DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

ASTROLOG “SELDA ÖZCAN” MART AYININ İKİNCİ YAZISINI YAZDI

ASTROLOG Selda Özcan Hanımefendinin Çok Okunan Şubat Sayısının Ardından Mart Ayı Başında Yazdığı Köşe Yazısı da En Çok Okunanlar Listesinde Yer Aldı. Her Ay Olduğu Gibi Ay Başı ve Ay Ortasında 2 Yazısıyla Siz Okurlarımızla Gazetemiz Aracılığıyla Buluşmaya Devam Ediyor. İşte O Çok Okunan Mart Ayı İlk Yazısının Ardından 15 Mart ve 1 Nisan Ayını Kendi Kaleminden...

Herkese Selamlarrr….

Ayda iki kez buluştuğumuz bu köşede Mart ayının ikinci yarısı için astrolojik gündemleri sizinle paylaşmak, bilgilerim doğrultusunda sizlerle bir arada olmak bana çok keyif veriyor.

Açıkçası sizin bu konudaki düşüncelerinizi de merak etmiyor değilim. Yazının sonuna bırakacağım mail ve instagram adreslerinden bana geri dönüş yaparsanız çok mutlu olurum.

Fikir alışverişi yaparak yazılarımda paylaşmamı istediğiniz konular ile ilgili düşüncelerinizi bildirin ben de yer vereyim isterim.

Gelelim Mart ayının ikinci yarısına ;

13 Mart 2021 Balık yeniayından çıkalı iki gün oldu fakat etkileri 28 Mart’ta yaşayacağımız Terazi Dolunayına kadar sürecek olan ve Mart ayının  ikinci yarısına damga vuran bir yeniayın içerisindeyiz.

Su elementi ağırlıklı bir yeniay yaşadık ve anın haritasında yükselen yengeç ateş elementine dair hiçbir etkileşim bulunmayan bir gökyüzü enerjisi. Bize çok şeyler öğretecek katkıları veya bizden alıp götürdüğü duygular fazlaca kendimize getirecek bizleri.  Örnek verecek olursak; güneş, venüs, neptün balık burcunda seyrederken bizlere hayal kırıklığı, duygularda iniş çıkışlar, fedakarlıklar, beklenmeyeni bekleme verebilir. Size tavsiyem empati yaparak hareket etmeniz.

16 Mart 2021’de Merkür Balık burcuna geçiyor. Merkür Kova burcunda retro hareketi sebebiyle de uzun zaman geçirmişti. Şimdi ise Merkür Balık etkisi bize ilham vererek ve duygusal düşünce tarzına götürecek. Hayallere dalmak, ilham ve yaratıcılık artışı görülebilir.  Sanatsal faaliyetler ve  Sezgilerimiz maksimum güçte çalışabilir. Merkür, 4 Nisan 2021’e kadar bu burçta kalacak.

20 Mart 2021 / Güneş Koç Burcunda: Tüm Koçların doğum günü kutlu olsun! Mutlu ve sağlıklı harika bir yaş dilerim! ve İlkbahar Ekinoksunuz kutlu olsun.

20 Mart 2021’de Güneş Koç burcuna geçiş yapacak. Baharın başlangıcı ve doğanının uyanışını kutlayacağız. Astrolojik anlamda bu evre aslında “yeni yıl” demektir . Güneş zodyağın ilk burcuna giriş yaparak yeni bir dönem başlatır.

21 Mart 2021’de Venüs Koç burcuna geçiş yapacak. Baharı karşılamaya hazırmıyız ? Venüs gezegeni  takvimi başa sarıyor ve zodyağın ilk burcu olan Koçta yeni yolculuğuna başlıyor. Baharın heyecanı, dinamizmi ve duygusal sıcaklığını hissetmeye başlayacağız. duygular çok hızlı gelişebilir.  Venüs, 14 Nisan 2021’e kadar bu burçta seyahat edecek.

22 Mart 2021 / Mars-Satürn Üçgeni: İki zorlu gezegenin en güzel ortaklıklarından biri diyebiliriz. Fikirlerimizi gerçeğe dönüştürmek, teoriden pratiğine başarıyla geçmek adına harika bir etkileşim. Sabır ve disiplinle ele aldığımız bir işi yeterli eforu gösterdiğimiz takdirde başarıyla sonuçlandırabiliriz.

24 Mart 2021 / Merkür-Mars Karesi: Mart ayının nadir sert açılarından biri. Kavgacı, haddini aşan ve sivri dilli bir tarz gündeme gelebilir. İstemeden dahi olsa kontrolden çıkmak mümkün. Yazılı veya sözlü iletişimin dozunun çok iyi ayarlanması önemli.

26 Mart 2021 / Güneş-Venüs Kavuşumu: Duygusal, canlı ve çekici bir etkileşim. Diğer yandan imaj değiştirmek, bakım ve estetik işlemleri için de güzel bir açı kalıbı.

28 Mart 2021’de Terazi burcunda bir dolunay meydana gelecek. İlkbahar ekinoksunun hemen sonrasında dengeyi bulmak adına yola çıkıyoruz. Dolunay anında Güneş, Venüs ve Chiron tam kavuşumda. Dolunay özellikle kalbi boş olanlar için aniden duyguların yükselmesi ve ani hatalı durumlar getirebilir, hiçbir konuda karar vermek için aceleci olmamalıyız. Özellikle de tüm insan ilişkilerinde öfkeyle kalkanın zararla oturabileceği bir dolunay.

29 Mart 2021 / Güneş-Chiron Kavuşumu: Bu açı kalıbı da her türlü ruhsal çalışma için çok uygundur

30 Mart 2021 / Merkür-Neptün Kavuşumu: Mart ayının en ruhani enerjisi yüksek açılarından biri. İlham perileri gökyüzünde geziyor olacak. Sadece dalgınlık, unutkanlık görülebileceğinden her şeyi not alın.

30 Mart 2021 / Venüs-Satürn Altmışlığı: Bu açı kalıbı her türlü sağlam ve ciddi ilişkiler kurmak adına destekleyici olabilir

31 Mart 2021 / Güneş-Satürn Altmışlığı: Her türlü iş görüşmesi, mülakat, başvuru, iş değişimi, iş kurma gibi konularda pozitif etkilidir.

Son olarak şöyle bir cümleyle bitirmek istiyorum..

Kişinin kendisine yaptığı eylem felsefesine göre;

Bir insana kendisinden başka hiç kimse huzur, mutluluk yada kötülük yapamaz…Kişinin kendi karması ve eylemleri ona mutluluk, huzur veya benzeri şeyler getirir

Sağlıkla ve Sevgiyle kalın…

Selda ÖZCAN

@letheastroloji

@seldaozcannn

sawselda@hotmail.com

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

“HIZRAY PROJESİNDE KILIF HAZIRLANMIŞ, MİNARE ÇALINMIŞ”

HIZLI YORUM YAP