DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

AŞK İLE OKU TEMALI TUZLA KİTAP FUARI’NA GENÇLİK AŞISI

DR. EMRE TOPOĞLU’NUN “İZİ KALIR” VE “PENCERE KENARI” KİTAPLARIYLA TUZLA KİTAP FUARI’NDA OKURLA BULUŞTU

Tuzla Belediyesi’nin Düzenlediği 4’üncü Kitap Fuarı, Kitapseverleri Ağırlamaya Devam Ediyor. Fuara Katılan Kitapseverler, 40’tan Fazla Söyleşi ve 700’den Fazla İmza Günü İle Sevdiği Yazarlar İle Buluşma Fırsatı Yakalıyor. Bu Kapsamda, Genç Yazar Dr. Emre Topoğlu, Söyleşi ve İmza Gününde “İzi Kalır” ve “Pencere Kenarı” Adlı Kitaplarıyla Okurlarla Buluştu. Söyleşiye Gençler Yoğun İlgi Gösterdi.

Tuzla Belediyesi’nin Düzenlediği 4’üncü Kitap Fuarı, Kitapseverleri Ağırlamaya Devam Ediyor. Fuara Katılan Kitapseverler, 150 Yayınevinin Binlerce Kitabını İnceleme Fırsatı Yakalıyorlar. Kitapseverler Ayrıca, 700’ün Üzerinde İmza Günü, 40’ın Üzerinde Söyleşi İle Sevdiği Yazarlar İle Buluşma Fırsatı Yakalıyorlar. Bu Kapsamda, “İzi Kalır” ve “Pencere Kenarı” Kitaplarının Yazarı Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Emre Topoğlu, Kitapseverlerle Buluştu.

“İNSAN İZ BIRAKIR”

“Aşk İle Oku” Temasıyla Yüzlerce Yazarı, Onlarca Yayıncıyı ve Binlerce Kitabı Okuyucu İle Buluşan Tuzla Kitap Fuarına Davet Edilmekten Çok Mutlu Olduğunu İfade Eden Dr. Emre Topoğlu, Konuşmasının Başında Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya ve Emeği Geçenlere Teşekkür Etti.  “İzi Kalır” ve “Pencere Kenarı” Kitapları Hakkında Bilgi Veren Topoğlu, “İnsan İz Bırakır. Bazen Basit Bir Cümle, Bazen Önemsiz Gibi Görülen Bir Davranışın Yankıları Duyulur Kalplerde Yıllarca ve En Mühimi Bazı Anlar, Anılar Unutulsa Bile Asla Silinmez Yüreklerden; İzi Kalır!” Dedi. Pencere Kenarı Kitabının Hikayesini de Anlatan Topoğlu, Çocukluk Yıllarında Özellikle Babasıyla Birlikte Kitabında Yer Alan Hikâyelerden Kısa Kısa Kesitler Anlatması Söyleşiye Katılanlar Tarafından İlgiyle Takip Edildi.

“HER YAŞTAN İNSAN BURADA, YAYIN EVLERİ BURADA”

Fuara Katılan Stantları Ziyaret Ederek Kitapları İnceleyen Dr. Emre Topoğlu, Fuar Hakkında da Açıklamalarda Bulunarak Şu İfadelerde Bulundu. “Öncelikle Böyle Bir Fuar Düzenlediği İçin Tuzla Belediyesi’ne Teşekkür Ediyorum. Tuzla Belediyesi Tarafından Organize Edilen Kitap Fuarında Bulunduğum İçin Mutluyum. Kültüre Sanata Bu Kadar Kıymet Verilmesi Bizi de İnanılmaz Derecede Motive Ediyor. Her Yaştan İnsan Burada, Yayın Evleri Burada. Bunu Görmek Bizleri Çok Mutlu Etti.” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

GÜVENLİK UZMANI METE YARAR, SİHA’LARIN GİZLİ GÜCÜNÜ AÇIKLADI

HIZLI YORUM YAP