DOLAR

32,4245$% -0.2

EURO

34,8703% -0.67

GRAM ALTIN

2.439,17%0,13

ÇEYREK ALTIN

4.047,00%0,00

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2074965฿%-1.46111

ETHEREUM

102040Ξ%-0.96738

a

ASLAN BAŞKANLA MHP GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ TUZLA BAŞKANLIĞI 12. OLAĞAN KURULTAYINDA ASLAN BAŞKAN GÜVEN TAZELEDİ

MHP Tuzla İlçe Teşkilatı, Şifa Kültür Merkezinde Gerçekleştirdiği 12. Olağan Kongrede Mevcut Başkan Aslan Ali Baş’ın Tek Listeyle Gidilen Seçimde Üyelerin Tamamının Oyunu Alarak Tekrar Başkanlığa Seçildi. MHP Tuzla İlçe Kurultayına MYK Üyesi Nevzat Ünlütürk, MHP İl Başkan Yardımcısı Tamer Çakıroğlu, İl Yöneticisi Sabri Solakoğlu, Cumhur İttifakı Ortaklarından AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur ve Yönetim Kurulu, BBP Tuzla İlçe Başkanı Cüneyt Şahin ve Yönetim Kurulu, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Murat Kant, Tuzla Belediyesi MHP Grup Başkanı Volkan Beşiroğlu, Tuzla Belediyesi MHP Meclis Üyesi Ferhat Altunkaynak,  Ülkü Ocakları 1.Bölge Başkanı Kerim Cebeci, Tuzla Ülkü Ocakları Başkanı Halit Yıldırım ve Yönetimi, Alperen Ocakları Tuzla İlçe Başkanı Emirhan Öğcü, Tuzla Belediyesi Başkan Danışmanı Hüseyin Koca, 28.Dönem MHP Milletvekili Adayları Erdem Doğruer, İlker Çakıroğlu, Suat Altunkaynak, Halil İbrahim Uz, STK Temsilcileri, Tuzla Muhtarları ve Çok Sayıda Ülkücü Katıldı.

MHP MYK Üyesi Nevzat Ünlütürk’ün Divan Başkanlığında Gerçekleşen MHP Tuzla 12.Olağan Kongresinde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının Okunmasıyla Başladı. Divan Katibi Tamer Çakıroğlu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Kurultaya Gönderdiği Mektubu Okudu. Ünlütürk Yaptığı Konuşmada Tuzla’da Daha Sık Bir Araya Geleceğiz, Tek Nefes, Tek Yürek Olacağız. Bu Dava Bizim, Bu Dava Türklüğün, Bu Dava Türk-İslam Ruhunun Son Umudu. Cumhur İttifakı ve Milliyetçi Hareket Partisi, Yeni Yüzyıla Türk Mührünü Vurmanın Peşinde. Hevesimizi, Heyecanımızı Kaybedemeyiz. Heyecanı Küçük, Davası Büyük İnsanlar Olamayız. Hem Heyecanımız Hem de Davamız Büyük Olacak Açıklamalarında Bulundu.

Açılış Konuşmasını Yapan MHP Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş, Cesaret, Haysiyet Numunesi, Fedakar Ülküdaşlarım Sözleriyle Tuzla İlçe Başkanlığımızın 12. Olağan Kongresine Hoş Geldiniz, Şeref Verdiniz Dedi. Her Birinizi En İçten Hissiyatımla Selamlıyorum. Kurultaylar Arınma, Yenilenme, Planlama ve Tekrar Yola Revan Olmanın Başlangıç Günleridir.

326 Gündür İzledik, Baktık, Durulduk, Coştuk ve Bugün Kurultay Günümüz.

Bugün Yenileneceğiz, Bugün Dirileceğiz, Bugün Tekrar Yolumuza Daha Bir Kuvvet, Daha Bir İstek, Daha Bir Aşk İle Devam Edeceğiz. Evet 326 Gün Önce 19 Eylül 2022 Tarihinde İl Başkanımızın Taktirleri İle Şehitlerimizin Maneviyatına, Genel Başkanımızın Emanetine Sahip Çıkmak Adına Göreve Başladık. 326 Gündür Teşkilatımızın Hem Vicdanlarda Hem de Kamuoyu Nezdinde Başarılı Olması İçin Gayret Gösterdik.

Bazen Hedeflerimize Ulaştık, Bazen Ulaşamadık. Kimi Zaman Coşkulu, Kimi Zaman Hissiz Olduk.

Bazen Kırdık, Bazen Kırıldık, Bazen de Samimiyetimizle Birbirimize Sarıldık.

Eminim Ki Her Birimiz Kırarken de Davamızın Bir Adım İleri Taşınması İçin Refleks Gösterdik. Çünkü Biliyorum Ki Her Birimiz Şehitlerimizin Emaneti Bayrağı Bir Üst Seviyeye Taşımanın Gayretindeyiz. Ve Yine Biliyorum Ki Her Birimiz Şahsi İkbal ve İstikballerimizi Omuzlarımızdan Ayaklar Altına Almış Dava Adamlarıyız.

Değerli Dava Arkadaşlarım,

Tuzla da Atılan Tohum, Toprakla Buluşmuş, Yeşermiş, Filiz Vermiş ve 2023 Yılına Geldiğimizde Her Birimizin Gayreti, Feragatı ve Adanmışlığıyla Ağaçlarımızın Kökleri Tüm Mahallelerimize Uzanıp Tuzlayı Sarmıştır.

