DOLAR

32,5137$% 0

EURO

34,6600% -0.14

GRAM ALTIN

2.432,14%-2,69

ÇEYREK ALTIN

4.129,00%-3,20

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2161792฿%3.17083

ETHEREUM

103793Ξ%1.74851

a

AK TEŞKİLATLAR HER KADEMESİYLE TUZLA İÇİN ÇALIŞIYOR

BAŞKAN TAYFUR: AK BELEDİYECİLİK SAYESİNDE İLÇELER NEFES ALIRKEN TUZLA’DA BAŞKANIMIZ YAZICI’NIN ÇALIŞMALARI SONUCUNDA CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELEREK YOĞUN TALEP GİDEREK ARTIYOR DEDİ.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, İlçe Teşkilatı’nın Koordinasyonu İle Gerçekleştirilen Yayla Mahalle Danışma Meclisi Toplantısında Partililerle Bir Araya Geldi.

Yayla Mahalle Danışma Meclis Toplantısına AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yöneticileri, Mahalle Başkanları ve Yönetimleri ve Çok Sayıda Partili Katıldı.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, Teşkilat Buluşmalarını Aralıksız Sürdürüyor. Son Olarak AK Parti Tuzla İlçe Teşkilatı Tarafından Düzenlenen Yayla Mahalle Danışma Toplantısında Buluşarak Partililerle Hasret Giderdiler.

Mahalle Danışma Meclisi Toplantısı Divanın Oluşturulmasının Ardından, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı Okundu. Açılış Konuşmasını Yapan Yayla Mahalle Başkanı Erdal Usta’nın Ardından Bugüne Kadar Yapılan Çalışmalar Slayt Gösterisiyle Partililere Sunuldu. Mahalle Danışma Meclis Toplantısında AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur ve Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Birer Konuşma Yaparak Partililere Önemli Açıklamalarda Bulundular. 

Toplantıda Konuşan AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur Birçok İlden Büyük Nüfusu ve Şehrin Kalbindeki Konumu İle İstanbul’un En Önemli Merkezlerinden Olan Tuzla’da İlçenin Potansiyellerine ve Hareketliliğine Bağlı Olarak Sürekli Büyüyen Yapıya Ayak Uydurup, İlçenin İhtiyaçlarının Zamanında ve Doğru Bir Şekilde Giderilmesi İçin Çalışmalarımızı Aralıksız Sürdürdüklerini Belirtti. Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’nın Önderliğin AK Belediye Elhamdürüllah Bu İşi Güzel Yapıyor Tuzla’da Cazibe Merkezi Haline Gelerek Nüfus Olarak Daha Çok Talepler Almaya Başladığını İfade Etti.

Başkan Tayfur, Partilerinin Kuruluşundan Bu Yana AK Parti’nin Hizmet Anlayışının En Büyük Dayanağı Olan İstişare Kültürünün En Güzel Örneklerinden Birini Bugün Burada Yayla Mahalle Danışma Meclisinde Gerçekleştiriyoruz.

Yeni Ekonomi Modeli’ne İlişkin de Konuşan Adalet ve Kalkınma Partisi Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur Kurdaki Düşüşü Hep Birlikte Görüyoruz ve Bu Kur Düşüşü Sebebiyle Tarımdan Gıdaya Varıncaya Kadar İndirimler En Kısa Sürede Raflara Yansıyacak. Bunun Takipçisi Olacağız. Ayrıca Asgari Ücrete %50’nin Üzerinde Bir Artış Yaparak Asgari Ücretten Alınan Gelir Vergisini ve Damga Vergisini Kaldırarak Çalışanımızın Alım Gücünü Arttırdık ve İşverenlerimizin Vergi Yükünü Azalttık.

Teşkilatlarımızın Uç Beyleri Konumundaki Mahalle Başkanlarımız ve Teşkilatlarımızın Bizlere İlettikleri Bilgiler Çok Değerli. İlçemizin Her Noktasına Doğru ve Zamanında Hizmetin Getirilebilmesi İçin İhtiyaçların Yerinde Tespit Edilmesinde Mahalle Teşkilatlarımız Çok Önemli Bir Rol Üstleniyor. Her Kademeden Teşkilat Üyemiz ve Belediyemiz Tuzla İçin Çalışıyoruz. Bu Yolda Bizlere Destek Veren Herkese ve Her Dönemde Bizlere Güvenen Tuzlalılara ve Siz Yayla Mahallesindeki Teşkilatımıza da Teşekkür Ediyorum İfadelerini Kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İSTANBUL 2023’DE SEÇİMLERİNDE AK PARTİ’NİN LOKOMOTİFLİ OLACAK

HIZLI YORUM YAP