramoğlu ve Meclis Üyesi Volkan Beşiroğlu Hazır Bulundu.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI TAYFUR: “CUMHUR İTTİFAKINI TUZLA’DA DAHA DA GÜÇLENDİRECEĞİZ” 

İlk İade-İ Ziyareti MHP Tuzla İlçe Başkanlığına Yaptığını Belirten Tayfur, “İade-İ Ziyarette Bulunuyoruz. Kongrenin Yapılmasının Ardından İlk Ziyaretimize MHP Geldi. Ben de İlk İadeyi Ziyaretimi Cumhur İttifakı MHP’den Başladım. Bu Resmi Bir Ziyaret, Her Haftada Sıklıkla Görüşüyoruz, Süreci Değerlendiriyoruz Fikir Alışverişi Yapıyoruz. Yerel Seçimlerde Tuzla’da Çok İyi Çalışmalar Gerçekleştirdik. İlçemizdeki Adaylarla Olumlu Bir Hava Yaşadık. MHP’de Bize Bu Süreçte Ciddi Katkılar da Bulundular. Tuzlamız İçin Türkiye İçin Cumhur İttifakı Olarak Birlikte Yürüyeceğiz. İkimizin Ortak Yönü Cumhur İttifakının Önemine Vurgu Yapıyoruz. Cumhur İttifakı Pazara Kadar Değil Mezara Kadar Süreceğini Her Ortamda İfade Ediyorum. Özellikle Yerelde Önümüzdeki 2,5, 3 Yıllık Seçimsiz Süreçte Cumhur İttifakı Olarak Ne Yapılması Gerekiyorsa Yapacağımızı Söyledik. Cumhur İttifakı Olarak Daha Güçlü Çalışarak Daha Güçlü Birlikte Olarak Önceki Dönemlerden Farklı Daha Samimi Bir Şekilde Cumhur İttifakını Yaşatacağız. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Beyefendinin Türkiye’de Yaptığı Çalışmaları Tuzla’da Üstüne Katarak Halkımızla Birlikte Yol Alacağız. Bugünkü Ziyaretimizde Bizlere Gösterdikleri Samimiyetten Dolayı Mevkidaşım MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer ve Tüm MHP’li Yol Arkadaşlarımıza Teşekkür Ediyorum Birlik Beraberliğimiz Daim Olsun İfadelerini Kullandı.  

Ziyaretin Sonunda Ak Parti Tuzla İlçe Başkanı Av. Talha Tayfur MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer’e Özel Yapım El Yazması Ahşap Elif Harfi Tablosu Hediye Etti.

MHP TUZLA İLÇE BAŞKANI DOĞRUER: “CUMHUR İTTİFAKI TUZLA’DA DAHA DA GÜÇLENDİ”

MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer Yaptığı Açıklamalarda 2023 ve 2024 Seçimleri Öncesi Her İki Parti Teşkilatlarını Yenileyerek Güçlendirdi. Cumhur İttifakı Olarak AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığına Seçilen Av.Talha Tayfur ve Yönetimine Hayırlı Olsun Demek İstiyorum. Tuzla’da Yenilenen Kadrolarımızla Mahalle Mahalle Yapacağımız Yeni Çalışmalarla Tuzla Halkın Gönlündeki Yerimizi Sağlamlaştıracağız ve Yeni Gönüller Yaparak Daha da Güçleneceğiz. Cumhur İttifakı Tuzla’da Daha da Güçlendiğini İfade Etti.  

Doğruer Konuşmasının Sonunda Ziyaretlerinde Dolayı Cumhur İttifakı Ortağı AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av. Talha Tayfur ve Heyetine Teşekkür Etti. Birlik Beraberliğimizi Daim Olsun Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MHP’Lİ KADINLAR ‘GÜÇLÜ KADIN GÜÇLÜ TUZLA’ PAROLASIYLA İLK TOPLANTISINI YAPTI

HIZLI YORUM YAP