DOLAR

32,4245$% -0.2

EURO

34,8703% -0.67

GRAM ALTIN

2.439,17%0,13

ÇEYREK ALTIN

4.047,00%0,00

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2074965฿%-1.46111

ETHEREUM

102040Ξ%-0.96738

a

ASLAN BAŞKAN ‘ŞADİ YAZICI’ YALNIZ DEĞİLDİR

MHP Tuzla Teşkilatı, Tuzla’nın Uç Beyi Aslan Ali Baş Başkanla Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’yı Ziyaret Ederek Geçmiş Olsun Temennisinden Bulundu. Olayın Yaşandığı İlk Dakikalardan İtibaren Destek Olan Aslan Başkan ve Ekibi Şadi Başkan Yalnız Değildir İfadelerini Kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş ve Yönetim Kurulundan Oluşan Heyet Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Geçtiğimiz Salı Günü Düzenlenen Tuzla İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisinin Üçüncü Etabının Hizmete Açılışı Töreninde Yaşanan Saldırı Olayının Ardından Ziyaret Ederek Geçmiş Olsun Temennisinde Bulundu.

Aslan Başkan Ziyarette Yaptığı Açıklamada Cumhur İttifakı Belediye Başkanımız Dr.Şadi Yazıcı Beyefendiye Yapılan Saldırıyı Kınıyoruz Başkanımız Yalnız Değildir. Her Zaman Yanındayız Her Daim Arkasındayız. Bu Güruh Hiç Susmayacak Projeleri Sahiplenecek, Yalan Yanlış İftiralar Atacak, Siz Alanı Terk Ettikten Sonra Videoları İzledik İBB Başkanı Hala Provake Etmekte. Yerel Basındaki Yayınları İzledik, Ulusaldaki Yayınları İzledik. Yerel Basına da Saldırı Gerçekleştirmişler. Milliyetçi Hareket Partisi Olarak Şunu Bilin Ki Yalnız Değilsin, Çok Geçmiş Olsun.

İl Başkanımız Birol Gür Beyefendinin de Selamlarını ve Geçmiş Olsun Dileklerini Getirdim. Sizi Aramış Ama Ulaşamamış Sanırım Sizde Yoğunluktan Cevap Veremediniz. MHP Tuzla Teşkilatları Olarak Yanınızdayız, Tuzlamızda Tekrar Aynı Olayların Yaşanmamasını Temenni Ediyoruz. Lakin Bunlar Durmayacak Hal ve Hareketleri Belli Bu Güruh Hep Aynı Bizlerde Tedbirlerimizi Aldık. Tekrar Sizlere de Geçmiş Olsun Diliyorum İfadelerini Kullandı.

İade-İ Ziyarete de Gelecektik Bu Vesileyle Hazırlık Yapmıştık. Çok Yoğun Olduğunuzu da Biliyoruz Bu Bağlamda Hediyemizi de Takdim Etmek İstiyoruz İfadeleriyle Konuşan Aslan Başkan, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Adının Yazılı Olduğu Özel ve Anlamlı Hediye Olarak Cevşen Zırh Hediye Etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK PARTİ GENÇLİĞİNDEN BAŞKAN YAZICI’YA DEV DESTEK

HIZLI YORUM YAP