DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

ASTROLOG SELDA ÖZCAN “HİÇ Mİ GÜZEL BİR ŞEY YOK”

Gazetemizin Köşe Yazarlarından, Yazdıklarıyla Takipçilerinin Her Sayıda İlgiyle Okuduğu "Astrolog Selda Özcan" Yeni Yazısı “Hiç Mi Güzel Bir Şey Yok Diyenler İçin” Haziran Ayı Köşesinde Yazdı.

Herkese Selam Olsun…

Haziran Ayı Yazımı Özellikle Bu Tarihte Yayınlamak İstedim. Çünkü Yılın İlk Güneş Tutulmasını Yaşayacağız. Güneş Tutulmaları En Önemli Göksel Etkilerden Biridir. Yeniayların Bir Oktav Büyüğüdür. Kısaca Ay ve Güneş Birleştiğinde Dünyanın Tutulmanın Olduğu Burç Konularında Yeni Bir Bilinç Seviyesine Ulaştığı Zamanlar Olarak Kabul Edilir.

Haziran Ayına 2 Haziran’daki Venüs Gezegeninin Yengeç Burcuna Geçmesiyle Başladık. Yani Duygusal ve Ruhsal Anlamda Tüm İlişkilerimizi Daha İyi Bir Boyuta Taşıyacak Olan Venüs Yengeç Seyrine Başladı. Ardından Geldik Yılın İlk Güneş Tutulması Olan 10 Haziran Tarihine;

Evettt… İkizler Burcunun 19 Derecesinde, Türkiye Saati İle 13:50 Civarında Anın Yükseleni Terazi Burcu Olan Bir Tutulma ve Hava Elementi Aktif. Tam 18 Yıllık Bir Metonom Kapanıyor. Ekilenler Biçilecek, İlahi Adalet Devreye Girecek. Dönün 2003 Yılına O Tarihlerde Ne Yapıyordunuz. Ve Ondan Sonra Gelişen Olaylar Sizi Nerelere Getirdi Bir Bakın. Sonrası Takdiri İlahi Ve Süreç Sonuca Doğru Gidecek. Yeni Bir Döngüden Söz Ediyoruz Tüm İnsanlık Adına.

19 Derece İkizler Bellatrıx Sabit Yıldızı Etkisi Altındadır. Kazalar, Aldanma, Aldatılma, Deli Cesareti, Lüks Düşkünlüğü, Çift Karakterlilik Etkileri Taşır. Capella Sabit Yıldızı da Tutulmaya Eşlik Edecek. Şans Verir, Kısacası İyiyi ve Kötüyü Aynı Anda Yaşayacağız. Çift Etkili Bir Tutulma Adı Üstünde Halkalı Güneş Tutulması.

Türkiye Haritasında Bizi 6-12 Aksında Etkileyecek. Bu Ne Demek Derseniz Sağlık, Kapalı Alanlar, Hastaneler, Cezaevleri, Skandallar, Bizim Bile Kendimizden Sakladığımız Olaylar, Günlük İşler, Hizmet Sektörü, İlahi Olana Teslim, Sapla Samanı Ayırt Edeceğimiz Olayların Önümüze Çıkması, Arkamızdan Çevrilen İşlerin Önümüze Düşmesi, İyisiyle Kötüsüyle Ne Var İse Hakedişlerin Alınması. Her Konuda Maddi Manevi Defterlerin Kapanması En Önemlisi Değişim Rüzgarları Her Taraftan Esmeye Başlayacak. Tutulma Kuzey Ay Düğümü Tarafında Olacağından Özgürce Fikirlerimizi Ortaya Çıkartmaya Çalışacağız. Büyük Buluşlarda Gelebilir Hazırlıklı Olun. Özellikle Covid İle İlgili Yeni Bir İlaç/Aşı Çıkabilir. Aslında 21 Aralık 2020 Tarihine Dönersek Satürn Kova Burcuna Geçtiğinde Zaten Yeniçağın İlk Adımını Atmıştık. Ve Ondan Sonraki İlk Güneş Tutulması Bence Buluşlar, İcatlar, Teknolojik Gelişmelere, Bilgi ve Aklın Artık Son Derece Bilinç Sıçraması Tarafında Çalışacağı Bu Dönemde Öğrenmenin Yaşı Yok Lafı ve İletişime Dayalı Gündemler Capella Sabit Yıldızı Desteğiyle Ayyuka Çıkacak.

Hiç Mi Güzel Bir Şey Yok Diyenlere Gelsin;

Venüs Yengeç Burcunda Balık Burcundaki Jüpiter İle Gayet Şanslı Bir Açı Umut Vadeden Neşe Ve Uyumun Göstergesi. Bolluk, Bereket Verimin Bize Akacağı Bol Bol Yazıp Çizip, Seyahat Planlarının Yapılacağı, Akademik Becerilerimizin Gelişeceği Hayatınızda Plan Programın Gayet Enerjik Ve Aktif Olacağı Zamanlarda Yaşayacağız.

Mars 29 Derece Yengeç Burcunda Ve Plüton İle Karşıtlık Yapacağı Bir Etkileşim Bize Ne Verir Eril Figürlerden Gelecek Zorbalık, Acımasızlık, Bilgi Akışı Esnasında Doğabilecek Güç Savaşları, Global Anlamda Sular İle İlgili Olaylar Ve Patlama Haberleri, Yer Sarsıntıları, Tanınmış Ailelerin Sansasyonel Haberleri Gündem Olabilir.

Merkür-Neptün Karesi (Zorlayıcı Açı) Dalgınlık, Zihinde Bulanıklık, Karar Mekanizmasını Yanlış Kullanmaya Açık Durumlar Getirebilir. Yanlış Anlama/Anlatma, Unutkanlıklar Verebilir.

Bu Tutulmanın En Dikkat Çekici Tarafı Kova Burcundaki Satürn İle Boğa Burcundaki Uranüsün Düellosu Kare Açısı ( Zorlayıcı Açı)Diyorum. Birey Olmayı Deneyimlemek İsteyeceğiz Artık Yeter Sesleri Duyup Bunun İçin Dünya Çapında Ayaklanma ve İsyan Seslerini ve Haberlerini Duyarsanız Hiç Şaşırmayın. Kollektif Bilinç Sıçrama Yaşamaya Hazırlanyor.

Sizin Haritanızda 19 Derece İkizlerde Gezegen Var Mı? Var İse Etkiyi Buradan Alırsınız.

Gerçeğin Yalanı Alt Edeceği, Sevgi ve Güven Veren Kalplerin Buluşacağı, Geçmişimizden Ders Almamızın Bize Yapılan Hataları ve Yaptığımız Hataları Görme ve İyileştirme Zamanının Geldiğini. Nasıl Bir Gezegende Yaşamak İstediğimizi, Nasıl Bir Toplum Yaratmak İstiyoruz Belirleyecek Zamanlar Hoşgeldin Aldım Kabul Ettim. Sizde Alın Kabul Edin.

Geçmişi Düşünmek Geri Dönmekle İlgili Değil Daha Çok Kabul Etmekle İlgili Ne Öğrendim Sorusunu Kendinize Sorun. Yolunuz Açık ve Işıkla Dolsun.

Bütünün Hayrına Olması Dileğiyle

Sevgiler

Selda Özcan

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

KIZILAY BAŞKANI SEBAHATTİN DEMİRCİ’NİN ACI GÜNÜ!

HIZLI YORUM YAP