DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2068582฿%0.68849

ETHEREUM

107597Ξ%2.37196

a

ASLAN BAŞKAN: ‘TUZLA HALKININ OY PUSULASI DA GÖNÜL PUSULASI DA CUMHUR İTTİFAKI’NDAN YANA’

AYDINLI MAHALLESİ CANLA BAŞLA CUMHUR İTTİFAKIYLA

MHP Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş, “Biliyoruz ve Bizzat İnsanımızla Sahada Kucaklaşırken Müşahede Ediyoruz Ki Tuzla Halkının Oy Pusulası da Gönül Pusulası da Milli ve Yerli Olandan, Yani Cumhur İttifakı’ndan Yanadır.” Dedi.

Milliyetçi hareket Partisi Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş, 31 Mart Akşamı ve Milletimizle El Ele Cumhur İttifakı Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı ve İBB Adayımız Murat Kurum İle Birlikte Çifte Bayram Yaşayacağız İfadelerini Kullandı.

Aydınlı Bölge Başkanlığında Gerçekleşen Buluşmaya MHP İstanbul İl Yöneticisi Tamer Çakıroğlu, MHP Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş, Tuzla Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı, Cumhur İttifakı Tuzla Belediye Meclis Üyesi Ali Doğruer ve Çok Sayıda Partili Katıldı.

“Bizim Tuzla’ya Bakışımız Siyasetin Ötesindedir” Sözleriyle 31 Mart Seçimlerin Önemine Değinerek Tuzla’nın Kararı MHP’nin İçinde Bulunduğu Saftan Yana Olduğunu Değerlendiren MHP İstanbul İl Yöneticisi Tamer Çakıroğlu, Çünkü Türkiye’de Kendi Adına Tarihi Boyunca Refleks Göstermiş Olan, Vatanı Bekleyen Tehlikeleri Çok Önceden Sezerek Ona Göre Tavır Alan Siyasal Yapı Milliyetçi Hareket Partisi’dir.

Güncelin Bilgileriyle, Kadim Bilgeliği Birleştiren, Analiz Yeteneğiyle Arifçe Bir Feraseti Mezceden Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin Liderliğinde MHP, Türk Milleti İçin Güven Demektir. Milletimiz Çok İyi Bilmektedir Ki MHP Bir Ortaklığın İçindeyse, O Muhakkak Memleket Hayrına Olacak Bir İştir.”

Tuzla Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı İle Yeni Dönemde Cumhur İttifakı Bayrağını Yeniden Dalgalandırmaya Devam Edeceğiz İfadelerini Kullandı.

Tuzla Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı da Yaptığı Bilgilendirme Konuşmasının Ardından Aydınlı Bölgesinden Toplanan Partililer ve Vatandaşların Tüm Sorunlarını da Cevaplayarak Aydınlı Mahallesinin Gönlünde Yer Aldı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

DR. ŞADİ YAZICI: “TEMİZ BİR TUZLA İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DEVAM”

HIZLI YORUM YAP