326 Gündür Ağacın Kurumaması İçin Gayret Gösterdik.

Şimdi Yenilenme Zamanı

Şimdi Tekrar Bismillah Deme Zamanı

Bütün Yaşanmışlıkları Bir Kenara Bırakıp Dirilme, Ayağa Kalkma Zamanı

Bu Kutlu Yolculukta; Hiçbir Şeyden Korkmadan, Yılgınlığa Kapılmadan, Yorulmadan, Durmadan Her Engeli Aşarak Sonuna Kadar Yürüyeceğiz.

Değerli Ülküdaşlarım,

İlk Görev Günümüzden Bugüne Dek Bizlere Omuz Veren, Yılmadan Yorulmadan Bıkmadan Çaba Gösteren Her Bir Ülküdaşıma Teşekkür Ederim.

Yeni Yönetimimizde Görev Alamayan Kardeşlerime Teşekkür Ederim. Emekleri, Emsalsiz Çabaları, Emsalsiz Adanmışlıkları İçin Her Birine Minnettarım.

Yine Beraber Olacağız, Birlikte Davamıza Hizmet Edeceğiz.

Her Biriniz Bizler İçin Önemli ve Değerlisiniz.

Yeni Görev Alan Ülküdaşlarıma da Hayırlı Olsun Dileklerimi Şimdiden İletiyorum. Allah Yolunuzu Bahtınızı Açık Etsin.

Kurultayımıza Katılarak Bizleri Onurlandıran Ülküdaşlarıma ve Bizleri Yalnız Bırakmayan Tuzlamızın Kıymetlileri Her Birinize Teşekkür Ediyorum.

Allah Bizlere Güç Kuvvet Versin, Allah Bizleri Utandırmasın Sağolun, Varolun Allah’a Emanet Olun İfadelerini Kullandı.

Yapılan Kurultayda Gündem Maddesi Olan Seçim Bölümünde Delegelere Çağrıda Bulunuldu Tek Listenin Ulaşması Sonrası Delegeler İçin Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Görevli Memurlar Sandıkları Kurdu. 17:00’a Kadar Delegeler Oylarını Kullandı. Açılan Sandık Sonuçların Tüm Delegelerin Oylarını Alan Mevcut İlçe Başkanı Aslan Ali Baş Yeniden MHP Tuzla İlçe Başkanı Seçildi. Teşekkür Konuşması Öncesi İl Başkan Yardımcısı Divan Katipi Tamer Çakıroğlu Sonuçları İlan Ederek Aslan Başkana Görevinde Başarılar Diledi.

MHP TUZLA YENİ YÖNETİM LİSTESİ (ASİL)

ASLAN ALİ BAŞ (İLÇE BAŞKANI)

UGUR BEKTAŞ

HÜSEYİN GELİR

MİTHAT ZENGİN

SERVET KAHRAMAN

İBRAHİM DORUK

SÜLEYMAN CENGERİ

DEMET GÜLTÜRK

ALİ DOĞRUER

CÜNEYT BIYIKLI

FATMA NUR GÜNDOĞDU

HACI AY

ÖZCAN ÖZER

ALİ GÜLPOLAT

FERHAT ULU

SÜLEYMAN GELİR

ERDİ MAYUK

BİROL KARAOĞLAN

YAVUZ DEMİR

GALİP SARIBEK

MUSTAFA AYDOĞAR

ERDOĞAN PEŞLİ

SERPİL ERİK

MHP TUZLA YENİ YÖNETİM LİSTESİ (YEDEK)

ERDEM ALP

ERCAN UÇMA

YAŞAR BİRBİLGİN

ÖMER ALİ ASLIM

ERKAN ZENGİN

CELALETTİN TÜRK

RECEP ÜNLÜ

NAZMİYE DAĞDELEN

ŞEBNEM KARSLI

HAKAN USTA

BARIŞ TOPALOĞLU

YUSUF YILMAZ

ERDOĞAN GÜNER

MUSTAFA ALTUNBAŞ

İSMAİL SARIBAŞ

OSMAN BOZKURT

ERDAL ZAİF

CAFER AKTULUN

CEMİL OTLU

CİHAT KEÇEÇİ

İBRAHİM ŞENGÜL

MEHMET KAAN ÇUHA

DİLEK ORUK

İL DELEGESİ (ASİL)

ASLAN ALİ BAŞ

TAMER ÇAKIROĞLU

EMRAH DEMET

ERDEM DOĞRUER

KERİM CEBECİ

SUAT ALTUNKAYNAK

HACI AY

MİTHAT ZENGİN

SÜLEYMAN ÇENGERİ

DEMET GÜLTÜRK

UĞUR BEKTAŞ

SERVET KAHRAMAN

İBRAHİM DORUK

İL DELEGESİ (YEDEK)

SÜLEYMAN GELİR

ÖZCAN ÖZER

FERHAT ULU

YAŞAR BİRBİLGİN

ALİ DOĞRUER

BİROL KARAOĞLAN

MUSTAFA AYDOĞAR

YAVUZ DEMİR

ERDİ MAYUK

SEDAT AKIN

CİHAN KEÇEÇİ

CENGİZ GÖKOVA

YÜCEL KARAGÖZ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MHP TUZLA’DA “ASLAN BAŞKAN” İLE KONGREYE GİDİYOR

HIZLI YORUM YAP