DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a
  • Selam Tuzla
  • TUZLASPOR
  • ALİ DÜŞMEZ 4. KEZ İASKF GENEL BAŞKANI SEÇİLDİ! TEVFİK ŞAHİN TUZLA’NIN GURURU OLDU

ALİ DÜŞMEZ 4. KEZ İASKF GENEL BAŞKANI SEÇİLDİ! TEVFİK ŞAHİN TUZLA’NIN GURURU OLDU

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun Bugün Yapılan 17. Olağan Genel Kurulu'nda TFF Başkan Vekili Ali Düşmez, 4. Kez İASKF Genel Başkanlığı'na Seçildi. Tuzla Kulüpler Birliği Başkanı Tevfik Şahin’de Ali Düşmez’in Listesinde Disiplin Kurulu Asil Üyeliğinde Yer Alarak İASKF (İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun) Yönetimine Seçildi.

TFF Başkan Vekili Mehmet Baykan’ın Divan Başkanlığı’nı Yaptığı Olağan Genel Kurul Toplantısı, Kulüp Başkanları, Yöneticiler ve Çok Sayıda Futbol Adamının Katılımı İle Volkswagen Arena’da Gerçekleştirildi. Genel Kurul’da İlk Olarak Raporlar Okundu ve Yönetim İbra Edildi. Konuşmaların Ardından Seçime Geçildi. 

Yapılan Seçimde Kullanılan Bin 508 Oyun Bin 122’sini Alan TFF Başkan Vekili ve TASKK Başkanı Ali Düşmez, Bir Dönem Daha Başkanlığa Seçildi. Diğer Aday Fikret Sivri İse 372 Oy Aldı.

DÜŞMEZ: “YARIM KALAN TÜM PROJELERİ TAMAMLAYACAĞIZ”

Kongrede Kulüp Başkanlarına ve Delegelere Seslenen Ali Düşmez, “Biz Büyük Bir Aileyiz, Yaptığımız Hizmetleri Katlayarak Çalışmalara Başlayacağız. Amatör Kulüplerimize Faydalı Olabilmek İçin Gece Gündüz Demeden Tüm Çabamızı Ortaya Koyacağız. Yarım Kalan Projelerimizi Tamamlayarak Daha Güçlü Olacağız” Dedi.

Amatör Futbola ve Kulüplere Hizmete Devam Edecek Olmaktan Dolayı Duyduğu Sevinci Paylaşan Düşmez, “Tüm Aktif Üyelere Teşekkür Ediyorum, Camiamıza Yakışan Bir Seçim Oldu. Bundan Dolayı Çok Mutluyum, Verdiğim Sözlerin ve Açıkladığım Tüm Projelerin Arkasındayım. Ekibim ve Ben Yarından Tezi Yok Çalışmaya Başlayacağız” İfadelerini Kullandı.

Selam Tuzla Gazetesi Olarak; İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Yönetimine Seçilen Tuzla Kulüpler Birliği Başkanı Tevfik Şahin’i Tebrik Eder Başarılar Dileriz.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MİLLİLER İKİNCİ MAÇINDA GALLER’E YENİLDİ

HIZLI YORUM YAP